Yeni Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar ve Olmak isteyenler Masası

princessssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
31
15
34
Kızlar bu persembe taaaam 1 hafta olucak ameliyat olali..Cok guzel gozukselerde hala sisler yumusamasini bekliyorum..meme uclarimda his kaybida gecmedii agriyi siziyi gectim yan yatmayi ozledmm evin horozu gbiyim zink die kalkiorm sonra uyu uyuyabilirsen sorusu olan aklina takilan biseyler varsa zevkle cevaplarim kizlar:21:

Öncelikle geçmiş olsun.bende 23 nisanda yaptıracağım randevumu aldım. ama sonrası nasıl olacak diye kaygılarım var.öncelikle
hastanede kaç gün kaldınız
2 çocuğum var biri 7 biri 2.5 yaşında onları ameliyata giderken yanımda götüreyim mi( kızkardeşim var onlarda kalıp babamız çocuklarla ilgilensin mi)
ya da hiç götürmeyip ameliyat olup 1-2 gün sonra evime yalnız mı dönsem
bunu kimse anlamasın istiyorum( evdeki bakıcımız, işyerindekiler.... bu mümkün mü 23 nisandaki 4 günlük tatilde
sargılarınız ne zaman çıktı
sporcu sütyenini ne zaman taktılar
dreniniz var mıydı?????
gibi bircok sorum oldu ama yakın zamanda ameliyat olan birisi olarak paylaşımlarınız beni ziyadesiyle mutlu edecektir

Öncelikle geçmiş olsun.bende 23 nisanda yaptıracağım randevumu aldım. ama sonrası nasıl olacak diye kaygılarım var.öncelikle
hastanede kaç gün kaldınız
2 çocuğum var biri 7 biri 2.5 yaşında onları ameliyata giderken yanımda götüreyim mi( kızkardeşim var onlarda kalıp babamız çocuklarla ilgilensin mi)
ya da hiç götürmeyip ameliyat olup 1-2 gün sonra evime yalnız mı dönsem
bunu kimse anlamasın istiyorum( evdeki bakıcımız, işyerindekiler.... bu mümkün mü 23 nisandaki 4 günlük tatilde
sargılarınız ne zaman çıktı
sporcu sütyenini ne zaman taktılar
dreniniz var mıydı?????
gibi bircok sorum oldu ama yakın zamanda ameliyat olan birisi olarak paylaşımlarınız beni ziyadesiyle mutlu edecektir
canimm bebisleri goturmenin hic bir anlami yok zaten agrilarin cok olucak bu bir gercek yani oyle oldum hoopp iyilesicem
hemen durumu soz konusu degil maalesf ben gous altindan olmama ragmen cok canm
acidi kollarimi bugn 11.gnm
olmasna ragmen yeni hareket ettirebiliyorum.. Benim doktorum Akin bey direnleri biraz bekletti sonra cikartti cikarinca 2 gun kalin sargi bezle sardi kan akmamasi icin ardndan sporcu sudyenini verdi bugn 5.gnm hic anlamiosn bile varligini sudyenin cok rahat:) gouslerini hangi boyut yaptiricaksn bilmiorm ama benm suan 85c hic belli olmuo daha sudyen takamadgm icin ama o dolgunlugun oldgnu bilmek harika bi duygu Zamanla gous oturucak cnm sakin tek basina boyle biseye kalkismaa mutlaka yaninda biri olsun kollarini cok hareket ettiremixksn narkozun etkisi fln allah korusun basin fln doner bi yardmcin olmak zorunda 1hafta sana yardm
edicek... smdi ben cok iyiyim ama tabi agrilarm arada oluo o da diren yerlerim acio kasinmalar basladi fazlasiylaa tek sorun sirt ustu yatmak nefret bi durum bn hep sag tarafma yatarm tum gece uyumak cok zorluo yani Zor ama sonrasini dusunursen deger bence tatlimm ama agir kaldrmak yokkk asla o yuzdn cocuklarla olan kismi cok iyi dusunmelisin..

teşekkür ederim paylaşımlarınız için.cocukları götürmüyeceğim yanımda refakatçim olacak.valla ben çok büyük istemediğimi dr belirttim.görsellerden 250 cc olanları daha çok beğendim.doğal ama dolgun istediğimi de söyledim
ameliyat sırasında bırkaç deneme yaparak hangisine karar vereceğimiz o anda belli olur dedi .ust dolgunluğum yok benim emzirmeden dolayı.ama meme dokum var bundan dolayı dual plan yapılacak.ayrıca sarkma olduğundan meme dikleştirmede yapılacak.areoladan olacak benimkisi.

teşekkür ederim paylaşımlarınız için.cocukları götürmüyeceğim yanımda refakatçim olacak.valla ben çok büyük istemediğimi dr belirttim.görsellerden 250 cc olanları daha çok beğendim.doğal ama dolgun istediğimi de söyledim
ameliyat sırasında bırkaç deneme yaparak hangisine karar vereceğimiz o anda belli olur dedi .ust dolgunluğum yok benim emzirmeden dolayı.ama meme dokum var bundan dolayı dual plan yapılacak.ayrıca sarkma olduğundan meme dikleştirmede yapılacak.areoladan olacak benimkisi.
Ne demek tatlim bnmde meme
dokum vardi ilk muayene 275cc die anlastk ama ameliytta 250cc demis inan bana doallik herzamn daha iyi en azindn hic belli olmuyo yapildklari ben cok memnunum insllh snde rahatca atlattr guzel haberlerni verirsin:KK3:

arkadaşlar bende ameliyat olamayı çok istiiyorum uzun zamandır araştırıyorum ama doktor konusunda kararsızım iyi olanların fiyatıda çok yüksek birde tekrar hamile kalırsam emzirirken süt kanallarına baskı yaparmı acaba silikon yada gögüsler büyüyeceği için gerilme olurmu 3 yaşında çocuğum var ne kadar süre kucağıma almamam gerekir acaba

iyi bir doktor bulabilirsem ve eşimi ikna edebilirsem ameliyat kısmını gerçekten hiç düşünmüyorum bir süre sonra iyileşir yeterki sonucu iyi olsun bu şekilde psikolojim bozuldu artık lütfen doktor konusunda yardımcı olabilirmisiniz

bugn tam 15 gun oldu acio boyle dokununca doktoruma sorucam yumusama azcik azcik basladi artik donebiliorm azda olsa yatarken:)
doktoruna sordunmu ağrılar ne zaman geçer diye yada ağrıların geçtimi korkuttu beni yazdıkların hissizliğin yanı sıra meme ucu kuruması hatta kuruyp düşme olasılığıds var deniliyor varmı öyle birşey tatlım

iyi bir doktor bulabilirsem ve eşimi ikna edebilirsem ameliyat kısmını gerçekten hiç düşünmüyorum bir süre sonra iyileşir yeterki sonucu iyi olsun bu şekilde psikolojim bozuldu artık lütfen doktor konusunda yardımcı olabilirmisiniz
İstanbuldaysaniz kesinlikle Akın Demiralayı öneririm harika bir doktor istemilenden ziyafe en doğal olanı yapıyo benimkinide öyle yapti bugn taam 21. gunum ve cok sukur ufak tefek agrilar disinda biseyim yok doktoruma hayranim ve calisan ekibi..sureklo arayip nasil oldugumu soran sahane hemsiresi gercekten muhtesemler gozun kapali kendni emanet edebilirsin canimmm

doktoruna sordunmu ağrılar ne zaman geçer diye yada ağrıların geçtimi korkuttu beni yazdıkların hissizliğin yanı sıra meme ucu kuruması hatta kuruyp düşme olasılığıds var deniliyor varmı öyle birşey tatlım
hic oyle bisey duymadm kuzum ben onumuzdeki hafta 1ay olucak tekrar kontrole cagirdi suan hisszlk degilde dokunca acio o bence sacmalik nie dussun ki korkutma boyle seylerle kendni ben cok iyiyim hic aklini bulandirma lutfen

arkadaşlar bende ameliyat olamayı çok istiiyorum uzun zamandır araştırıyorum ama doktor konusunda kararsızım iyi olanların fiyatıda çok yüksek birde tekrar hamile kalırsam emzirirken süt kanallarına baskı yaparmı acaba silikon yada gögüsler büyüyeceği için gerilme olurmu 3 yaşında çocuğum var ne kadar süre kucağıma almamam gerekir acaba
Bu soruların cevabını bende merak ediyorum. Ameliyat olmuş arkadaşlardan bilen yok mu?

arkadaşlar hiç silikondan sonra emziren yokmu eşimi ikna ettim ama 2. çocuktan sonra ancak kabul ediyo ama ben o kadar beklemek istemiyorum

Bende dusunuyorum bu yaz icin ama cidden bu doktor arayisi cok zor kac aydir arastryorum ama cok kararsizm doktor konusunda cidden en zor olan sey dogru doktoru bulmak :-(

Selam kızlar bende silikon taktırmayı düşünüyorum Ömer beye gitmeyi düşünüyordum giresundaymış Ankara da oturuyorum Hacettepe hastanesinde yeni ameliyat olan varmı Figen Hanım'ın da adını okudum yazılanlardan hala hacettepedemi lütfen bilgilendirin bende 3-4 ay içinde Olmayı düşünüyorum

X