- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.781
oo süpermiş canım ya iş devammış senin :)
çok iyi olmuş çalışkan hatun seni
çok zor tatlım ya 3 boyutlu çokk tefaaruatlı
tatlım sen az çok biliyorsun çiizm onun için sana daha kolay gelebilir 3 boyutlu
ben daha kolay şeylere bakimm
bu arada ne var yok ne durumlardasın?
ben bugün btc ye başlıyorum
geç kaldım gerçi ama
anca bulabildim erzaklarııı :)))
inşallah işe yarar
malesef devam işlere :))
böyle çalışında ev işlerine filan çok vakit ayıramıyorum malesef.bazen çok yoğun oluyor.
eşime diyorum işi bırakıp ev hanımı olcam banane.mız mızlanıyorum fakat bizimmki olmaz diyorçok borcumuz varda
evt zordur 3 boyutlu ben bile üstüne gidemedim bu yüzden 3 boyutlunun.
ama tanıdığım olsaydı bilen öğrenirdim kesinlikle bu fırsatı kaçırmazdım.benim işime yarardı çünkü başka iş dallarında.
bilmedikten sonra herşey zor gelir canım.Ama sempati duyduğun bişeyi öğrenmeye çalış o zaman daha azimli olursun.
bende bişey yok bekliyorum boşu boşuna.çalışmalardan yoruldum valla bu gün 19.gündeyim ben.bu akşam ve 21. gün çalışma olucak.sonra pes edicem bat 18 şubat zaten bi kaç gün kalıyo geri
btc ne ki kız ben bilmiyom
boşver kız ev işini olur onlar nasılsa yap yap nereye kadar olduğu kadar oluversin
borçlarda biter tatlım sıkma canını borç yiğidin kamçısıdır derler rabbim kolaylaştırsın inşallah
valla öyle yaa sevdiğin şeyi yapmak lazımda ben internetten nasıl para kazanabilirm diye bakıyorum hep
paralı hobi istiyorum yani
3 boyutluda çok var dediğin gibi ama çok zor onu eşim hem işi gereği hemde çok sevdiği için yapıyor zor velasıl :)
ben evde olduğum zamanlarda ahşap boyama yapıyordum onu ticarete dökebilirdim belki ama oda yorucu :) sehpalar gazelikler tespiler falan yaptım ama hepsini kendim kullandım
kıyamadım satmaya :)))
neyse
senin çalışmalar süpermiş canım yaa ama dediğin gibi yap yap insan yoruluyor yahu
allah yardımcınız olsun
biz önümüzdeki perşembe başlıcaz hayırlısıyla ayıptır söylemesi :)
ogüne kadarda btc yani bal tarçın ve çöreotu kürü hazırladım kendime yumurta oluşumua destek olması için ona başladım bugün
bakalım inşallah işe yarar canım
aslında koçişimede bişiler olsun istedim ama burda keçiboynuzu blamadımpekmez bile yok düşün yani
hayırlısı artık rabbim inşallah nasip ederde gelir meleklerimiz
senin batada az kalmış
güzel çalışın şekercim gelsin meleğiniz
hadi kolaygele
borç biterde bende o zmana kadar yaşlanırımyaklaşık 3.5 sene kaldı bir borcun bitmesine.sonra ev almak mecburiyetindeyiz kira kira olmuyor.bi borç bitcek diğeri başlıycak yani böyle devam etcek bu kadar kamçı pek iyi değil kız
bilmiyorum ki internetten nasıl paralı iş bulabilirsin,bulursanda inşallah güvenilir yerler bulursin :)
ahşap boyama çok zevkli olur ya keşke bende yapabilseydim.bence yapta birazına kıy sat :)) hepsini kendine ayırma kızz
valla öyle çok yorulduk.amin canım cümlemizin allah yardımcısı olsun.
yeni doktora başladığımda bunları göz önünde bulundurmak için yaptım zaten.problem olmasaydı olurdu.bu kadar çalışmışken olmadı diycem.
hım az kalmış çalışmalarahadi hayır olsun. Rabbim çabalarınızı boş bırakmasın inş.
bende diyom btc ne yaa
öyle miymiş aa bilseydim devam ederdim.ben bal çörek otu yedim bi kaç gün ama belki kist mist yapar.Bide tümörüm var zarar marar verir diye bıraktım mecbur.
ama çörek otunun ezilmesi gerekiyor galiba çok acı oluyo öyle :26:
olsun canım eşinde biraz dinlensin öyle çalışırsınız o zmaan(gün aşırı olmıycaksa tabi).
bu forumda bi yerde duymuştum kahve içiriyorlarmış eşlerine 2 saat önce.bilmiyorum ne kADAr doğru.
bakalım hayırlısı bu ay olması mucize tedavisiz filan
neyse Rabbim bilir. Mevlam isteyen herkese Hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inş.
oo baya çokmuş tatlım yaa :18: allah yardımcını olsun
öyle canım yaa kira çok zor bizde kiradayız ve ev almak için para biriktiriyoruz bizde :129:
ama izmirde evler çok pahalıbenim eşimde borcu sevmez ben diyorum peşinatı verelim kalanı kredi çekelim olmaz diyor
bizimde daha 2-3 yılımız var canım anca biriktiririz istediğimiz evi alabilmek için
birde şimdi vergi çıkarılar sağolsunlar bi sürü vergi ödeyecez evi alırken ekstradan daha fazla para biriktirmek gerekecek
hayırlısı artık rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahh bizlerede inşallah
geçmiş olsun canım yaama rabbim ol dedikden sonra olur üzülme hiç belki hiç gerek bile kalmaz tedaviye sen içini ferah tut tatlım
evet nescafeyi bende duydum ama onu yapamam kocamazaten uyku problemi var zar xor uyuyor 2-3 saat onu içerse akşamları hiç uyuyamaz kıyamam yani
napalim artık rabbim yardımcımız olsunhepimizin
öncelik sende :)
hadi güzel haberler gelsin inşallah bu ay senden
amin cümlemizin.az bir miktar ödesem taksitlere bende biriktirebilirim aylık gelirimizden ama şimdilik bu mümkündeğil.
evt borç kötü alabiliyosan peşin alıcan inşallah en kısa zamanda alırsınız.ama bu zamanda borçsuz olmuyor hiç bişey.bizim açımızdan öyle.kimseden bi beklentimiz yok kendi kendimize çabalıyoruz.2-3 yıl olsun canım biriktirirsiniz.sonuçta borcunuz harcınız olmıycak.gerçi bebişiniz olursa birazcık daha masrafınız artıcak ama olsun Rabbim bereketini verir inşallah.olsunda varsın 3-5 kuruş az biriktir dimi :)) onun varlığı yeter sanainşallah bu ay olurr
inşaallah gerek kalmaz da gerek var gözüküyor kesin ve net Tümör için değil de pko için tedavi şart gibi.Tümör iyi huylu tümörlerden(mikroadenom) çok bi etkisi yok ama işte hipofizde olunca prolaktin hormonunu da tetikliyo normali 25 filan ken bizimki 100 ve üzeri çıkıyo buda gebeliğe engel.ama maşallah yeçen ay 13 lerdeydi normal değerlerde şimdilik.ama hiç bir ilaç içmezsem kendi kendine fırlıyor.
nescafe mi türk kahvesimi bilemem artık sadece duydum çok bilgim yok :)) o zmaan sadece dinlenmiş olması lazım eşinin.
Zamanı gelmişse olur.kısmet.inşallah bu ay listemizin yarısından çoğu hamiş olur
çalışıııınnnn hadi güzel haberler inş.
geçmiş olsun.. bende iki düşük yaptım hemde ilk bebeğim 4.5 aylıktı. ikinci 9 haftalık.. ikisinde de kürtaj olduğu için şimdi bebeğim olmuyor 6 yıllık evliyim düşüklerim büyük olduğu için rahim kürtajlardan dolayı hasar gördü .. hiç adet göremedim veya çok az adet gördüm. mutlaka özel doktora danış ne zaman gebe kalacağına doktor karar versin tahlillerini falan yaptır sonra iyileşmeden gebekalırsan tekrar sorun yaşarsın. şimdi ben artık tüpbebek için uğraşıyorum hayırlısı olsun .. kendi kendime iki kez gebe kalmama rağmen artık gebelik ne kelime adet bile ilaçlarla olabiliyorum. doktor düşük sonrası kürtaj yaptıysa antibiyotik mutlaka kullan. karnında batmalar olursa dr söyle.. allah yardımcın olsun düşük yapma psikolojisini çok iyi bilirim. inş yeniden sorunsuzca gebe kalıp bebegini kucağına alırsın..
Kızlar testinde silik çizgi çıkanlar ne olur bana yardımcı olun...adetime 2 gün kala testte bişi çıkmamıştı.. bugün adet günüm ve olmadım sarı gibi akıntım oldu sabah hafifte kasık ağrılarım var...sabah test yaptım ilk dakika bişi çıkmayınca üzüldüm ve testi çekmeceye koydum yaklaşık 15-20 dk. sonra baktım silik çizgi belirmiş.. ama bu silik çizgimi bilmiyorum..keşke foto çekip ekleyebilsem..silik çizgi çıkan arkadaşlar böyle hayalet gibi bir çizgi var.. daha önceki yaptığım testte bu yok ama...şimdikinde var... bu kadar umutlanmışken ne olur hamile olayım..28. gün adetim gelirdi ama şuan kasık ağrım var ama adetim gelmedi....
canım ya benım bildiğim kadarıyla ilk 5 dk içinde çıkan çizgi silik bile olsa pozitif ya da emin olmak için tekrarlanmalı fakat 15-20 dk uzun bi süre yanıltıcı olduğunu biliyorum ne olur fazla ümitlenme bekle 2 gün falan adet günün geçsin testi tekrarla umarım pozitifi hemen görürsün.Benim adet günümde yaptığım test negatif çıkmıştı 2 gün geçtikten sonra yaptığım test ise coooook hızlı bı sekilde çft çizgiyi görmüştüm.Senınle paylaşmak istedim :)
cnm aslında eşimde bende ümitlenmiyoruz adetime 1 gün var...ondanmı acaba diyorm silik diye... yarın sabah test yapıcam hemen silik çizgi olursa kan testine gitcem.. dua edin nolurişte yaptığım test Eki Görüntüle 629341 Eki Görüntüle 629342
cnm aslında eşimde bende ümitlenmiyoruz adetime 1 gün var...ondanmı acaba diyorm silik diye... yarın sabah test yapıcam hemen silik çizgi olursa kan testine gitcem.. dua edin nolurişte yaptığım test Eki Görüntüle 629341 Eki Görüntüle 629342
gunaydın herkeseee
günaydın canım nasılsın ??
kizlar slm bisi sorucam ocak 18 de yasmin i yarim biraktim ve daha almadim 22 sinde de adet oldum simdi benim bu donemlerde hamile kalma sansim var midirr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?