- 7 Mayıs 2008
- 2.255
- 6
- 158
bende alıyım ya dr a danışayımda bi. gerçi bizim dr ilaç sevmiyenlerden..türkan var kanal d de onu izliyom
ya o bi ara mustafada da vardı hatta sanırım senin dönemlerinde tam
uykudan deliriyo ama uyumuyordu
hani çok uykun vardır ama yarınki sınava çalışmak için uyumaman gerekir ya
mustafa aynı öyleydi dalıyodu pat birden açıyodu gözleirni uyumadığı içinde huzursuz oluyodu geçiyo ama biraz canını okuyo
ben şuan bay bay diye bi damla kullanıyorum kvser önderdi önceden unadıx diye bi ilaç kullandım hiç işe yaramadı bu ona oranla daha iyi 20 günlükten itibaren kullanabiliyorsun
ah canım 2 defa götürdüm dr a yok bişileri dio ama balgam var çocuklarda asist verdi gönderdi.sigaradan uzak tutun dio bide....bende burdayım ama yağıza mama yrdiriyorum.....
Doruk öksürük işi riskli canım helede balgam varsa.Yağızdada vardı dr.alerjik dedi erken teşhisle kurtardık canım dikkat etmek lazım.
Canan babanın getirmesine çok sevindim.Yarın eşim alıcak seni meydandan,hem baban seni kapıya kadarda getirir çok iyi oluur.
Birde yarın rejim felan dinlemem ha ona göre.
Canım eşime dedim şimdi onun eşide öğretmen diye,ne öğretmeni dedi ders ayarla dedimde.
Dorukcum çok haklısın ha deyince çıkılmıyor helede iki sıpayla,Ama canan bugün karar verdi gelmeye,sağlık olsun gene gelirsiniz.
inşallah gelirim sanada canım..bende bekliyorum ama.. cano kız al gel artvinliyide haftaya bana olmamı...???
hmmmkurabiye iiiyi fikir canım çekdi gece gece ulen...şöle bi un kurabiyesiiiay diyetteyim anam yorma kendini bebişinle ilgilen sen ben gelirken kek kurabiye alırım sende çay koyarsın maksat çayı boş içmeyelim şeker