dilemma canım oğlumun 6 aylık rutin kontrolunde idrarında üreme gözüktü..1 ay tekrarlandı tahlil ara ara bir hafta da antibiyotik kullandık..geçmedi..zaten sünnet derisi dardı doktorumuz içerde çiş birikiyor darlıktan hepsi çıkamıyor dışarı dedi ve sünnet önerdi..biz de 4 aylık olduğundan beri istiyor ama kıyamayıp tehir ediyorduk..bahanesi oldu..çok da iyi oldu..bizim sünnet çok kolay geçmemesine ve doktorumuzun anca 3 hafta ila 1 ayda iyileşir demesine karşın çok yoğun ve özenli bir bakımla 1 haftada toparladık 10 günde iyileştik 2 haftada bişeyimiz kalmadı..sadece 3-4 gün ağrı kesici kullandık ve iyi ki diyorum iyi ki yaptırmışım..çünkü kaç yaşında olursa olsun ızdıraplı olacaktı ve şimdi hiç anımsamayacak o ağrılı günlerini..tavsiye ederim o yüzden..bazı hastaneler doğar doğmaz kesiksiz dikişsiz yapıyor bu işi ve hiç sıkıntısız iyileşiyor bildiğim kadarıyla Alman Hastanesi yapıyor mesela ama Acıbademde yoktu böyle bir uygulama malesef ve doğumum orda olduğundan doğum anında yaptıramamıştık..bir araştır bakalım sen de..
Artvinlim güzel arkadaşım..aslında çok isterim ama dediğim gibi hem kız kardeşim hem de 2 tane görümcem var onlara mutlaka lazım olacaktır ve benim gibi 300 lira bi makinaya masraf yapacaklarına bebeklerinin farklı ihtiyaçlarını alırlar diye düşündüğümden satmak istemiyorum..yoksa bursa da çok arkadaşıma ödünç verdim hatta şuanda da bir arkadaşta makinam..paylaşıma açığım ama dediğim nedenlerden ötürü satmayı hiç düşünmedim..öpüyorum çookkk çoookkk çok..
Artvinlim güzel arkadaşım..aslında çok isterim ama dediğim gibi hem kız kardeşim hem de 2 tane görümcem var onlara mutlaka lazım olacaktır ve benim gibi 300 lira bi makinaya masraf yapacaklarına bebeklerinin farklı ihtiyaçlarını alırlar diye düşündüğümden satmak istemiyorum..yoksa bursa da çok arkadaşıma ödünç verdim hatta şuanda da bir arkadaşta makinam..paylaşıma açığım ama dediğim nedenlerden ötürü satmayı hiç düşünmedim..öpüyorum çookkk çoookkk çok..