- 20 Ağustos 2014
- 94
- 16
- 32
Mrb canlar eski sevgilimle 4 yillik iliskimi 9 ay once bitirdim şiddetli gecimsizlikten.oturu..guven problemi vardi ben univ mezunu o lise mezunu ama isi vardi oteisnde anlasamiyorduk.. Dusuncesiz biriydi aylarca gorusmezdik beni ziyarete gelirdi bir gulle bile gelmezdi..Cok sıkıntılı zamanlar gecirdim onu untabilmek adina. 8 ay once okulumiza yeni bir ogretmen geldi oda tarih ogretmeniydi benim gibi ortak yonumuz coktu,arkadasca takilirdik iyi anlasiyorduk. Sonra ilgimiz kaydi birbirimizw ve birlikte olmaya karar verdik .onun ilk ciktigiydum cok saf temiz ve masum biri huzurluyum onun yaninda ama mutlu degilim sevemiyorum cunku,ara verdik onunla bir hafta omce ama arkadasca gorusuyoruz..dun gece eski ciktigim beni aradi agladi son bir sans dedi hersey iyilesecek degisecegim hatalarimin farkina vardim diye son bir sans istedi... Ben cok ağladım hala unutamamistim seviyordum.. Ilk defa onu bu kadar aciz ve yalvarirken gordum.yenilmişti kendisine.Ama goze de alamiyorum yine ayni seylerden korkuyorum .suanki ciktigim cok degeerli biri onuda kirmak istemiyorum. Ne yapmam gerek lutgen beni anlayarak cevap yazin.. Hepinizi seviyorum