günaydınn kızlarr,
hituci benim de samsuna 10 küsür yıldır yolum çok düşüyor, ama sonrasında da devam ediyorum :).ablam alaçamdaydı 5 yıl, 7 yıldır da bafradalar.yılda 4-5 kez yolum düşüyor yaani.samsunun neresindesin tam olarak?
bircecimm elif de 3500 gram doğdu biliosun, ona da 3 saatte bir 60 cc vermişti doktorlar. yani fazlasını almıyorsa sıkıntı olmaz herhalde, tabii kg'a göre diyorum ben. ama yine de 90 cc ile bir dene şansını.
dırımcımm ev bi satılsa hepimiz rahatlıycaz walla yaa, inşallah gönlüne göre olur.
canan, doruk yine iyisiniz

alemler yapılmış.
ben de şimdi elifi karşı kanepeye yatırdım size bakayım dedim, yahu bu el kadar bebe ctesi gece bir kaka yaptı, biraz da tazyikli gazla çıktı, yarım saat geçmedi altını açtım, bir baktım paçalarından akıyo nerdeyse, bacaklar filan hep mok içinde. dün de gece bi işemiş, yatağa kadar çıkmış, altını açmiim gec euykusu açılmasın dedim ama fena oldu böölede. bizimki mi abartıyo, primada mı iş yok, 1 numeromu küçük geliyo anlamadım. bir de sabah emzirdikten sooora defalarca kustu, annem benim yeterince sıkı giyinmememe bağladı ama bilmiyorum artık nedir sebebi. off çok giyinsem ateş basıyor, az giyinsem bebi kusuyor naapmalıyım bilmiyorum walla.
canancımm gözünaydın kocan da gelmişş
bugün elifin yarı kırkı oldu kızlar, bi de tam kırkı olsa da uçursak şööle, tam da bayram arefesine geliyor kırkı hava güzel olursa gezdiriris artıkın.