Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

Bende ayni durumdayim,sadece goguslerde bi degisiklik yok, gecen hamileligimde kasiklarim ve gogsum fena aciyodu.. bide simdi idrarda asiri yanma var.. ayaklarima napcagimi sasirdim zaten,gece bile corapla yatiyorum...

Bende ayni durumdayim,sadece goguslerde bi degisiklik yok, gecen hamileligimde kasiklarim ve gogsum fena aciyodu.. bide simdi idrarda asiri yanma var.. ayaklarima napcagimi sasirdim zaten,gece bile corapla yatiyorum...

bu kez göğsüm yanıyo sanki senin de şişmeden mi sancımıştı

Kızlar kızlar kızlarrr yetişin
Biz daha bu ay ilk denememizi yapacaktık.
Ama gelin görün ki vücudumdaki tuhaf değişikliklerden işkillenip dün akşam nöbetçi bir eczane bulup 2 ayrı markanın gebelik testini aldık eşimle. İkisinde de çift çizgi çıktı. Hala inanamıyorum. Kasım ayında sadece 1 kez kaçmıştı içeri. Ne ara tuttu nasıl tuttu hiç anlamadım vallahi. Bu sabah kan verdim. Hayırlısı diyelim mi

Son düzenleme:

a aaaaaaaaaaa..... ama senin batın 24 ocak yazıyo canım listede anlamadım ben vallaaa.. ama neyse inanamıyorum yaa topiği açalı daha 1 hafta falan oldu 2 hamiş oldu süperrrr canım çok tebrik ederim:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Ayy peracım ben nerden biliyim bu ay böyle bişeyin olacağını hiç ihtimal vermiyodum çünkü bi çalışma yapmadık o yüzden sana önümüzdeki ayın tarihini vermiştim. Bugün normalde benim adet olmam gerekiyodu. 30 günde bir oluyo ama olmadım işte. Teşekkür ederim canımmmm. Darısı isteyen herkesin başına inşallah

maşallah ne guzel işte beklemedın hayırlı olsun darısı tum bekleyen bayanlara olsun inş.

hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun. bu işler belli olmuyo bazen 1 kez ilişki yasıyosun bebış oluyo, bazen aylarca yaşıyosun olmuyo. Allahın takdiri işte güzel haberlerini bekliyoruz canım.

işte buna yeni yıl sürprizi denirrrrr:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

topiğimizin uğuru mu yoksa yine bu

canım bu arada tuhaf değişiklikler hissediyorum yazmışsın, ne gibi belirtiler oldu neden şüphelendin ayrıntılı yazarsan sevinirim, bende de tuhaf belirtiler var da bu ay kuzucum

Son düzenleme:
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun. bu işler belli olmuyo bazen 1 kez ilişki yasıyosun bebış oluyo, bazen aylarca yaşıyosun olmuyo. Allahın takdiri işte güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Evet canım şok etti bizi minik misafirimiz. Gelişmeleri paylaşacağım adım adım. Aminn Sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…