merhabalar.....biz ilkkez tek başımıza bugece kaldık...çokda iyi geçti...sabah 9.30kadar uyuduk..
kuzularımla yerde beraber yattık...
aslında sıkılmasam hep tek kalırım...bide hasta vs.olurlarsa tek başıma ne yaparım en yakınım 1 saatlik mesafede...
aksamki yazıma yapılan yorumlara teşekkür ederim...o yazıyı yazdm ama yollayamadım...bende gelmediğini düşündüm...
gelmiş ama...dün çok gergindi kendimden nefret ettim çocuklarıma kızdığım için..saatlerce ağladım..ben ağladıkca onlar bana sarılıp dudağımdan öptüler...pişmanlığım kat kat arttı..
içimdeki vicdan muhasebesiydi o yazı birazda...
bana gelince düne göre daha iiyim ama dün yattım bugünde yatacağım...
yarın kısmetse kankimler gelecek....
onun için bir iki hazırlığımı bugün bitireceğim....
yarn sadece temizlik yapacağım...gerçi kankim yabancı değil ama olsunnn zaten 2 gündür elimi sürmedim leşşşşşşşşş gibiyim.....hava çok soğmuş....dışarıda çamaşırları alayım dedim dondum...
ama bizde yağmur çok güzell terasa çıtt çıttt vuruyor yorganın altına girip kuzularımla sarmaş dolaşş sesi dinledik...onlarrr oooooo diyip durdu...
bugün çok güzel bişey fark ettim alişe kaç yaşındasın diyorum bişş diyor...
artık baya konuşuyor...ama ağzının içinden...ömerimde bi numara yokk olsunn kuzumm ikiside..
artık çok yaramazlar....camlara kilit taktırdım dün açık balkona tam 3 kere kaçtılar...orada sandalye var allah korusun ben tuvalete gitsem aşağa iniyorlar...
gardolaplarının kapısı sürgülü öle bir vuruyolarki kırılacak..içine girip kıyafteleri astığımız demir askıyı çıkarmışlar..aliinin elinde oraya buraya vuruyor....allah korusun kafalarını patlatacaklar...
bebek güvenliğinide söktüler...bende iki tarafa çivi çaktım kurdela ile bağladım açamıyolar artık...bakalım daha nereleri söküp bağlayacağız....
kirpoşş gitmişş kadın..boşver üzülme o iyi olsaydı göndermeyecektin...bizler özel söktörde canımız çıkana kadar çalışırdık hakkımızı vermezlerdi....üzülme derim
berennaz kızlar hala seni üzüyor demek..takılmayın yemek işine bişey olsa cananın kuzularına olurdu..
açççç geziyolar resmen...oda çok üzülüor ama ne yapsın...
fatma kızların tek yumurta çok güzeller maşallahh cnmmm
buda bizden merhaba sizee
Eki Görüntüle 113365