- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.841
Dimi ya bende sastim hatirlamasinaaaaa ama cok guldummm hatirlayinca![]()
aynen canım yaa böyle rezilliklerim çoktur benimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi ya bende sastim hatirlamasinaaaaa ama cok guldummm hatirlayinca![]()
Acaba tanıyormuydum kendisini,merak ettim bak şimdi,nickini hatırlıyormusun cnm![]()
Gunaydin kizlar
Kusmeyin bana sabahları erken kalkiyorum sonrada evde olmuyorum telefondan da giremiyorumki sürekli
Hayvanlarin konusu acilmis yaram desildi benimde bir koy cocugu olarak birsuru hayvanimiz vardi bir ara tam 6 tane kopegimiz vardi kangal dractar puanter ve fino herbiri ayri sevimliydi kaz ordek hindi off yaa hepsi hayal oldu simdi
Neyse kizlar hepinizi ve minikleri optum![]()
Gunaydinnn kizce..
Estagfurullah kusmek ne demek:)
Ne guzelmiss birsuru ama cok ozluyorsundur..
merhaba hanımlar bende 19 günlük evliyim :) benimde farklı sıkıntılarım var nereye yazıcagımı bılemedıgım ıcın buraya yazmaya kara verdım benım gıbı sıkıntıları olanlar yardımcı olabılır dıye .
Merhaba hosgeldin canim
hosbulduk :) benim gibi cok yeni gelinleri gorunce sevındım valla benı anlıcak bırılerını buldum sonunda :)
Gunaydinn kizcelerr telden okurken atlascigma yakalnmisimSwity asagilardasin görüyorum nasilsin
bende seni opuyorum kii:)Gunaydinn kizcelerr telden okurken atlascigma yakalnmisim
Bi ce deyip opeyim dedim oglen uzun uzun konusuruz kiiii![]()
Bende yeniyim 5 aylik gelinim 24 yasindayim senin yas kac nerelisin
hoşgeldin... daha 19 günlüksün ne sıkıntısı ayol :))))hosbulduk :) benim gibi cok yeni gelinleri gorunce sevındım valla benı anlıcak bırılerını buldum sonunda :)
hoşgeldin... daha 19 günlüksün ne sıkıntısı ayol :))))