- Konu Sahibi perakedisi
-
- #2.841
ilgilinize çok teşekkür ederim arkadaşlar:)) ayy inşallah bende hamileyimdir. ama testi sabah yapmak gerekiyor değil mi(
yok tatlım ben saat 17:00 de yaptım :))) dene canım yaaaaa ay ne kadar sabırlısınnnnn :)))
nazarbonucuğu85 bu arada senin hamileliğini tebrik ederim.
Allah, hayırlı uğurlu etsin, kolay bir hamilelik versin.
evladını da güzel huylu güzel huylu sağlıklı sıhhatli doğurmanı ve büyütmeni nasip etsin.
veeee darısı da bizim başımıza olsun :)))
günaydın arkadaşlar, ben de sizden yardım istiyorum:) norrmalde 35-40 günde adet olurum bazan da 30 günde. 15 gün önce yumurtlamam oldu ama haal adet olmadım hamile olabilir miyim diye çok düşünüyorum ve tabikide istiyorum ama belirtilerim de mide bulantım ve normalin dışında bir yorgunluğum yok.
belirti olarak yaklaşık 5-6 gün önce göğüslerim bir şişti birden bire canım çok acıyodu asla dokunamadım şim di de şiş ama alıştım galiba. bir de karnımın alt sağ kısmında bazan da orta da batma var. bir de bir sinirlilik ve koku alma hassasiyetim var. sizce hamile olabilir miyim?
bugün adet olmazsam yarın test alıp bakacağım.
Allah'ım isteyen herkese evlat versin.
cnm ben her adet olacağımda gebelik belirtileri yaşardım hamile kaldığım ay yani bu ay ne göğüs şişmesi ne koku hassasiyeti ne batma hiçbişey yaşamadım. yumurtlama tarihimde göğüsler fenaydı.. sonra indiler adet sancım başladı günümde kahve leke geldi ama adet olmadım.. ve test yaptım silikçizgiydi.. sonra kan testinde öğrendim cnm belirtilere şartlama kendini cnm.. adetin geciktiyse hemen test yap
geri sayım başladı.son 5 gün.hadı inş hayırlısı.ama umudum yok ama olmamasını isterdim
burcuşş nassın bebeğim
senındemı 5 gun var canım
geri sayım başladı.son 5 gün.hadı inş hayırlısı.ama umudum yok ama olmamasını isterdim
canımmm ya ümitsizlik yokkkk lütfen içini ferah tut emi güzel şeyler düşün olacak olacak olacak :))) var mı farklı hissettiğin bi seyler tatlım :)
yok kız olma ihtimali yok.tedavi olmadan.bence boşu boşuna ümitlenmemek gerek.ama Rabbim büyük tabiki :)
senle aynı çalışıyorduk kızhiç olmazsa senin güzel haberlerini aldık ya bunada şükür.inş. Rabbim bebeğine ve sanada şifa versin herşey yolunda gitsin
yok kız ne farklı hissetcem herşey aynıbi tek fark çizim yaparken kendimi çok kaptırmışım masaya yaslanmışım malesef göğsüm acıyo.ama nedenini bildiğim için sorun yok
sen beni boş ver sen nasılsın bakalım ne zmaan görcen kese kalp atışı filan meraklardayım inş. herşey çok güzel gidicek
amin inşallah canım güzel dileklerin için tesekkürler daha cok yenı ilk doktor randevumu aldı 23 subat da bakalım o zaman keseyı görürüz rabbim izin verirse midem kötü benım ya bı de tiroıd hastasıyım tsh yüksekliği vardı haşimato hastasıyım ama endokrıne gittim bugün doktor gebeliği öğrenır öğrenmez gel demişti kan aldılar yaaa çok düşük çıktı 0,037 çıktı bakalım yarın sonuç göstermeye gidicem bu arada iş gereği sonuçları hemen görebiliyorum bu cok işime geliyo vala :)
beta hcg de 11 subatta 88 çıkmıştı bugün yıne yaptırdım 222 cıktı :)))) güzel gelişiyoooo :))
evet.senle aynı gidiyoruz.hadi hayırlısı.bende kesinlikle yok ama olsun çok çalıştığım için olsun istiyorum.
amin inşallah canım güzel dileklerin için tesekkürler daha cok yenı ilk doktor randevumu aldı 23 subat da bakalım o zaman keseyı görürüz Rabbim izin verirse midem kötü benım ya bı de tiroıd hastasıyım tsh yüksekliği vardı haşimato hastasıyım ama endokrıne gittim bugün doktor gebeliği öğrenır öğrenmez gel demişti kan aldılar yaaa çok düşük çıktı 0,037 çıktı bakalım yarın sonuç göstermeye gidicem bu arada iş gereği sonuçları hemen görebiliyorum bu cok işime geliyo vala :)
beta hcg de 11 subatta 88 çıkmıştı bugün yıne yaptırdım 222 cıktı :)))) güzel gelişiyoooo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?