- 6 Şubat 2011
- 3.276
- 3.111
En iyisini yapmışsın. İnsanın yedikçe yiyesi geliyo onu. Bağımlılık yapıyor resmenBen karpuzla arama bu hafta mesafe koydum tadını unuttum yaniii
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 596 gün geçti.
En iyisini yapmışsın. İnsanın yedikçe yiyesi geliyo onu. Bağımlılık yapıyor resmenBen karpuzla arama bu hafta mesafe koydum tadını unuttum yaniii
Oh yarasınKızlar bugün bulantı için ilaç aldım resmen 2 günlük yedim ohhh acısını cıkardım vallagereksiz olarak 4 kücük topkek artı bitter cikolata yedim 40 gram kadar
tabi okadar yiyince benim bebiş coştuu oturduk onun hareketlerini izliyoz
![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 545 gün geçti.
Aman boşver doğum yapınca da niye kilolusunlar zayıflalar başlıyor sonra. Bi anlasalar alınan kilo ile bebeğin kilosu arasında bi alaka yok. Ha 40haftada 8 kg nun altına pek düşmemek gerekiyor o kdr. Kilolu olanlara doktorlar hiç alma bile diyorlar düşün.Dün kahvalti: 1 haşlanmış yumurta,yarım domates,bir salatalık,acuka,köy peyniri,tuzlu peynir, iki lokma da ekmek,çay
Ara: 1 mor erik,1 kayısı,birkaç badem şekeri,2 ceviz
Akşam: 1 tabak bezelye,yarım kase çorba,yoğurt,kavun
Ara: 2 mor erik,2 kayısı
Bugün de benzer beslenicem tek fark ilk ara da meyve değil de disardayim diye simit yerim
Bu hafta bir kilo almadım bence,belki 400-500 gram.Pilav,makarna,bulguru hayatımdan çıkardım oh olsun,mantı da yok.Esimle ne zaman bozusucaz bakalim.Takmis durumda kilo almadın,bebek zorla besleniyo,daha fazla ye,kilo al vir virvirHeyecanla tartiyi cumayi bekliyoruum
![]()
Bana da az kilo aldın ondan karnın yok diyorlar. Oysa oğlumda bu haftada 14 kilo almıştım gene karnım yoktu anlamıyorlar. Bebek gelişemiyormuş ondan küçük karın olurmuş. Bla Bla BlaAman boşver doğum yapınca da niye kilolusunlar zayıflalar başlıyor sonra. Bi anlasalar alınan kilo ile bebeğin kilosu arasında bi alaka yok. Ha 40haftada 8 kg nun altına pek düşmemek gerekiyor o kdr. Kilolu olanlara doktorlar hiç alma bile diyorlar düşün.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 554 gün geçti.
Bana dedi hiç alma ama bebek büyüyor suyu eşi kan hacmi 1 2 kg da artıyormuş vücutta hiç almamak bu durumda olmuyor malesf 8 kg aldım diye bozuldum cok ama hesaplynca ancak bunlar ediyor dedimAman boşver doğum yapınca da niye kilolusunlar zayıflalar başlıyor sonra. Bi anlasalar alınan kilo ile bebeğin kilosu arasında bi alaka yok. Ha 40haftada 8 kg nun altına pek düşmemek gerekiyor o kdr. Kilolu olanlara doktorlar hiç alma bile diyorlar düşün.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 654 gün geçti.
Valla gayette normal yemişsin kalori olarak bakınca 1500 civarı ancakSabah : 2 krep,peynir, zeytin,domates,salatalık,çay,1tatlı k ev yapımı reçel
Ara : 3 üçgen karpuz
Öğlen : 1 tabak taze fasulye
Ara : 1 minik poğaça,1dilim frambuazlı tart kek,çay
Akşam : 5 kaşık tavuklu bezelye
Ara : 1 tatlı k dondurma
İnş burda biter ...ama açımmmmmmm ben.
Ay dur kahvaltıda 1 omlet de yedim.ayrıca şimdi 2 ymk kaşığı yulafla yoğurt yedimValla gayette normal yemişsin kalori olarak bakınca 1500 civarı ancak![]()
Bence bıraz kılo konusuna cok takıyorsunuz. Akısına bıraksan daha cok gıder. Az kılo aldıgın ıcın az verdın ve vucud az kalan kıloyuda vucutta tutmak ıstıyor kı sana enerjı olsun cok kılo veren cok alanlar onu farkketım.Ay dur kahvaltıda 1 omlet de yedim.ayrıca şimdi 2 ymk kaşığı yulafla yoğurt yedimduramıyorum.karar verdim yarına protein ağırlıklı besleneceğim,tok tutar bari.hem kalorinin 1000olması gerekmez mi?bence ben yatana kadar 2000 yaparım
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 623 gün geçti.
Kız normalde 1800 2000 civarı netten hesaplar. 1000 ne cocuk okadar alıyor sana ne yetsinAy dur kahvaltıda 1 omlet de yedim.ayrıca şimdi 2 ymk kaşığı yulafla yoğurt yedimduramıyorum.karar verdim yarına protein ağırlıklı besleneceğim,tok tutar bari.hem kalorinin 1000olması gerekmez mi?bence ben yatana kadar 2000 yaparım
Canim benim gozun aydin oncelikle. 1000 kalori cok cok az benim gunluk almam gereken kalori 2200 kilo vermek icin 1800-1900 civari. Emzirirken anne arti 300 kaloriye ihtiyac duyar. Once kilo ve boyuna gore kac kalori alman gerekir ona bak hadi 300 eklemeAy dur kahvaltıda 1 omlet de yedim.ayrıca şimdi 2 ymk kaşığı yulafla yoğurt yedimduramıyorum.karar verdim yarına protein ağırlıklı besleneceğim,tok tutar bari.hem kalorinin 1000olması gerekmez mi?bence ben yatana kadar 2000 yaparım
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 544 gün geçti.