Yeni İş, Fikir Paylaşımı

Sui7

güzel günler gelsin istiyorum haketmesem de tanrım
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
527
316
Selam bayanlar. Zamanında buraya az dert yanmadım. Şimdi çok daha rahatım, kalbim huzur dolu. Çok dua ettim Allah istediğim şehirde istediğim işi nasip etti çok şükür.
Dert değil ama sizden bir ricam var, burada tek yaşayacağım ben. 1 ay sonra evdeki eşyalarımı da alıp ailemle ev tutmaya geleceğim. Bu durumda evden ne gibi eşyaları mutlaka getirmeliyim. Mesela evdeki eskiyen tabak bardak benle gelecek. Bunun gibi fikirleriniz var mı?
Bir de ne tür gıdalar getirmeliyim. Bir miktar yaprak sarıp çiğ olarak getirmeyi düşünüyorum. Salça, mantı, domates sosu, anne reçeli de tabi ki geleceklerden.
Bunlara benzer önerilerinizi bekliyorum.
İşime yarayacak olanları mutlaka not alacağım. Şimdiden çok teşekkürler.

Selam bayanlar. Zamanında buraya az dert yanmadım. Şimdi çok daha rahatım, kalbim huzur dolu. Çok dua ettim Allah istediğim şehirde istediğim işi nasip etti çok şükür.
Dert değil ama sizden bir ricam var, burada tek yaşayacağım ben. 1 ay sonra evdeki eşyalarımı da alıp ailemle ev tutmaya geleceğim. Bu durumda evden ne gibi eşyaları mutlaka getirmeliyim. Mesela evdeki eskiyen tabak bardak benle gelecek. Bunun gibi fikirleriniz var mı?
Bir de ne tür gıdalar getirmeliyim. Bir miktar yaprak sarıp çiğ olarak getirmeyi düşünüyorum. Salça, mantı, domates sosu, anne reçeli de tabi ki geleceklerden.
Bunlara benzer önerilerinizi bekliyorum.
İşime yarayacak olanları mutlaka not alacağım. Şimdiden çok teşekkürler.
Taze fasulye olabilir fiyati biraz dusukken mevsiminde alıp kışın yemek mantıklı oluyor. Onun dışındakileri yazmıssin zaten. Bunlar bi dolabın dondurucusunu zaten doldurur pek yer kalmaz eğer çok büyük değilse.

Evin eksiği hiç bitmez malum, arabayla falan mı gideceksiniz? Nevresim, havlu gibi şeyleri de unutmayın.

Hayırlı olsun

Bence yükle hafif pahada ağır olanları götürün

Ne bileyim 35 ekran tv vardır onu götürün vs

Bir de bana salça vs taşımak gereksiz geliyor biz 3 kişilik aileyiz bir kavanoz salça bir kış bana yeter onu da her yerden alırım yani

Ben 10 yıl önce taşındım ailemin evinden bu şehre

Tüm giysilerim nevresim vs bir koli tabak çanak evde vardı alınacak olsa taşımazdım

Bilgisayarım o zaman kocaman ekran kasa vs vardı yazıcısı ile çok yer kapladı

Masa kitaplık ve kolilerce kitap

Onun dışındakileri aldık yatak yorgan kanepe beyaz eşya mandal çamaşırlık tuzluk vs

Ben annemde tek bir giysi bırakmadım nerede ise ortaokulda giydiklerini bile getirdim ki onları halen de giyerim

X