- 1 Aralık 2016
- 357
- 160
- 23
Kesinlikle o bu konuda ısrar ediyorsa sen silebilirsin . Tecrübeyle söylüyorum biz kabul ettik de ne oldu kv yüzünden çıkan tartışmalar evlendikten sonra erkeklerin tam bi ama kuzusu olması. Herşeyin odanda sınırlı olması. Kv yüzünden rahat kavga bile edememek annesi yanında diye sana erkeklik taslaması mesela kv ye mesafe bile koyamazsin diyelim ki gıcık kaptın ve artık sevemiyorsun onu napcan kavga mi edecen her gün yada trip mi atacan atamazsın diyelim ki takmadın bu sefer eşinle aranbozulacak annemi niye takmıyorsun anneme niye saygı göstermiyorsun annemle niye konuşmuyorsun vs . Çünkü aynı evin içindesin esin bunlar için sana baskı uygulayacak huzursuz olacaksın. Farklievlerde olsaydın mesafe koyardın bir iki esin alışırdı kabullenmese bile kafan rahat olurdu ama aynı evde bunu yapamazsın huzurun kaçar . Sonra ya boşanırsın yada çekersin. Çünkü bilerek kendin kabul etmiş olacaksın . Ha birde şunu unutma o evde kv var sen hiç bir zaman o evi tam benimseyemeyeceksin ailen arkadaşların misafirler gun gelecek cagirmskta bile tereddüd edeceksin rahat olmayacak hicbir şey dusunsene kv ile kavga ettin annen size gelmek istedi . Gelme desen icinde kalir gel desen oylesine huzursuz bir ortamda olacak . Hep ikilem hep içind e kalkışmışlar. Ha birde orası kv nin de evi ya onun kendi düzenini yerlestirmeye çalışacak gelenleri gidenleri . Bazen çatkapı misafir hiç-bir zaman rahat edemeyeceksin. Yukarıda bi arkadaş insan eti ağırdır demişti aynen öyle taşıması çok zor . Bazen kendi kendine bile yük olabiliyorsun kaldı ki bir başka insan . Bizden söylemesi gerisi sana kalmış. Bir iki yıl sonra buraya gelip evliliğin ve kv ile ilgili konular açmanı istemeyiz . Tecrübeyle sabittir anlayacağın.İşte zaten kesinlikle hayalimdeki evlilik evde 3.bi kişinin olduğu rahat rahat hareket edemediğim adam akıllı kavga bile edemediğim bi evlilik değil... seviyorum 4 senemi bir anda bu sebepten silebilir miyim bilmiyorum. Bir de anneme biraz bahsettim ama şunu söylemedim. “Ya eşim annemle yaşamayı kabul edecek ya da ben evlenmicem”bunu söylemedim.neden bu kadar taktın deyip duruyor.sizce bu dediği cümleyi de söylemeli miyim?