yeni sevgili

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.790
6.952
Bir ilişkiye başlarken eski sevgilinizle yasadıgınız özel hayatı siz olsanız yenı sevgılınıze anlatırmıydınız anlatırsanız nasıl ve ilişkinin hangi zamanında anlatırdınız ?

İlişkinin ileri aşamalarinda, sevgili kişisi takilmayacak biriyse, onun talebi doğrultusunda belli sinirlar içerisinde anlatilabilir.

Bizim eşimle sevgilik dönemimizde bu tarz konuşmalar sohbet havasinda geçerdi. Birbirimizin geçmişine saygi duyarak, saygi çerçevesinde konuşurduk. Ve kiskançlik olmazdi. En önemlisi de, hayatimizin hiçbir döneminde, geçmişe dair bildiklerimizi birbirimize karşi bir silah olarak kullanmadik. Bence bu güven oluşmadiği ve yaşanmişliklar birikmediği sürece, kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez.

Neden anlatmam gereksin ki?
Ne bilmek isterim, ne anlatırım...
Belki ilişkimin üzerinden yıllar geçtiyse, tabiri caizse çocukluk anısı olarak görüyorsam ve muhabbeti gelmişse, çok küçük bir ihtimal o zaman yüzeysel anlatırım.

Ben de aşık olduğum adamın geçmişini duymayı asla istemem, bahsederse de kulaklarımı tıkarım.

Adı üstünde özel hayat size özel, anlatma zorunluluğunuz yok.

Ben de aşık olduğum adamın geçmişini duymayı asla istemem, bahsederse de kulaklarımı tıkarım.

Adı üstünde özel hayat size özel, anlatma zorunluluğunuz yok.
Aslında ıvır zıvır durumlar değil cinsellikle ılgılı. Ben anlatmak ıstemem ama karşımda kı ınsanın bunu bılmesının hakkı var mı dıye dusunuyorum

Neden anlatmam gereksin ki?
Ne bilmek isterim, ne anlatırım...
Belki ilişkimin üzerinden yıllar geçtiyse, tabiri caizse çocukluk anısı olarak görüyorsam ve muhabbeti gelmişse, çok küçük bir ihtimal o zaman yüzeysel anlatırım.
Cocukluk anısı olarak görülecek şeyler değil ama daha ciddi

Aslında ıvır zıvır durumlar değil cinsellikle ılgılı. Ben anlatmak ıstemem ama karşımda kı ınsanın bunu bılmesının hakkı var mı dıye dusunuyorum

Yok tabi ki, özel hayat insanın kendine sakladığı yeridir, hak sadece kendine aittir. Senin özel alanın üstünde başka biri nasıl hak sahibi olabilir ki?

Yok tabi ki, özel hayat insanın kendine sakladığı yeridir, hak sadece kendine aittir. Senin özel alanın üstünde başka biri nasıl hak sahibi olabilir ki?
Karşımda kı ınsan pek geniş görüşlü değil. Bana yarın bır gun nıye başından berı soylemedın derse nasıl bır tepkı verecegımı düşünemıyorum. Bu bahsettıgım kısı cocukluk aşkım. Hâlâ daha ben senı masum çocuk gıbı goruyorum der. O masumlugu onun gozunde kaybetmıs olucam. Ama ben gecmısımden sıkayetcı veya pısman degılım ona yaklasım tarzım nasıl olabilir

Cocukluk anısı olarak görülecek şeyler değil ama daha ciddi
Çocukluk anısı derken, üzerinden geçen yıllardan bahsetmiştim.
Şuan 27 yaşımdayım ve benim için 18 yaşındaki ilişkim çocukluk anısıdır.
Yaşanılan olarak değil, üzerine biriktirilenler, olgunlaşan düşüncelerim açısından öyle görürüm.
Merak duygusu, bir şeyi az bilmekten gelir.
Görmediğiniz, duymadığınız bir şeyi merak etmezsiniz.
Meraklı bir davranışın sonunun nasıl olduğu da atasözlerine, deyimlere bile konu olmuştur.
Kısaca gereksiz bir eylem.

Çocukluk anısı derken, üzerinden geçen yıllardan bahsetmiştim.
Şuan 27 yaşımdayım ve benim için 18 yaşındaki ilişkim çocukluk anısıdır.
Yaşanılan olarak değil, üzerine biriktirilenler, olgunlaşan düşüncelerim açısından öyle görürüm.
Merak duygusu, bir şeyi az bilmekten gelir.
Görmediğiniz, duymadığınız bir şeyi merak etmezsiniz.
Meraklı bir davranışın sonunun nasıl olduğu da atasözlerine, deyimlere bile konu olmuştur.
Kısaca gereksiz bir eylem.
Çok düşünmekten sızı yanlıs anladım:KK48: yukarıda bır yorumum var okursanız sevınırım daha cok fıkır almak ıstıyorum çünkü adımlarımı ona gore atıcam

Karşımda kı ınsan pek geniş görüşlü değil. Bana yarın bır gun nıye başından berı soylemedın derse nasıl bır tepkı verecegımı düşünemıyorum. Bu bahsettıgım kısı cocukluk aşkım. Hâlâ daha ben senı masum çocuk gıbı goruyorum der. O masumlugu onun gozunde kaybetmıs olucam. Ama ben gecmısımden sıkayetcı veya pısman degılım ona yaklasım tarzım nasıl olabilir

Çok düşünmekten sızı yanlıs anladım:KK48: yukarıda bır yorumum var okursanız sevınırım daha cok fıkır almak ıstıyorum çünkü adımlarımı ona gore atıcam

Şimdi aklım karıştı.
Siz çocukluk aşkınızla aradan yıllar geçtikten sonra tekrar mı sevgili oldunuz?
Yoksa çocukluk aşkınızla yaşadığınız şeyler, şuan yeni başlayan ilişkinizde mi sorun teşkil ediyor?

Gerçi ikisi de farketmez.
Bir insanın bakın kadın demiyorum; bir insanın masumluğu ve namusu sadece düşüncelerinden ibarettir.
Yaşanılan fiziksel şeyler, kişilerin kendi tercihleri, kendi bedenleridir.
Ama düşünceler kirli ise, isterseniz erkek sinek elinize değmesin, masum değilsinizdir.

Bu sebeple, kendi bedeniniz hakkında verdiğiniz kararlar kocanız dahil kimseyi ilgilendirmez.
Günahı da sevabı da Allah ile sizin aranızdadır, hesabı da sorulamaz.
Baktınız bu yeni sevgiliniz sormaya mı kalktı, basın tekmeyi totosuna.
Çünkü kendi düşüncelerinin kirliliği ile, namussuzluğunu size yansıtmış ve yaşatmış olacaktır.

Anlatırsan bir sinir anında sana karşı kullanır büyük ihtimalle. Nasıl biri olursa olsun bu gibi durumlar kötüye kullanılıyor. Başını ağrıtmaya değmez. Anlatmamalısın bence. Hiç gerek yok. Bilmek hakkı da değil. Geçmiş geçmişte kaldı bitti. Duygusal kısmını anlatabilirsin ama cinselliğinden kime ne.

Şimdi aklım karıştı.
Siz çocukluk aşkınızla aradan yıllar geçtikten sonra tekrar mı sevgili oldunuz?
Yoksa çocukluk aşkınızla yaşadığınız şeyler, şuan yeni başlayan ilişkinizde mi sorun teşkil ediyor?

Gerçi ikisi de farketmez.
Bir insanın bakın kadın demiyorum; bir insanın masumluğu ve namusu sadece düşüncelerinden ibarettir.
Yaşanılan fiziksel şeyler, kişilerin kendi tercihleri, kendi bedenleridir.
Ama düşünceler kirli ise, isterseniz erkek sinek elinize değmesin, masum değilsinizdir.

Bu sebeple, kendi bedeniniz hakkında verdiğiniz kararlar kocanız dahil kimseyi ilgilendirmez.
Günahı da sevabı da Allah ile sizin aranızdadır, hesabı da sorulamaz.
Baktınız bu yeni sevgiliniz sormaya mı kalktı, basın tekmeyi totosuna.
Çünkü kendi düşüncelerinin kirliliği ile, namussuzluğunu size yansıtmış ve yaşatmış olacaktır.
Çocukluk aşkımla görüşmeye başladık kı bunum sonu ilişkiye varacak gibi. Verdıgınız fıkırler bana yardımcı oldu çok teşekkür ederim

Anlatırsan bir sinir anında sana karşı kullanır büyük ihtimalle. Nasıl biri olursa olsun bu gibi durumlar kötüye kullanılıyor. Başını ağrıtmaya değmez. Anlatmamalısın bence. Hiç gerek yok. Bilmek hakkı da değil. Geçmiş geçmişte kaldı bitti. Duygusal kısmını anlatabilirsin ama cinselliğinden kime ne.
Teşekkür ederim yorum için aklımda bazı şeyler belirginleşmeye başladı

X