• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yapay kızlık zarı çıkmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah ıslah etsin her b.ku yiyin sonra evleneceğiniz kişiyi kandırmak için böyle işlere kalkışın. Ya yaptığının arkasında dur, yada arkasında duramayacağın şeyleri yapma
Kınadığın başına gelir umarım kimin ne yaşadığını bilemezsin

Biri yazmış Orta Doğulu kadınlara satmak için diye. Altına imza atarım. Şimdi amacım kimseyi yargılamak olamaz çünkü hangi devirde yaşıyoruz bekaret vs.işleri bana saçma geliyor. Burada aslında iki mesele var. Bu toplumda erkek her haltı yer ama kadından bekaret bekler. İşte bu mantık kadınları böyle üç kağıtlara itiyor maalesef. İkincisi insan neyse o olmalı. Onu öyle kabul edecek biriyle birlikte olmalı. Resmen bu kandırmak ve büyük bir tiyatro. İşte kınamayın başınıza gelir de bildiğin mahalle teyzesi bedduası tam bir komedi. Şimdi konuyu bağlayayım. Ey hemcinslerim bakire veya değilsinizdir bu kimseyi alakadar etmez. Ancak madem sizin için bu kadar önemli bir mevzu böyle platformlarda bari ortalığa dökmeyin ve ne istiyorsanız onu yapın. Yıl bilmem kaç olmuş sizin bir herifin altında çatır çatır inleyerek sevişmenizi dramatize edip mağdur rolüne bürünme, pişmanlık yeminleri etme bak nasıl da kandırdım kerizi kafası hoş değil. Hayat sizin istediğinizi yapın ancak herkesin bunu bilmesine gerek yok.

Biri yazmış Orta Doğulu kadınlara satmak için diye. Altına imza atarım. Şimdi amacım kimseyi yargılamak olamaz çünkü hangi devirde yaşıyoruz bekaret vs.işleri bana saçma geliyor. Burada aslında iki mesele var. Bu toplumda erkek her haltı yer ama kadından bekaret bekler. İşte bu mantık kadınları böyle üç kağıtlara itiyor maalesef. İkincisi insan neyse o olmalı. Onu öyle kabul edecek biriyle birlikte olmalı. Resmen bu kandırmak ve büyük bir tiyatro. İşte kınamayın başınıza gelir de bildiğin mahalle teyzesi bedduası tam bir komedi. Şimdi konuyu bağlayayım. Ey hemcinslerim bakire veya değilsinizdir bu kimseyi alakadar etmez. Ancak madem sizin için bu kadar önemli bir mevzu böyle platformlarda bari ortalığa dökmeyin ve ne istiyorsanız onu yapın. Yıl bilmem kaç olmuş sizin bir herifin altında çatır çatır inleyerek sevişmenizi dramatize edip mağdur rolüne bürünme, pişmanlık yeminleri etme bak nasıl da kandırdım kerizi kafası hoş değil. Hayat sizin istediğinizi yapın ancak herkesin bunu bilmesine gerek yok.
Biz susalım sen konuş duygularımızın tercümanı

Gerçekten bu sitedede ne kadar çok bilmiş var kız bir soru sormuş ve kullanan veya aynı durumu yaşayan insanlara sormuş soruyu herkeste ne bilmiş ya şaka gibi her konuların altında çok bilmiş biri illa var edebiyat yapmayın konu ile alakalı fikriniz varsa kıza yazın yoksa herkesin kendi sorunu

Ay şimdi baktım cidden varmış böyle bir şey. Yalnız eşi kandırmak hoş değilde şöyle durumlarda mantıklı bazı kızlar tecavğze uğruyor kimseye söyleyemiyor muhafazakar bir aile bir eşle birlikteyse bakire olunması bekleniyor tabi ki. Kaç tane cinayet işlendi bu kan yüzünden bu gibi durumlarda bence kullanmak mantıklı ama şu hoş değil tabi evlenmeden istediğin ilişkiyi yaşa evlenirken kocana bakireyim de. Hoş değil. Tabi herkesin kendi hayatı. Fakat ürün şaşırttı 😂

Yine kızlık zarı, yine kızıl saçlı Esra. Bu azimle hiç bozulmayan kızlık zarı icat edeceksin Esra, ha gayret.

Yine kızlık zarı, yine kızıl saçlı Esra. Bu azimle hiç bozulmayan kızlık zarı icat edeceksin Esra, ha gayret.
Bir atasözü der ki " Kevgir yuvarlandı elek oldu, eski o....lar melek oldu." Maalesef kimininki o hesap. Geçen biri yazmış 4 yıl bir adamla sevinmiş. Şimdi çok pismanmis kızlık diktirmis.Klasik kınamayın başınıza gelir yazmış. Kızcağız 4 yıl yiyişip çok pişman olmuş, bir de böyle melekler var. Zar diktirince anadan doğma pürü pak. Şimdi siz ne hakla kızıl saçlı Esra'yi kinarsiniz hanımefendi. Başınıza gelirse görürsünüz.😅

Bir atasözü der ki " Kevgir yuvarlandı elek oldu, eski o....lar melek oldu." Maalesef kimininki o hesap. Geçen biri yazmış 4 yıl bir adamla sevinmiş. Şimdi çok pismanmis kızlık diktirmis.Klasik kınamayın başınıza gelir yazmış. Kızcağız 4 yıl yiyişip çok pişman olmuş, bir de böyle melekler var. Zar diktirince anadan doğma pürü pak. Şimdi siz ne hakla kızıl saçlı Esra'yi kinarsiniz hanımefendi. Başınıza gelirse görürsünüz.😅
Kınamayın başlıklı konusu da vardı zaten Esra’nın. Biri bir şey dese çemkiriyor hemen. Bunu görsün, yine başlar. Kınadığımı yaşamam valla. Ben olsam ona göre koca bulurum. Ki ömrümde bir tek eşimle ilişki yaşadım, kanamam da olmadı. Eşim tek bir kelime etmedi bana. Ne münasebet.

Bir kadın isterse her gece başka biriyle olsun. Beden onun kimseyi ilgilendirmez. Hiç de yorum yapmam. Ancak bilmem kaç 100.kizlik zarı başlığı. Korkunç gerçekten korkunç. Yaşadıklarınız sizin sorumluluğunuzda, yaşadınız ve bitti. Sonuçları sizi alakadar eder. Ancak bu kadar başlık açıp insanları kandırmak marifetmiş gibi yansıtmayı bir kadın olarak utanç verici ve onur kırıcı buluyorum. Bu konuda zaten başka bir kızlık zarı başlığına yazmadım, yazmam da. Bir de yapayı çıkmışı görünce bir yerde durun artık diye engel olamadım yazdım. Sizi siz olduğunuz için sevecek ve geçmişinizi deşmeyecek adamlarla birlikte olun lütfen. Dünyanın en iğrenç şeyini yapmış bir pislik muamelesi de yapmayın kendinize. Biliyorum hiç yorum yapmasam daha iyi olurdu ama tüm sayfa kızlık zarı kızlık zarı. Kadınların kendini bu kadar küçültmesi tahrik etti beni.

herkes konu sahibine yüklenmiş ama şu açıdan bakalım her haltı yiyip bekaret diye tutturan erkeklere böylesi müstehak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X