Davranış Bozuklukları Yeniden güvenli bağlanma ya da 7/24 güvenlik annelik

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

elf07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
89
9
Merhaba. Adem Güneş'in yeniden güvenli bağlanma ya da Sabiha Paktuna'nın 7/24 güvenli annelik metodunu uygulayan var mı aranızda kızlar. Kısa bir açıklama ve sonuçla ilgili fikre ihtiyacım var.

7 yaşını doldurmak üzere bir oğlum var... Sabiha Paktuna'nın öğretileriyle parmakla gösterilen bir oğlum olduğu içinde çok mutluyum... Çok eleştiriliyor, sevenler kadar sevmeyenlerde var Sabiha Hnm'ı... Ama ben onun sayesinde neyin neden niçin olduğunu kestirebiliyorum oğlumla büyürken.... Sabiha Hnm'dan vazgeçmeyin derim... Bol şans...

7 yaşını doldurmak üzere bir oğlum var... Sabiha Paktuna'nın öğretileriyle parmakla gösterilen bir oğlum olduğu içinde çok mutluyum... Çok eleştiriliyor, sevenler kadar sevmeyenlerde var Sabiha Hnm'ı... Ama ben onun sayesinde neyin neden niçin olduğunu kestirebiliyorum oğlumla büyürken.... Sabiha Hnm'dan vazgeçmeyin derim... Bol şans...
Çok teşekkür ederim cevabınuz için. Şu ara ben de onun kitaplarını okuyorum. Umarım doğru adımları atmayı başarabilirim.

merhaba biraz anlatırmısınız hangi davranışlarda nasıl yöntemler uyguluyorsunuz?

X