- 2 Nisan 2019
- 32
- 12
Bende 8. Haftada 2 kilo aldim 50 ile basladim 52 kiloyum
ben 7. haftamdayım hiç kilo almadım bu normal mi peki herkes kilo almış
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 297 gün geçti.
Bende 8. Haftada 2 kilo aldim 50 ile basladim 52 kiloyum
Bilmiyorum ki canim kilo verenlerde oluyoben 7. haftamdayım hiç kilo almadım bu normal mi peki herkes kilo almış
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 314 gün geçti.
canım ben 14. haftamdayım 2 kilo verdim daha da almadım. doktorum almamaya bak zaten 7. aydan sonraiştahın çok açılacak dediben 7. haftamdayım hiç kilo almadım bu normal mi peki herkes kilo almış
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 353 gün geçti.
Bilmiyorum ki canim kilo verenlerde oluyo
canım ben 14. haftamdayım 2 kilo verdim daha da almadım. doktorum almamaya bak zaten 7. aydan sonra iştahın çok açılacak dedi
Benim istahim 6. Haftada aclmaya basladi öncesinde bende öyle hic yiyemiyordumbende yerinde sayanlardanım ama iştahım falan hep kapalı yemek yemek isemiyorum mide bulantısından
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 314 gün geçti.
bulantılarımdan dolayı verdim canımnasıl verdin canım ya iştahın mı kapalı demek ki son aylarda alınıyor kilo
bulantılarımdan dolayı verdim canım
topladım canım çok şükür çok hafif oluyor o da etkilemiyorgeçmiş olsun canım ya inşaAllah kendini toplarsın
Ta kendisi oluyorumKızlar merhabalar doğum sonrası kilo vermek isteyenler de bur da mı?
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 539 gün geçti.
Ama senin bebek 45 günlük daha çok küçük bence 6 ayı doldur canım bak ben de daha yeni başladımmTa kendisi oluyorumAma miniğim henüz 45 gunluk,diyet düşünemiyorum..Beslenmeme nasıl dikkat edicem bilmiyorum
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 779 gün geçti.
Süt azalmasin diye bir şey yapamıyorum bari almasamAma senin bebek 45 günlük daha çok küçük bence 6 ayı doldur canım bak ben de daha yeni başladımm
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 539 gün geçti.