Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

muhtamelen tek gebelik hayırlı olsun sağlıcakla taşıı

tşkler cnm cevapladııgnn için degerim 3 e katlanmış oldugu içinn sorimm dedimm acaba öyle bi ihtimal vardı dedimm zaten keseyi gördüügmüzde dr um tek kese görünüyor dedii rabbimmm saglıkla versinde bebbişimii tekk çiftt ne olursa razıyımmm :d

allah bağışlasın.

kızlarr elif aşı saatinden beri kesintisiz uyuyor neredeyse, bu calpol uyutuyor mu bebeleri bööle (sen eczacı olduguna emin misin, bunu niyr bize soruyorsun dediginizxi duyar gibiyim) bir de ateş riski kaç saat oluyor?

canom geldi cnm sağolasın........

birsom ne güzel yazmışsın içinden gelenleri nezor değilmiannelik ikiz olunca daha zor .........

sağol berenciğim amin sorunsuz çıkar inşallah tüm kuzuların dişleri.....

aynen bende gece fırtına sesine uyandım çatıda uçuşuyordu herşey korktum bende tkır tıkır.......
aslıcığım senin kızlarda cananın devrim gibi çıtır olacak sıfır beden şekekrim.......

benimkilerde 6 ay civarı sapıttılar uyku konusunda ipek mesela geçen akşam 2.30 da zorla uyuttm saat 4.30 kıkırdayarak uyandı sanki 2 değil 20 saat uyumuş ......6 ay sendromu fatoş cnm.......

ne kadar dayanır senin kuzulara kapalı kapılar şekerim........

Bu yağızı uyutmak için o kadar çok pışpışladımki...

Balığı soslarken balıkları pışpışlarken kendime geldim.

Allahım aklıma mukayyet ol

bende gece, kocam kaldırıyor kalk inci ağlıyo diye bende yattığım yerde pışpışlıyorum ama inci diğer oda da

kızlarrr.
kendi mayaladığınız yoğurdu kaç gün yediriyosunuz. yani kaçgünde mayalamak lazım...

ben 2 gün yediriyorum cnm ancak bitiyor hatta bazen bitmiyor bile ben kaşıklıyorm kalanı......

Nerocum zaman ne kadr cabuk geciyor değil mi ALLAH yaşlarını göstersin 7 isni 70ini göstersin inş

ya kızlar benim bu irem tükürmeyi öğrenti püüüüüüü yapıp duruyo.. çok komik ama ya gülmekden krize girdim.... yapma kızım dedikçe daha şiddetli yapıp gülüo...
şirin hareketleri insanı çok mutlu ediyo dimi biizm devrimde ayakta duruyo acayip mutlu oluyorummmm
allah hayırlı zamanda birde kız nasip eder işaallahhhhh

hahahah hiç güleceğim yoktuuuuu kız 2 beben olsaydı ne yapacktın sen merak eidyom haaaaa
kızlarrr.
kendi mayaladığınız yoğurdu kaç gün yediriyosunuz. yani kaçgünde mayalamak lazım...
ben 3gün yediriyorummm
bir tanedir canımmmm
ülen çamaşırlarıııııııııı kirli sepeti diyee klozete atıyodum azkalsın
bende bazen çocukları salonda uyutup yatağıana öyle götürüyom ya odaları yerine tuvalete g,derken yakalıyorum kendimiiii
kızlarr elif aşı saatinden beri kesintisiz uyuyor neredeyse, bu calpol uyutuyor mu bebeleri bööle (sen eczacı olduguna emin misin, bunu niyr bize soruyorsun dediginizxi duyar gibiyim) bir de ateş riski kaç saat oluyor?
aşı olduğu gece ateşlenir sadece calpolden değildir ya hastane yormuştur minik kuzuyuuu :)))
dolu dolu 7 aylık oldukkkkkkkk................

amanın amanınn maşallahh bebeler hızla büyüyorrrr

NEROKA 7.ayınız hayırlı olsun.Nice nice sağlıklı aylara inşallah
Anacığın gelmiş canım gözün aydın olsun.Allah kabul etsin inşallah.

YAVRUKİRPİ yağızın aşısı sabahtı saat 8 gibiçıkmıştı ateşi.
Calpol kesinlikle uyku yapıyor.

CANAN duana kocaman aminnnnnn diyorum.Ah nasıl hoşuma gitti bilsen
Tatlım bewnde 2 tane olsa heralde ozaman balığı beşiğe koyup pışpışlardım

hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al inş. :124:

bende cep telefonumu buzdolabına koymuşum kaç saat onu aradım

ateşi çok düşüncede uyuyor benimkiler öyle olmuştu sürekli ölçüp kontrol ederek vermemiştim calpol 1-2 kaşıktan sonra.. cnm eczanen varmı, hangi fakülte mezunusun eşimin kuzeni varda belki tanıdık falansındır

maşallah kuzulara, bizimde doldu..

Son düzenleme:
ayyyyy hahaah ölcem gülmektennnnn
Kızlar ayça gedik kimmiş öğrenebildinizmi?
kk dan değil face de ikiz anneleri grubu varya oradan
ben değilim valla.....

CANAN yaşlıyım bacım ben

teyze diyek bacım o zaman hahahh

ya kızlar benim bu irem tükürmeyi öğrenti püüüüüüü yapıp duruyo.. çok komik ama ya gülmekden krize girdim.... yapma kızım dedikçe daha şiddetli yapıp gülüo...
aslıcım gül gül sen yemek yerken tükürmeye başlayınca ağlayacaksın benim gibi
kızlarrr.
ben mamadan yaparsam mama kavanozlarına yapıp bir günde veriyorrum günlük sütten yaparsam sütün tarihine göre zaten onlar bikaç gün oluyo
kızllaarr çok merakk ediyorummm ya şükürrler olsunn rabbime gebeyimmmm.sabredemeyip günümden önce test yaptım idrarrdaagördümm ilk çift çizgiiyyyiii çok heyecanlıyyddııımm.
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

canım biz öğlen olduk gece ateşlendi yoruluyolar ağlıyolar ondan da uyuyo olabilir

canım tebrik ederim maşallah fındıklara
bende gece, kocam kaldırıyor kalk inci ağlıyo diye bende yattığım yerde pışpışlıyorum ama inci diğer oda da
bende bazen çocukları salonda uyutup yatağıana öyle götürüyom ya odaları yerine tuvalete g,derken yakalıyorum kendimiiii
bende cep telefonumu buzdolabına koymuşum kaç saat onu aradım

kızlar süpersiniz çok güldüm hepinize bizim kızları daha odasına almadım yanımızdalar Almina ayak ucunda Melis yan tarafımda Almina da ağlasa ben hep Melisi sallıyorum
bi gün de Melis bizi deli etmişti o zaman annem vardı salla salla zor uyuttuk yatağına götürdüm geldim ki annem halen ayakta sallanıyo

neromm 7 ayınız hayırlı olsun.......

kocam geldiiiiiiiiiiiiii valla eve güneş gibi doğdu çocuklar onun tepesindeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…