6 ay once ölü dogum yaptim kizim cok hastaydi kromozom bozuklugu ve beyin problemi vardi karnimda öldü suni sanciyla dogum yaptim.. dogumdan sonra kalan parca ve kan öbekleri icin 2 defa canli canli kürtaja girdim canim cok yandi.. hamileligim sirasinda sürekli karanlik skintili kötü ruyalar gorüyodum ama hic bebegime cikacak die yorumlamadim kötü düsunmedim olumlu oldum yinede sonuc en kötülerden biri oldu.. tum kötu ruyalarimin bebegim icin cikti.. simdi Rabbim yeniden hamilelik nasip etti cok sükur ama ben mutlu degilim..
Cunku ilk hamileligimde bebegime tam teshis konulamadi öldügü icin otopsi sonucu bile tam ise yaramadi bebek eridigi icin.. korkuyorum bizde genetik gecisili yada tasiyici bir sey olabilir ben bunu ögrenemeden yeniden hamile kaldim.. dahasi kötu karanlik ruyalarim basladi yine heryesi yeniden yasiyormusum gibi geliyo cok korkuyorum hem bebegimin hasta ve sagliksiz olmasindan hem yasayip yasamama karari bana kalmasindan hemde tum yasayacagim fiziksel ve ruhsal acidan.. Allah'im bana yardim et..
Kizlar ne yapicam ben cok korkuyorummmm
Cunku ilk hamileligimde bebegime tam teshis konulamadi öldügü icin otopsi sonucu bile tam ise yaramadi bebek eridigi icin.. korkuyorum bizde genetik gecisili yada tasiyici bir sey olabilir ben bunu ögrenemeden yeniden hamile kaldim.. dahasi kötu karanlik ruyalarim basladi yine heryesi yeniden yasiyormusum gibi geliyo cok korkuyorum hem bebegimin hasta ve sagliksiz olmasindan hem yasayip yasamama karari bana kalmasindan hemde tum yasayacagim fiziksel ve ruhsal acidan.. Allah'im bana yardim et..
Kizlar ne yapicam ben cok korkuyorummmm