- 21 Kasım 2018
- 3.200
- 4.003
- 32
Ben başladım ek gıdaya 1 hafta sonra tam 6 ay bitiyor ama biz çokdaan geçtik çorba ve meyve muhallebisi püresi falan yapıyorum valla ek gıda işi zor bende zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hatta oturmuyorum günd ekaç yüzbin kalori harcıyorum bilmiyorum ama bi o kadarda yemek yiyorum şimdilik 57 buçuk oldum bir buçuk kilocuk vermişim ama regl olmadım daha karnım acayip şiş sen oldun mu?
Saol canim kizimda iyi cok sukur emziriyorum ek gida isi zor gerçekten hergun ne yiyecek diye dusunmek disari cikarkende yaninda hazir etmek gerektigi icin zor oluyordur tek cocukla ilgilenip buyutmek cok rahatmis 2 çocuğa yetismek daha zor emzik olarak kullanmasi da kotu olmus emzik almayinca boyle oluyor malesef bende ilk gunlerde kiyamadim emzik vermedim simdide o almiyor kilo olayında en az kiloyu ben verdim oylede kaldim 5 kg gitti sadece ama cok fenayım hergun paket paket biskuvi yiyorum durduramiyorum ve bugünde regl oldum sanirim sen ne guzel olmamissin daha kuzumBaşladık ya ek gıda olunca daha da zorluyor muş hiç boş vaktim yok 3 çocuklu olmak ne zormuş sen nasılsın bebiş nasıl oldu emziriyosun demi çok şükür biz emzirme ye devam ediyoruz mama da ek gıda da karışık bi şekilde ilerliyor kuzum süt az ama Zehra emzik etti beni