Selam kızlar. Öncelikle herkese Merhaba. Iki ay önce sanal ortam üzerinden bir çocukla tanıştım. Numara vermedim ve güvenmediğimden dolayı muhabbetin hiçbir zaman derinlerine inmedim. Fakat her sabah uyandığımda fotografini cekip bana günaydın ve gece iyi geceler mesajları atarak aklimin bir kosesine girdi. Ilgim artti ve konusmayi ilerlettik . Basta niyetinin takilmak oldugunu iliski istemedigini ve eskiden birini sevdigini birdaha sevmesinin belki mumkun olabilecegini soyledi. niyetimin asla takilmak olmadigini boyle birseyi aklindan cikarmasi gerektigini soyledim. Yazmayi hic kesmedi ve benden etkilendigini dile getirdi. universiteden cok deger verdigim bir arkadasimla bulusup fotograf attim . fotografi gorup kizdi ve birden bulusma teklif etti . Bulustuk ve gercekten yakisikli bir adam cikti karsima. Guzel bir gun gecirdik ve hayatima cok hizli girdin cok sansliyim ben dedi hala niyetinin takilmak oldugunu dusundugumden internetten biraz erotik opusen cift fotosu attim. Seninle biz boyle olamayiz senden boyle birsey isteyemem seninle mutluyum seninle olmak istiyorum dedi. baskasiylami bu sekilde olucaksin dedim. Hayir iste olamam amalar var ben seninle mutluyum dedi . simdi sizden bir analiz istiyorum. ben hastaligi olabilecegini dusunuyorum. Duygusal ve kendini gizleyen bir yapisi oldugu icin ona soramadim. Mahfetmek istemiyorum ve ona deger veriyorum