yENİ GELİNLERİN GEBELİKLE İMTİHANI

ben dollenme agrisi cektim cnm ama tutunamadi doktorada gitmedik agridigi anda keşke gitseydim diyom simdi
geçmiş olsun allah yenisine saglık versin insallah sag saglim kucagına alırsın. bilemiyorsun ki ama

Ben daha 2 aylık gelinken yengem anneme demezmi aynı anda evlenen kişiler hep hamile resmen sövdüm yane kadına bi kendi kızlarıda baya yaşı olduğu halde yıllardır hamile kalamamışlar gelde sinirlenme..

aksam bide anneme yemege gidicem bütün aile orada olacak.. varsa onlara da büyük bi sürpriz olur

Ben daha 2 aylık gelinken yengem anneme demezmi aynı anda evlenen kişiler hep hamile resmen sövdüm yane kadına bi kendi kızlarıda baya yaşı olduğu halde yıllardır hamile kalamamışlar gelde sinirlenme..
insan kuvaldızı once kendine batırmalı..kendine bakmadan yorum yapıyorlar sinir oluyorm

Merhaba canlar,
bende 3 yil evliyim. Daha evlenir evlenmez önüme gelen bebek yokmu diye sorardi yok sonra olmaz yok hap alma yok bilmem ney. Oysa ben bir yil hap kullandim cokta memnundum haptan. Cok sinir bozucular :) ben 1 yil kesinlikle beklemek istedim zten öylede oldu. Bebek icin esimle karar verdikten sonra denemelere basladik. Tabi ilk iki ay tik yok hemen morelim bozuluyodu aklima o sonra olmaz diyen cadilar aklima geldi onlarin diline düsücem diye. Sonraki ay hamile oldugumu ögrendim ve cok sevindik hemen herkese söyledik. Hayal kirikligina ugradik cünkü bebegim 10. haftasinda karnimda öldü.
Ay bide herkese demistik ariyan ariyana bazilari cok salakca konustular zaten morelim bozuk. Sadicim bana sen ne yaptinda öyle oldu diye dedi. Ay cinlerim tepeme geldi agzima geleni saydim. Esimle bekledik tekrar 1 sene sonra tekrar denedik yine 3 ay sonra oldu ve bu sefer hic kimseye bisey söylemedik ve tekrar karnimda öldü suan yine beklemedeyiz.

Yani kizlar bencede biraz bekleiyn sonra deneyin esinizle iyice kaynasin bende esimle 3 yil konustum. Ama ayni evde yasamak daha baska. Ve bir arkadasin dedigi gibi kararinizi kimseyle paylasmayin eger benim gibi cok cahil insanlsr etrafinizda varsa cok cekersiniz. Laf eksik olmaz artik agzimi aciyorum ve diyorum esimle iliskim seni ne ilgilendirir diye kayinvalidemde hic sormaz artik daha. Biz yetiskin insanlariz kimseye sizin kari koca iliskinize mudahale etmesine izin vermeyin. Esime sana baska kari bulalim deseler bile sasmam cocuk olmuyor diye

Kizlar hakkinizi helal edin cok yazdim ama icimi döktüm cok rahatladim Allah hepinizden razi olsun

Allah yardimcin olsun ayni seyi yeni gelinler genellikle yaşar bende zamaninda yasadim.Ben 6.ayimda hamile kalmıştım.Aslina bakarsan biraz hak verdigim gibi biraz da vermiyorum.Bi insan 7sinde neyse 70dede odur hic degismez ayni ewe girince daha iyi anlarsin ama biraz zaman gecince extra hareketler ortaya çıkabiliyor o konuda haklısın ben de 1 yil diyordum ama 6.ayimda isteyerek hamile kaldim.Allah istediginiz zamanda sizede nasip eder insallah ewlat sevgisini

merhaba canım öncellikle Allah hayırlısıyla bebeğine kavuştursun:) kaç ay denedikten sonra hamile kaldın?

Kızlar, hepinize tek tek yorumlarınız için teşekkür ediyorum. açtığım sayfanın tutulacağını benim gibi kaygılanan isteyen istemeyen karışık duyguları olan kişilerin olmadığını düşünüyordum yanılmışım. öncelikle eşiyle beraber karar verip gebeliğe başlayan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. sağ salim kucaklarını nasip etsin. diğer doğurupta pişman olanlara da bundan sonraki süreçte rahatlık ve sabır versin. Gebe kalmak isteyen arkadaşlarıma da tavsiyem gerçekten nasip işi sizler rahat olun kendinizi bu konuda harab etmeyin ve herşeyden önce olacak deyin çekim yasası neyi çekerseniz o olur mutlu olun sağlıklı olun yeter. Hmileleik için kaldım mı kalmadımmı diyen arkadaşlarada inşallah hayırlı evlatlar dileyerek bir daha ki denemelere diyorum ve teyze olma haberlerini de bekliyorum. ben kendimden bahsedeyim ıı ımmm 27 yaşındayım eşim 31 yaşında sağlıkçıyım her ikimizde çalışıyoruz 2.5 sene çıktık 1 sene sözlü 1 sene nişanlı ve en sonunda 2 gün son rada 3 aylık evli olacağım. eşim burada tek yaşardı diğer arkadaşlar gibi genellikle eşimin evinde beraber zaman geçiriyorduk kendisi benden mantıklı, olgun ve gerçekten babalığı hakeden kişiliği vardır. gerçekten 7 sinde neyse 70. dede odur diye eğer değişmezse bu lafı bende diyorum. ve o en son çocuk babasını 17 yaşında kaybetmiş ve onun çok yokluğunu yaşamış. ben bilmezdim bu duygularını bana yeni anlattı. geleceğe dair korkularını vs yani baba olmak istiyorum çocuğumla zaman geçirmek geç kalmak istemiyorum diyor. sağlıklı ve gençken tahammül ve sabrımız varken bence bebek için başlangıç yapalım diyor. benim de aklımda en az 1 sene yapmamak vardı fakat bu düşünceleri ve etrafımdakilerinde şuan tam o dönemdesin tam zamanı diye destekelemeleri kafamı karıştırmadı değil. bazı yeni evlenen arkadaşlarım hatta 3 çift yeni evlenen arkadaşım var asla deyip 3-5 sene araya zaman koyuyorlar. ve ben onlardan da etkileniyorum. evet borçlar da var ve ben gebe kalırsam çalışamazsam destek olamazsam yetebilir miyiz evin maddi gücüne düşünmeden edemiyorum. çocuk için de yatırım yapmak gerekiyor sonuçta doğum parası tahliller çocuk odası kıyafet vs önceden ayarlanmak lazım. uzun lafın kısası tamamen ortada kaldım ve en önemlisi 1 buçuk ay önce gece uyku arası ben korunmuyorum o korunuyor malesef ki o deliliği yaptı şok oldum kızdım hazır değilim neden yaptım dedim benimde istediğimi varsayarak yapmış bana kalsa asla olmazmış neyseki konuştum ve ertesi gün hapı alıp içtim tutmadı yani hamile değilim arkadaşlar, eşimin tarafı hiç karışmaz ama kayınvalide ve görümcem şüphelenip aramışlardı varmı birşey d,ye ama karışmazlar yine de.. ben çok kararsızım ne yapacağım bilmiyorum aslında mide problemim var şuanda tedavi görüyorum 2 ay sonra ilaç tedavim bitecek sonrası allah kerim kadın doğuma gidip tahlil yaptırp gebeliğe hazırlıkmı yaptırsam bilemedim. sizce ?

bence hemencecik yap yas gecince insan kaldirmiyo bazi seyleri hersey zamaninda guzel

çok ta iyi yapmışsın dök içini bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…