• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızllaarr çok merakk ediyorummm ya şükürrler olsunn rabbime gebeyimmmm.sabredemeyip günümden önce test yaptım idrarrdaagördümm ilk çift çizgiiyyyiii çok heyecanlıyyddııımm.
Duramadım pazartesii ayın 29 uydu kasımdı kan verdimm degerim 30 çıktıı çarşamba yine kan verdimm 97 çıktı dr. Pazartesii tekrar istedii ondada degerimmm 825 tii sizce ikizz gebelikmi tekmi??
Ne dersiniz tecrübelerinizii paylaşırsanız sevinirimm.bu en sonn kan testinde adetiminin geçtigii 3. Gündüü .fikri olan varmı ??10 gün sonra kalp atışını duymaya gidecezzz sabrım kalamdıı ama :)

muhtamelen tek gebelik hayırlı olsun sağlıcakla taşıı

tşkler cnm cevapladııgnn için degerim 3 e katlanmış oldugu içinn sorimm dedimm acaba öyle bi ihtimal vardı dedimm zaten keseyi gördüügmüzde dr um tek kese görünüyor dedii rabbimmm saglıkla versinde bebbişimii tekk çiftt ne olursa razıyımmm :d:49:

merhabalar.....biz ilkkez tek başımıza bugece kaldık...çokda iyi geçti...sabah 9.30kadar uyuduk..
kuzularımla yerde beraber yattık...
aslında sıkılmasam hep tek kalırım...bide hasta vs.olurlarsa tek başıma ne yaparım en yakınım 1 saatlik mesafede...

aksamki yazıma yapılan yorumlara teşekkür ederim...o yazıyı yazdm ama yollayamadım...bende gelmediğini düşündüm...
gelmiş ama...dün çok gergindi kendimden nefret ettim çocuklarıma kızdığım için..saatlerce ağladım..ben ağladıkca onlar bana sarılıp dudağımdan öptüler...pişmanlığım kat kat arttı..
içimdeki vicdan muhasebesiydi o yazı birazda...

bana gelince düne göre daha iiyim ama dün yattım bugünde yatacağım...
yarın kısmetse kankimler gelecek....
onun için bir iki hazırlığımı bugün bitireceğim....
yarn sadece temizlik yapacağım...gerçi kankim yabancı değil ama olsunnn zaten 2 gündür elimi sürmedim leşşşşşşşşş gibiyim.....hava çok soğmuş....dışarıda çamaşırları alayım dedim dondum...
ama bizde yağmur çok güzell terasa çıtt çıttt vuruyor yorganın altına girip kuzularımla sarmaş dolaşş sesi dinledik...onlarrr oooooo diyip durdu...

bugün çok güzel bişey fark ettim alişe kaç yaşındasın diyorum bişş diyor...

artık baya konuşuyor...ama ağzının içinden...ömerimde bi numara yokk olsunn kuzumm ikiside..

artık çok yaramazlar....camlara kilit taktırdım dün açık balkona tam 3 kere kaçtılar...orada sandalye var allah korusun ben tuvalete gitsem aşağa iniyorlar...

gardolaplarının kapısı sürgülü öle bir vuruyolarki kırılacak..içine girip kıyafteleri astığımız demir askıyı çıkarmışlar..aliinin elinde oraya buraya vuruyor....allah korusun kafalarını patlatacaklar...
bebek güvenliğinide söktüler...bende iki tarafa çivi çaktım kurdela ile bağladım açamıyolar artık...bakalım daha nereleri söküp bağlayacağız....

kirpoşş gitmişş kadın..boşver üzülme o iyi olsaydı göndermeyecektin...bizler özel söktörde canımız çıkana kadar çalışırdık hakkımızı vermezlerdi....üzülme derim

berennaz kızlar hala seni üzüyor demek..takılmayın yemek işine bişey olsa cananın kuzularına olurdu..
açççç geziyolar resmen...oda çok üzülüor ama ne yapsın...

fatma kızların tek yumurta çok güzeller maşallahh cnmmm

buda bizden merhaba sizeeEki Görüntüle 113365
allah bağışlasın.

kızlarr elif aşı saatinden beri kesintisiz uyuyor neredeyse, bu calpol uyutuyor mu bebeleri bööle (sen eczacı olduguna emin misin, bunu niyr bize soruyorsun dediginizxi duyar gibiyim) bir de ateş riski kaç saat oluyor?

canom geldi cnm sağolasın........

birsom ne güzel yazmışsın içinden gelenleri nezor değilmiannelik ikiz olunca daha zor .........

htc cnm çok üzüldüm zor durumdasın bebişlerinle son ayrılığın olsun ve Allah acil şifa versin cnm..
fatoş um inş. sistitiniz geçmiştir arada kaçırmış olabilirim hızlı okudum, büyük geçmiş olsun..
burcu cnm inş. bir problem değilde kendiliğinden geçen bir durumdur kalçadaki sorun..
noru cummmmm hayırlı olsun dişiniz darısı İpek ve bizlere:)
canom sanada geçmiş olsun şekerim..
womenlove 20. ayınız kutlu olsun tabi sizede geçmiş olsun..

arada kaçırdığım hasta anniş ve bebikleri varsa geçmiş olsun ....
kirpoş,doruk, eylül,artvinli, erenzeyno, almina, firdoş, ve diğerleri :71:

sağol berenciğim amin sorunsuz çıkar inşallah tüm kuzuların dişleri.....

günaydın kızlarrr...
günaymadı gerçi bugün isatnabulda gece 4 civarı şiddetli yağmur başladı ama ne şiddet camlar kırılacak sandım bi uyandım önce eyvah dedim bişi oluyo hırsızmı giriyo ne öle sesçıkıo ama koşa koşa kaldım bi bakdım camdan gelio aman allahım yağmur camları kıracak... uzun zamandı böle yağmur görmemişdim... ah yaa..kaderimden heralde.. tülüşüm gelecekdi bugün:(( kızlara bu gece hiç mama yediremedim ya 12 de yadiler bi sabah 8 e kadar aç durdu veletler biberonu verdiğim anda bastılar çığlığı... en sonunda pes ettim. benimkiler gece mama işini hepden bırakacağa benzio....
neyse herkeslere iyi mutlu hayırlı bi gün diliyorum...

aynen bende gece fırtına sesine uyandım çatıda uçuşuyordu herşey korktum bende tkır tıkır.......
aslıcığım senin kızlarda cananın devrim gibi çıtır olacak sıfır beden şekekrim.......

günaydınlar

dün gece aklımı kaçıracaktım. saat 10 da başladık uyuma merasimine

11 de cemreyi uyuttum cansuda tilki uykusuna yatmış meğerse yerlerine yatırdığım anda zırladı ve cemreyide uayndırdı. cemrede uyandım diye 2 saat zırladı.. ve bu zırlama ve sallama merasimi gece 4e kadar devam etti. ikisinide pataklamak istedim, bağırdım ikisinede :( ne oldu bunlara böyle anlamış değilim. gündüzde toplasan 1 saat uyumamışlardır.

sabahta 8 de uyandılar halen bana bakıyorlar

pes ett,m artık ne halleri varsa görsünler

biz ek gıdaya geçmediiğimiz için bizimkiler çok sık acıkıyorlar o yüzden uyanıp duruyorlar ya da uyumuyorlar galibaaa :(((((((((((

benimkilerde 6 ay civarı sapıttılar uyku konusunda ipek mesela geçen akşam 2.30 da zorla uyuttm saat 4.30 kıkırdayarak uyandı sanki 2 değil 20 saat uyumuş ......6 ay sendromu fatoş cnm.......

merhabalar.....biz ilkkez tek başımıza bugece kaldık...çokda iyi geçti...sabah 9.30kadar uyuduk..
kuzularımla yerde beraber yattık...
aslında sıkılmasam hep tek kalırım...bide hasta vs.olurlarsa tek başıma ne yaparım en yakınım 1 saatlik mesafede...

aksamki yazıma yapılan yorumlara teşekkür ederim...o yazıyı yazdm ama yollayamadım...bende gelmediğini düşündüm...
gelmiş ama...dün çok gergindi kendimden nefret ettim çocuklarıma kızdığım için..saatlerce ağladım..ben ağladıkca onlar bana sarılıp dudağımdan öptüler...pişmanlığım kat kat arttı..
içimdeki vicdan muhasebesiydi o yazı birazda...

bana gelince düne göre daha iiyim ama dün yattım bugünde yatacağım...
yarın kısmetse kankimler gelecek....
onun için bir iki hazırlığımı bugün bitireceğim....
yarn sadece temizlik yapacağım...gerçi kankim yabancı değil ama olsunnn zaten 2 gündür elimi sürmedim leşşşşşşşşş gibiyim.....hava çok soğmuş....dışarıda çamaşırları alayım dedim dondum...
ama bizde yağmur çok güzell terasa çıtt çıttt vuruyor yorganın altına girip kuzularımla sarmaş dolaşş sesi dinledik...onlarrr oooooo diyip durdu...

bugün çok güzel bişey fark ettim alişe kaç yaşındasın diyorum bişş diyor...

artık baya konuşuyor...ama ağzının içinden...ömerimde bi numara yokk olsunn kuzumm ikiside..

artık çok yaramazlar....camlara kilit taktırdım dün açık balkona tam 3 kere kaçtılar...orada sandalye var allah korusun ben tuvalete gitsem aşağa iniyorlar...

gardolaplarının kapısı sürgülü öle bir vuruyolarki kırılacak..içine girip kıyafteleri astığımız demir askıyı çıkarmışlar..aliinin elinde oraya buraya vuruyor....allah korusun kafalarını patlatacaklar...
bebek güvenliğinide söktüler...bende iki tarafa çivi çaktım kurdela ile bağladım açamıyolar artık...bakalım daha nereleri söküp bağlayacağız....

kirpoşş gitmişş kadın..boşver üzülme o iyi olsaydı göndermeyecektin...bizler özel söktörde canımız çıkana kadar çalışırdık hakkımızı vermezlerdi....üzülme derim

berennaz kızlar hala seni üzüyor demek..takılmayın yemek işine bişey olsa cananın kuzularına olurdu..
açççç geziyolar resmen...oda çok üzülüor ama ne yapsın...

fatma kızların tek yumurta çok güzeller maşallahh cnmmm

buda bizden merhaba sizeeEki Görüntüle 113365

ne kadar dayanır senin kuzulara kapalı kapılar şekerim........

Bu yağızı uyutmak için o kadar çok pışpışladımki...

Balığı soslarken balıkları pışpışlarken kendime geldim:60:.

Allahım aklıma mukayyet ol:53:

bende gece, kocam kaldırıyor kalk inci ağlıyo diye bende yattığım yerde pışpışlıyorum ama inci diğer oda da :27::27::37:

kızlarrr.
kendi mayaladığınız yoğurdu kaç gün yediriyosunuz. yani kaçgünde mayalamak lazım...

ben 2 gün yediriyorum cnm ancak bitiyor hatta bazen bitmiyor bile ben kaşıklıyorm kalanı......

Nerocum zaman ne kadr cabuk geciyor değil mi ALLAH yaşlarını göstersin 7 isni 70ini göstersin inş:54:

ya kızlar benim bu irem tükürmeyi öğrenti püüüüüüü yapıp duruyo.. çok komik ama ya gülmekden krize girdim.... yapma kızım dedikçe daha şiddetli yapıp gülüo...:60:
şirin hareketleri insanı çok mutlu ediyo dimi biizm devrimde ayakta duruyo acayip mutlu oluyorummmm
yavrukirpi baktım netten ayakkabınıza aman nasıl oldu o elif kıza.Daha çok minik değilmi.
Ben şiddetle o salıncağı tavsiye edrim biz çok beğendik eşimle ama yağız sığmıyor içine ayaklar sallandı dışarda kaldı.

Canan benimki cins anacım hemde laz cinsinden evsahibimiz kucağına alayım ded yıktı ortalığı nasıl ağlıyor gözyaşıyla,hiç anasına çekmemiş yabani.......

Valla dırım nasıl duygulandım tarif edemem:43:.Cananın dediği gibi ben çooooook zor kavuştum yağız oğluşuma:emir_bebek:,ne yollardan geçtim çamurlu,virajlı,yağmurlu,karlı her sıkıntı vardı bende.
Şimdi onu heran kaybetme korkusuyla yaşar oldum.Psikolejim bozuk biliyorum bunun çok yanlış olduğunu ama kendime engel olamıyorum işte elimde değil.

Şimdiyse benim gözümde 6 aylık koca bir adam oldu sıpam.
uyHergün birkez daha kendine hayran ediyor,her sabah uyandığımda bir kez daha aşık oluyorum ona.
Gülmesi,konuşur gibi sesler çıkarması,esnemesi,hapşurması,ağlaması,çığlıkları hepsi ayrı güzel gözümde,hepsi ayrı şirin benim için.:emir_bebek:
allah hayırlı zamanda birde kız nasip eder işaallahhhhh

hahahah hiç güleceğim yoktuuuuu kız 2 beben olsaydı ne yapacktın sen merak eidyom haaaaa
kızlarrr.
kendi mayaladığınız yoğurdu kaç gün yediriyosunuz. yani kaçgünde mayalamak lazım...
ben 3gün yediriyorummm
kızllaarr çok merakk ediyorummm ya şükürrler olsunn rabbime gebeyimmmm.sabredemeyip günümden önce test yaptım idrarrdaagördümm ilk çift çizgiiyyyiii çok heyecanlıyyddııımm.
duramadım pazartesii ayın 29 uydu kasımdı kan verdimm degerim 30 çıktıı çarşamba yine kan verdimm 97 çıktı dr. pazartesii tekrar istedii ondada degerimmm 825 tii sizce ikizz gebelikmi tekmi??
ne dersiniz tecrübelerinizii paylaşırsanız sevinirimm.bu en sonn kan testinde adetiminin geçtigii 3. gündüü .fikri olan varmı ??10 gün sonra kalp atışını duymaya gidecezzz sabrım kalamdıı ama :)
bir tanedir canımmmm
ülen çamaşırlarıııııııııı kirli sepeti diyee klozete atıyodum azkalsın
bende bazen çocukları salonda uyutup yatağıana öyle götürüyom ya odaları yerine tuvalete g,derken yakalıyorum kendimiiii
kızlarr elif aşı saatinden beri kesintisiz uyuyor neredeyse, bu calpol uyutuyor mu bebeleri bööle (sen eczacı olduguna emin misin, bunu niyr bize soruyorsun dediginizxi duyar gibiyim) bir de ateş riski kaç saat oluyor?
aşı olduğu gece ateşlenir sadece calpolden değildir ya hastane yormuştur minik kuzuyuuu :)))
dolu dolu 7 aylık oldukkkkkkkk................:64::64::64::64::64::64::64:

amanın amanınn maşallahh bebeler hızla büyüyorrrr

NEROKA 7.ayınız hayırlı olsun.Nice nice sağlıklı aylara inşallah:nazar:
Anacığın gelmiş canım gözün aydın olsun.Allah kabul etsin inşallah.

YAVRUKİRPİ yağızın aşısı sabahtı saat 8 gibiçıkmıştı ateşi.
Calpol kesinlikle uyku yapıyor.

CANAN duana kocaman aminnnnnn diyorum.Ah nasıl hoşuma gitti bilsen :70:
Tatlım bewnde 2 tane :70:olsa heralde ozaman balığı beşiğe koyup pışpışlardım:60:

duramadım pazartesii ayın 29 uydu kasımdı kan verdimm degerim 30 çıktıı çarşamba yine kan verdimm 97 çıktı dr. pazartesii tekrar istedii ondada degerimmm 825 tii sizce ikizz gebelikmi tekmi??
ne dersiniz tecrübelerinizii paylaşırsanız sevinirimm.bu en sonn kan testinde adetiminin geçtigii 3. gündüü .fikri olan varmı ??10 gün sonra kalp atışını duymaya gidecezzz sabrım kalamdıı ama :)

hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al inş. :124:

bende cep telefonumu buzdolabına koymuşum kaç saat onu aradım :52:

ateşi çok düşüncede uyuyor benimkiler öyle olmuştu sürekli ölçüp kontrol ederek vermemiştim calpol 1-2 kaşıktan sonra.. cnm eczanen varmı, hangi fakülte mezunusun eşimin kuzeni varda belki tanıdık falansındır :53:

maşallah kuzulara, bizimde doldu.. :65:

Tatlım bewnde 2 tane :70:olsa heralde ozaman balığı beşiğe koyup pışpışlardım:60:

:9:

Son düzenleme:

ayyyyy hahaah ölcem gülmektennnnn
Kızlar ayça gedik kimmiş öğrenebildinizmi?
kk dan değil face de ikiz anneleri grubu varya oradan
ben değilim valla.....

CANAN yaşlıyım bacım ben :(

teyze diyek bacım o zaman hahahh:27:

ya kızlar benim bu irem tükürmeyi öğrenti püüüüüüü yapıp duruyo.. çok komik ama ya gülmekden krize girdim.... yapma kızım dedikçe daha şiddetli yapıp gülüo...:60:
aslıcım gül gül sen yemek yerken tükürmeye başlayınca ağlayacaksın benim gibi
kızlarrr.
ben mamadan yaparsam mama kavanozlarına yapıp bir günde veriyorrum günlük sütten yaparsam sütün tarihine göre zaten onlar bikaç gün oluyo
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

canım biz öğlen olduk gece ateşlendi yoruluyolar ağlıyolar ondan da uyuyo olabilir

canım tebrik ederim maşallah fındıklara
bende gece, kocam kaldırıyor kalk inci ağlıyo diye bende yattığım yerde pışpışlıyorum ama inci diğer oda da :27::27::37:
bende bazen çocukları salonda uyutup yatağıana öyle götürüyom ya odaları yerine tuvalete g,derken yakalıyorum kendimiiii
bende cep telefonumu buzdolabına koymuşum kaç saat onu aradım :52::9:

kızlar süpersiniz çok güldüm hepinize bizim kızları daha odasına almadım yanımızdalar Almina ayak ucunda Melis yan tarafımda Almina da ağlasa ben hep Melisi sallıyorum
bi gün de Melis bizi deli etmişti o zaman annem vardı salla salla zor uyuttuk yatağına götürdüm geldim ki annem halen ayakta sallanıyo :9::9::9:

Back
X