yeni üyeyim lütfen cevaplayın

minikbirbuse

Karamsar değil, gerçekçi!
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
49
52
Kızlık zarımın varlığından şüphe ediyorum. Sozlumle iliskiye girsek de kan gelmiyor. Ilerde sorun olacak diye cok korkuyorum ki simdiden bana supheyle yaklasmayaya basladi bile. Bunun sebebi ne olabilir?

BAZI KİŞİLERİNKİ ELASTİK OLABİLİYOR VE ANCAK DOĞUMDA YIRTILABİLİYOR.... İSTERSEN BİR DOKTORA GÖRÜNÜP BİLGİ SAHİBİ OL, HEM SÖZLÜNÜN DE ŞÜPHESİ ORTADAN KALKAR...

Valla aynı konu burada da bin kere konuşuldu. Buraya üye olana kadar yapabileceğiniz basit Google taramasında da görüyorsunuz neden olduğunu.

Doktora gitmeyi düşündüm fakat hem utanıyorum hem ne gibi testler uygulanıyor bilmiyorum. Kan tahliliyle bitecek bir iş mi yoksa başka testleri var mı bir bilginiz var mı acaba? Cevabınız icin cok tesekkur ederim

Doktora gitmeyi düşündüm fakat hem utanıyorum hem ne gibi testler uygulanıyor bilmiyorum. Kan tahliliyle bitecek bir iş mi yoksa başka testleri var mı bir bilginiz var mı acaba? Cevabınız icin cok tesekkur ederim
TEST YAPILMIYOR SADECE DOKTOR ALTTAN BAKIYOR...

Googleda ya fazla bilimsel terimler ya da guvenilmez siteler var. Bu siteyi samimi ve guvenilir buldugum icin soyle bi soru sordum. Teşekkürler cevabiniz icin

Her erkek boyle bi durumda şüphe etmez mi? Ben olsam ben de ederdim sanırım. Ne bileyim işte.. artık konu onu da geçti ben kendim de korkuyorum.

O iş filmlerde öyle ya bence. Gerçek hayatta öyle olmuyor. Diyorum ya ona ispatlamaktan önce ben geleceğim için merak ediyorum. Çocuk sahibi olamayabilirmisim bile bazi yerlerde öyle okudum korkuyorum

X