- 18 Mart 2021
- 176
- 25
- 48
- Konu Sahibi Kizilsacliesra
Dolar fiyatına satılıyor alan varmı yapay mi mantıklı dikim mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Japon bilim adamları mı yapmış yoksa İsviçreli mi ona göre karar vermek lazımDolar fiyatına satılıyor alan varmı yapay mi mantıklı dikim mi
Ortadoğu’dakilere satmak için iyi bir buluş! Kim yapmışsa tebrik ederim asbsnskslsJapon bilim adamları mı yapmış yoksa İsviçreli mi ona göre karar vermek lazım![]()
Allah ıslah etsin her b.ku yiyin sonra evleneceğiniz kişiyi kandırmak için böyle işlere kalkışın. Ya yaptığının arkasında dur, yada arkasında duramayacağın şeyleri yapmaDolar fiyatına satılıyor alan varmı yapay mi mantıklı dikim mi
Kınadığın başına gelir umarım kimin ne yaşadığını bilemezsinAllah ıslah etsin her b.ku yiyin sonra evleneceğiniz kişiyi kandırmak için böyle işlere kalkışın. Ya yaptığının arkasında dur, yada arkasında duramayacağın şeyleri yapma
Kendinizi avutmayın yok yere :)Kınadığın başına gelir umarım kimin ne yaşadığını bilemezsin
Umarım çıkar sizden birinden görürümKendinizi avutmayın yok yere :)
Biz susalım sen konuş duygularımızın tercümanıBiri yazmış Orta Doğulu kadınlara satmak için diye. Altına imza atarım. Şimdi amacım kimseyi yargılamak olamaz çünkü hangi devirde yaşıyoruz bekaret vs.işleri bana saçma geliyor. Burada aslında iki mesele var. Bu toplumda erkek her haltı yer ama kadından bekaret bekler. İşte bu mantık kadınları böyle üç kağıtlara itiyor maalesef. İkincisi insan neyse o olmalı. Onu öyle kabul edecek biriyle birlikte olmalı. Resmen bu kandırmak ve büyük bir tiyatro. İşte kınamayın başınıza gelir de bildiğin mahalle teyzesi bedduası tam bir komedi. Şimdi konuyu bağlayayım. Ey hemcinslerim bakire veya değilsinizdir bu kimseyi alakadar etmez. Ancak madem sizin için bu kadar önemli bir mevzu böyle platformlarda bari ortalığa dökmeyin ve ne istiyorsanız onu yapın. Yıl bilmem kaç olmuş sizin bir herifin altında çatır çatır inleyerek sevişmenizi dramatize edip mağdur rolüne bürünme, pişmanlık yeminleri etme bak nasıl da kandırdım kerizi kafası hoş değil. Hayat sizin istediğinizi yapın ancak herkesin bunu bilmesine gerek yok.
Diktir garanti olsun, ama önce yapacağın herşeyi yap evlenmeye bir kaç gün kala diktir ki bakire ! olarak kocanın koynuna girDolar fiyatına satılıyor alan varmı yapay mi mantıklı dikim mi
Dolar fiyatına satılıyor alan varmı yapay mi mantıklı dikim mi
Overlock makinesi daha mantıklıDolar fiyatına satılıyor alan varmı yapay mi mantıklı dikim mi
Bir atasözü der ki " Kevgir yuvarlandı elek oldu, eski o....lar melek oldu." Maalesef kimininki o hesap. Geçen biri yazmış 4 yıl bir adamla sevinmiş. Şimdi çok pismanmis kızlık diktirmis.Klasik kınamayın başınıza gelir yazmış. Kızcağız 4 yıl yiyişip çok pişman olmuş, bir de böyle melekler var. Zar diktirince anadan doğma pürü pak. Şimdi siz ne hakla kızıl saçlı Esra'yi kinarsiniz hanımefendi. Başınıza gelirse görürsünüz.Yine kızlık zarı, yine kızıl saçlı Esra. Bu azimle hiç bozulmayan kızlık zarı icat edeceksin Esra, ha gayret.
Kınamayın başlıklı konusu da vardı zaten Esra’nın. Biri bir şey dese çemkiriyor hemen. Bunu görsün, yine başlar. Kınadığımı yaşamam valla. Ben olsam ona göre koca bulurum. Ki ömrümde bir tek eşimle ilişki yaşadım, kanamam da olmadı. Eşim tek bir kelime etmedi bana. Ne münasebet.Bir atasözü der ki " Kevgir yuvarlandı elek oldu, eski o....lar melek oldu." Maalesef kimininki o hesap. Geçen biri yazmış 4 yıl bir adamla sevinmiş. Şimdi çok pismanmis kızlık diktirmis.Klasik kınamayın başınıza gelir yazmış. Kızcağız 4 yıl yiyişip çok pişman olmuş, bir de böyle melekler var. Zar diktirince anadan doğma pürü pak. Şimdi siz ne hakla kızıl saçlı Esra'yi kinarsiniz hanımefendi. Başınıza gelirse görürsünüz.![]()