Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
yok tatlım ben saat 17:00 de yaptım :))) dene canım yaaaaa ay ne kadar sabırlısınnnnn :)))

canım aslında bende sabırlı değilim tabiki hemen öğrenmek istiyorum, sadece sonuç negatif olursa diye biraz tedirginim, bazı belirtiler hamişim gibi geliyo tamam ama işte ben de mide bulantısı yorgunluk falan yok yaa bir de akıntı da yok. ne bilim işte bu nedenlerle bekliyorum
((

nazarbonucuğu85 bu arada senin hamileliğini tebrik ederim.
Allah, hayırlı uğurlu etsin, kolay bir hamilelik versin.
evladını da güzel huylu güzel huylu sağlıklı sıhhatli doğurmanı ve büyütmeni nasip etsin.
veeee darısı da bizim başımıza olsun :)))

canım güzel dileklerin çoooooooooooook tesekkür ederımmmmmm darısı tüm isteyenlerin basına insallahh Allah'ım isteyen kımseyı bu duygudan mahrum etmesın :)))

cnm ben her adet olacağımda gebelik belirtileri yaşardım hamile kaldığım ay yani bu ay ne göğüs şişmesi ne koku hassasiyeti ne batma hiçbişey yaşamadım. yumurtlama tarihimde göğüsler fenaydı.. sonra indiler adet sancım başladı günümde kahve leke geldi ama adet olmadım.. ve test yaptım silikçizgiydi.. sonra kan testinde öğrendim cnm belirtilere şartlama kendini cnm.. adetin geciktiyse hemen test yap

canım, öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
senin ve nazarboncuğunun desteği ile kendimi daha bir umutlu gördüm, şuan çalışıyorum akşama test alacağım.
çoook heyecanlıyım :)))
tekrar teşekkürler ilginiz için :))))))

canımmm ya ümitsizlik yokkkk lütfen içini ferah tut emi güzel şeyler düşün olacak olacak olacak :))) var mı farklı hissettiğin bi seyler tatlım :)

yok kız olma ihtimali yok.tedavi olmadan.bence boşu boşuna ümitlenmemek gerek.ama Rabbim büyük tabiki :)
senle aynı çalışıyorduk kız hiç olmazsa senin güzel haberlerini aldık ya bunada şükür.inş. Rabbim bebeğine ve sanada şifa versin herşey yolunda gitsin
yok kız ne farklı hissetcem herşey aynı bi tek fark çizim yaparken kendimi çok kaptırmışım masaya yaslanmışım malesef göğsüm acıyo.ama nedenini bildiğim için sorun yok
sen beni boş ver sen nasılsın bakalım ne zmaan görcen kese kalp atışı filan meraklardayım inş. herşey çok güzel gidicek

amin inşallah canım güzel dileklerin için tesekkürler daha cok yenı ilk doktor randevumu aldı 23 subat da bakalım o zaman keseyı görürüz Rabbim izin verirse midem kötü benım ya bı de tiroıd hastasıyım tsh yüksekliği vardı haşimato hastasıyım ama endokrıne gittim bugün doktor gebeliği öğrenır öğrenmez gel demişti kan aldılar yaaa çok düşük çıktı 0,037 çıktı bakalım yarın sonuç göstermeye gidicem bu arada iş gereği sonuçları hemen görebiliyorum bu cok işime geliyo vala :)
beta hcg de 11 subatta 88 çıkmıştı bugün yıne yaptırdım 222 cıktı :)))) güzel gelişiyoooo :))

gecmiş olsun canım dıkkat et kendıne

evet.senle aynı gidiyoruz.hadi hayırlısı.bende kesinlikle yok ama olsun çok çalıştığım için olsun istiyorum.

HADI İNŞALLAHH CANIM benımde eskıden prolaktım yukseklıgım vardı bekarken çok şükür ıyı bı doktorla halletım ara ara baktırmam lazım tabı doktor ole demıstı hanı kan verdıgın zamn tahlıl ıste dıye bı daha cıkmadı ALLAHTAN

daha çok varmış bak ben sabırsızlandım
hadi inşallah o zamana kadar görürsün herhalde.buryada güzel haberlerini yazarsın
midem kötü dedinde bulantı değil her halde çok erken çünküm. mide ağrısı çekiyodun galiba sen.ee garibim ilaçda veremediler sana her halde ilaç beklerken bebiş buldun
Rabbim şifa versin inş. Herşey çokk güzel olacakk
2 günde kaç kat yükselmiş bak oh maşallah diyelim Rabbim nazarlardAN saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…