yeni sevgilim.ve eski sevgilim :( yardım kizlar :(

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
32
Mrb canlar eski sevgilimle 4 yillik iliskimi 9 ay once bitirdim şiddetli gecimsizlikten.oturu..guven problemi vardi ben univ mezunu o lise mezunu ama isi vardi oteisnde anlasamiyorduk.. Dusuncesiz biriydi aylarca gorusmezdik beni ziyarete gelirdi bir gulle bile gelmezdi..Cok sıkıntılı zamanlar gecirdim onu untabilmek adina. 8 ay once okulumiza yeni bir ogretmen geldi oda tarih ogretmeniydi benim gibi ortak yonumuz coktu,arkadasca takilirdik iyi anlasiyorduk. Sonra ilgimiz kaydi birbirimizw ve birlikte olmaya karar verdik .onun ilk ciktigiydum cok saf temiz ve masum biri huzurluyum onun yaninda ama mutlu degilim sevemiyorum cunku,ara verdik onunla bir hafta omce ama arkadasca gorusuyoruz..dun gece eski ciktigim beni aradi agladi son bir sans dedi hersey iyilesecek degisecegim hatalarimin farkina vardim diye son bir sans istedi... Ben cok ağladım hala unutamamistim seviyordum.. Ilk defa onu bu kadar aciz ve yalvarirken gordum.yenilmişti kendisine.Ama goze de alamiyorum yine ayni seylerden korkuyorum .suanki ciktigim cok degeerli biri onuda kirmak istemiyorum. Ne yapmam gerek lutgen beni anlayarak cevap yazin.. Hepinizi seviyorum :KK43:

ikisinide elde tutamayacağına göre seç birini gitsin.ben olsam eskiye rağbet olaydı bit pazarına nur yağardı felsefesini benimserdim.
Evet bende oyle dusunuyorum aam ileirde pisman olmaktan yuregimin git dedigi yere gitmedigim icin mutsuz olmaktan.korkuyorum

Evet bende oyle dusunuyorum aam ileirde pisman olmaktan yuregimin git dedigi yere gitmedigim icin mutsuz olmaktan.korkuyorum
yüreğinin git dediği yere gidip bir daha memnunlarki yerinden dönen yok geri şarkısını söyleyenler eskide kaldı...günümüzde yüreğini dinleyip gidip gününü görenler sardı 4 bi tarafımızı.

:) alemsin ... Haklisin .ama degisir diye umud ediyorum...

Cunku ilk defa bu kadar ara girdi iliskimize .ilk defa bu kadar yenilmis gordum o yuzden kafam karisti

Mrb canlar eski sevgilimle 4 yillik iliskimi 9 ay once bitirdim şiddetli gecimsizlikten.oturu..guven problemi vardi ben univ mezunu o lise mezunu ama isi vardi oteisnde anlasamiyorduk.. Dusuncesiz biriydi aylarca gorusmezdik beni ziyarete gelirdi bir gulle bile gelmezdi..Cok sıkıntılı zamanlar gecirdim onu untabilmek adina. 8 ay once okulumiza yeni bir ogretmen geldi oda tarih ogretmeniydi benim gibi ortak yonumuz coktu,arkadasca takilirdik iyi anlasiyorduk. Sonra ilgimiz kaydi birbirimizw ve birlikte olmaya karar verdik .onun ilk ciktigiydum cok saf temiz ve masum biri huzurluyum onun yaninda ama mutlu degilim sevemiyorum cunku,ara verdik onunla bir hafta omce ama arkadasca gorusuyoruz..dun gece eski ciktigim beni aradi agladi son bir sans dedi hersey iyilesecek degisecegim hatalarimin farkina vardim diye son bir sans istedi... Ben cok ağladım hala unutamamistim seviyordum.. Ilk defa onu bu kadar aciz ve yalvarirken gordum.yenilmişti kendisine.Ama goze de alamiyorum yine ayni seylerden korkuyorum .suanki ciktigim cok degeerli biri onuda kirmak istemiyorum. Ne yapmam gerek lutgen beni anlayarak cevap yazin.. Hepinizi seviyorum :KK43:
Bu aralar hiç kimseyle çıkmayın biraz nefes alın, geleceğinizdeki insanı hem kalbiniz hem de mantığınız kabul etsin, gönül işleri aceleye gelmez gelirse de sonu malum :KK43:

Eskiye güvenemedim şuan.Eskiler bir kere bıraktıysa yine bırakıyor.Okadar uzak kalabildiyse yeterince sevmiyor..Sen bilirsin...Zor durum.Nedense böyle oluyor hep bende de!

Seviyorum onu..ilk asik oldugum kisi . ama gecinemiyoruz.. Suanki cocuk ise deger veriyorum geciniyoruz anlayisli biri ama sevemiyorumda...kaybetmeyi goze alamiyorum

Eskiye güvenemedim şuan.Eskiler bir kere bıraktıysa yine bırakıyor.Okadar uzak kalabildiyse yeterince sevmiyor..Sen bilirsin...Zor durum.Nedense böyle oluyor hep bende de!
Canim eskisi surekli ariyordu ama ben her seferinde kapatiyordum firsat veemiyordum ona 9 aydir ... Cunku cok.kizgindim elinde ciceklerle gelmesini istiyordum o ise ariyordu beni...bana kendisini affettirmesi icin tum.kapilari teelfonda kapattigimi soyledi

konuyu görünce ben bu konuyu ne zaman açtım diye bakıyordum. o kadar iyi anlıyorum ki içinde bulunduğun kararsızlığı. birebir aynı özellikteki sevgili eski öküzün o kadar aydan sonra ağlayarak hadi bi şans daha ver demesi ve ne kadar uyumlu olsa da hayatına yeni giren, bi türlü kıyamadığın ama sevemediğin değerli insan :KK43:

Erkekler iki kızı birden idare ediyo ya niye bayanlarda yapamasın ki demi ama...bence eskisi uzaktaymış zaten ikisiylede takıl birbirlerinden habersiz olarak kisa bir müddet baktın eskisi umduğun gibi cikmadi bas tekmeyi baktin ki yenisini sevmiyosun ama eskisi sevgilin duzeldi bu sefer ötekine bas tekmeyi...kızlar bisey diyeyim mi erkekler olsa vallaha da billahada böyle yapardı...

şuan hangisi olduğu fark etmez yani ikiside seni yoracak. Hazır değilsin gibi biraz rahatlat kendini canım, sonra karar verirsin

eger iki kisi arasinda kaliryosan ikisinide sevmiyorsun demektir

ama kendimi senin yerine koydugumda, asla eskiye donmezdim

hayatınızda illa birinin olmasına gerek yok.
eskiyi unutun ondan köy kasaba olmaz, diğerini zaten sevmiyorsunuz, sadece çok iyi diye kimseyle sevgili olunmaz.

bence hiç biri ama illa ikisinden birini seçmek istiyorsan ve ex aşkını seviyorsan birkez daha şans ver ona.bakalım belki bu sefer anlaşırsınız.

X