yeni komşum

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
Kızlar merhaba
Karşı daireme yeni bir komşu taşındı ama beni çok tedirgin ediyor.
Taşınmaları bile bir tuhaf oldu. Gecenin 1 inden 3 üne kadar taşıdılar eşyaları ve bir çoğunu asansörle taşıdılar. Komşular uyardı çabuk bozuluyor asansör zaten 1 kat çıkacaksınız taşıyın diye ama dinlemediler. Bi de taşıyan tipler hiç tekin insanlara benzemiyorlardı. Sonra taşınan kişilerin yalnız yaşayan anne kız olduğunu öğrendik bizim apartmanda zaten 7 daire var ve hepsi yeni evli insanlar ev sahibi bize evi verirken sadece ailelere verdiklerini söylemişlerdi şaşırdık.

Bayramın son günü de bu yeni komşum 3 saat boyunca balkonda bir erkekle kavga etti bütün apartman sesten rahatsız oldu ama uyarılacak gibi değildi çok hararetli bir kavgaydı.

Ve bende filmi koparan şey dün akşam bütün apartmanın zillerine basıldı saat gece 2 civarı ve bir kere falan da değil defalarca. Korkudan açtırmadım eşime kapıyı.delikten baktık sadece en sonunda yeni komşu açtı kapıyı oraya girdiler Zile basanlar. Ya çok sakin bir apartmandı bizim apartman.

Şimdi ise curcuna. Acaba ev sahibiyle konuşsak mı ne dersiniz ya da ne yapmalıyız

Off kötü bi durum..komşu büyük dert.bi doğru düzgün komşuya ben de rastlamadım.gürültü çok rahatsız edici değilse bulaşmayın umursamamaya çalışın ama ciddi boyuttaysa apartmanca konuşup ortak hareket edin.madem herkes rahatsız..

Off kötü bi durum..komşu büyük dert.bi doğru düzgün komşuya ben de rastlamadım.gürültü çok rahatsız edici değilse bulaşmayın umursamamaya çalışın ama ciddi boyuttaysa apartmanca konuşup ortak hareket edin.madem herkes rahatsız..
Herkes rahatsız. Günün her saatinde makina çalıştırabiliyorlar süpürge bulaşık yada çamaşır makinesi saat farketmiyor bide sürekli kavga. Dün başka bir komşumla konuştum o da çok rahatsızdı o dedi ev sahibiyle konuşsak diye. Gece ki olayda bende ipleri kopardı

Kızlar merhaba
Taşınmaları bile bir tuhaf oldu. Gecenin 1 inden 3 üne kadar taşıdılar eşyaları ve bir çoğunu asansörle taşıdılar. Komşular uyardı çabuk bozuluyor asansör zaten 1 kat çıkacaksınız taşıyın diye ama dinlemediler. Bi de taşıyan tipler hiç tekin insanlara benzemiyorlardı. Sonra taşınan kişilerin yalnız yaşayan anne kız olduğunu öğrendik bizim apartmanda zaten 7 daire var ve hepsi yeni evli insanlar ev sahibi bize evi verirken sadece ailelere verdiklerini söylemişlerdi şaşırdık.

Bayramın son günü de bu yeni komşum 3 saat boyunca balkonda bir erkekle kavga etti bütün apartman sesten rahatsız oldu ama uyarılacak gibi değildi çok hararetli bir kavgaydı.

Ve bende filmi koparan şey dün akşam bütün apartmanın zillerine basıldı saat gece 2 civarı ve bir kere falan da değil defalarca. Korkudan açtırmadım eşime kapıyı.delikten baktık sadece en sonunda yeni komşu açtı kapıyı oraya girdiler Zile basanlar. Ya çok sakin bir apartmandı bizim apartman.

Şimdi ise curcuna. Acaba ev sahibiyle konuşsak mı ne dersiniz ya da ne yapmalıyız
acaba bu ana kız erkeklerle fazlamı haşır neşirler?
ev sahibi pek ilgilenmez..kiralarını versinler yeter..sağ sol rahatsız olmuş umrunda olmaz....

Biraz daha sabırlı olmaya çalışsanız? Belki şiddete uğrayan bir anne-kız, belki başlarında bir bela var, kaçıyorlar. Biraz anlayışlı olmaya çalışın.
Komşularınızın medeni durumu ise sizi zaten ilgilendirmez.
Medeni durumunu sadece ev sahibinin bize söylediğini yapmadığını anlatmak için yazdım. Her sabah 5 civarı kapıda erkek ayakkabısı görüyorum 6 gibi kavga başlıyor 8 de ben evden çıkarken ayakkabı olmuyor orda. Beladan kaçan insanlar eve buyur etmez sanırım

Kızlar merhaba

şimdi anne kız ev kiralamaları neden ayıp. onlar aile değilmi demek geldi içimden. bu nasıl düşününce . şaşırdım. diğer sonra yazılanlar ayrı ama şu bakış açısı beni feci ürküttü

Herkes rahatsız. Günün her saatinde makina çalıştırabiliyorlar süpürge bulaşık yada çamaşır makinesi saat farketmiyor bide sürekli kavga. Dün başka bir komşumla konuştum o da çok rahatsızdı o dedi ev sahibiyle konuşsak diye. Gece ki olayda bende ipleri kopardı
bakın bunlar ailelerlede olan şeyler.
bunu yapan insanlar illa bekar yada anne kız değil. ama siz 7 aileyiz herkes aile bunlar olmadı diye bakarsanız çok yanlış yaparsınız

şimdi anne kız ev kiralamaları neden ayıp. onlar aile değilmi demek geldi içimden. bu nasıl düşüğnnce . şaşırdım. diğer sonra yazılanlar ayrı ama şu bakış açısı beni feci ürküttü
Anne kız kiralamalarına lafım yok yanlış anlamayın ev sahibi bize evi verirken yeni evlenenlere evi verdiğini söylemişti ve diğer 6 daire öyle en eski biziz 1 yıl olmadı daha biz evleneli.

Ev sahibimiz anlayışlıdır aslında ama bilemiyorum.
Biraz öyle sanırım. Biraz haşır neşir olduklarını görüyorum
evet ev sahibiniz fazla anlayışlı.. kiracılarını araştırmamış mı?
kız alırken verirken nasıl araştırılır bence kiracıda araştırılmalı..

senin kapınla onun kapısı ayrı değil mi? kapat kapını otur evınde.
düşüncen; kadın ve kızı iyi ayak değil, evden erkek ve kavga eksik olmuyor.
zil meselesine gelınce yanlıs basılmıs olabilir. basan kişi düşünceli değildir önüne gelen yere basmıştır.

neyin ne oldugu hiç belli olmaz. belki de aklındaki gibi değildir bazı seyler :KK66:
kötü anlamda bir şeyler varsa da zaten zamanla anlaşılır ve evden cıkartılırlar

X