merhaba millet
beni kimse merak etmemiş ama ben yine de yaziiim
dün resmen ameliyat gibi bir süreç geçirdim, yine önlük giy ameliyathaneye in ayıl bayıl pööfff çok fenaydı, beni anesteziden uyandırmaya çalışıyo doktor, -*** hanım açın gözünüzü diyor, ben de yok yok kendime geldim gözümü açmıyım uykum kaçar fırsat bu fırsat uyuyim biraz diyorum :) doktor bayaa gülmüş ben de bu şekil 1-2 saat uyumuşum. hala da sersem gibiyim. umarım bu son kadın doğum masası maceramdır, şimdiik
canımm yazdımmmmm....ama görmedin sanırım...aksamda arayım dedim uçtu gitti aklımdan yaa AÖ çetesi akıl bırakmıyor yaaa
canan özelden yazıyorum canım
dırım listen iyi olmuş canım da yoksa sen şu hazır yemek yapan lokantalardan söyleyip de ben mi yaptım diyosun kocana yoksa iki çocuklu bi kadının işi değil bunlar
kızlar yine beni deli ettiler sinir küpüyüm şu anda misafir gelicekdi ya dün gece iş güç hazırlık derken tam bitti melise mama yediriyodum biberonun memesi oynamış başından aşşa çocuk uyurken döküldü çocuğu temizliyim derken uyandı tabi bu arada eşim geldi tam uyuycak saat 2 olmuş melis uymaz hadi onu uyuttum almina sabahın ezanında uyandı bi derdi var uyumak istiyo uyuyamıyo çocuk neyse her iş bitti en son banyoyu da yıkadım ki kaynanam aradı anası gelmiyo dede hastalanmış yani kocası zaten tahmin ettim illaki bişey çıkar bu kadın bana hep böyle yapıyo bi de akşam üstü gelicekmiş onu söylüyo sanki herzaman haberli gelirmiş gibi bunun anası yaşıyo bi de kaynanamın kaynanası yaşıyo bu da yetmezmiş gibi kaynanamın anasının anası yaşıyo bu da yetmez babanesi de bu yaz öldü mekanı cennet olsun Allah hayırlı ömür versin de yorum yapmıycam çarpılıp kalıcam yoksa işte böyle günaha sokuyolar beni ama gelince bi iki laf sokcam bu sefer (aman hep öyle diyorum ya bi halt olmaz benden ):84:
aşkkk olsun yaaaa ben yapıyorum kuzum yaaaa......ama bak sarmayı annem yapacak..
ee yılbaşı cuma aksamı ya...ben perşembeden çocukları uyutunca gece 11 gibi nohutumu pişiririm..nohutlarımı herzaman haşlar buzluğa poşetler koyarım o yüzde hemen pişiririm...
sonra tatlımıda yaparım bigün bekleyince şerbetini iyi çeker...
eee tavuk dediğin neki??*hazır sosla poşetle...tarhanada öle...sadece böğreği ya gece açacağım
yada cuma annem erken gelirse o çocukları oyalarken açacağım...yani 3 çeşidi birgün önceden yapacağım..annem gelmezse temizliği kavga dövüş AÖ çetisi ile yaparım....
çorba ,pilav ,salata,en son olacak iş...allah sağlık versinn yeterkiiii
senin kaynanatörde benimkinin cinsinden sanırımmmmmmmm delüler hepsiiiiiiiii boşverrr
maşallahh yaaaaaaaaaaa o çitler ne güzel bizde olsaydı kesin parçalanmıştııııı