yeniden sevebilir miyim ?

CADUUmeduusa

zalım gardiyan
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
118
31
ben uzun soluklu bir ilişkiden çıkalı muhtemel 2 sene olacak... instgramda tesadufen birini gördüm memleketımdendei takip ettim oda beni takip etti aylar sonrafaceden istek yolladı korktum kabul etmedim aynı zamanda bu kişi benm samımı bir arkdasımın tesadufen ev arkdası cıktı haberını alıodum arada soruyordum bir gün ben bunu ekledım ve konuşmaya başladık o dönem benm görücüm vardı ona ondan bahsettım o da eski sevgilisinden sevgılısı bununla cıkarkn aıle zoruyla nısanlnmıs buda kaçalım felan demiş bız aylarca arkdaşca konustuk dertlendı felan sonra benımmle daha sıuk yazışmaya basşladı ama özel ilgileniyordu artık telefondan konusmaya başladık buluıstuk bana olan ilgisini belli etti bende sert çıkmadım umut verdim şimdi görüşüyoruz ama kafam karışık eski sevgilini bitirdim diyeli henüz 2 ay olcak kafasında biteli fiilen zaten bitmişti mesafeden ötürü görüşemiyorlardı boşluga düştü de acaba bana mı sardı ? ben zaten beğniyordum ama bende uzun ilişkiden cıktım acaba bu çocuğu kabullenbilck miyim ?? kafam acayip karışık kızlar fikirlirinizi bekliyorum bu bahsettğim çocugu ailem kesnlıkle çok sevırenek karışılack hemserım oldugundan hem memur yasıda benden 2 yas küçük ama kültür aynı fiziksel olrak dah ad abüyük duruyr.. ne dersınız nasıl bir ilişki olur ?

Noktasız, virgülsüz konuları okuyunca gözüm yoruluyor resmen, bende mi var takıntı anlamıyorum. Okuyasım gelmiyor.

Yeniden sevemeyeceğini düşünmek tam bir saçmalık.6 yıllık ilişkimi bitirdikten 1 yıl sonra tesadüfen biriyle tanıştım çokta seviyorum valla.Eskisi meskisi aklıma bile gelmiyo hiçte işim olmaz.Millet 20 yıllık evliliklerden sonra yenisine aşık oluyoda ilişkilerden sonramı olmicak Allah aşkına.HAYAT DEVAM EDİYOR. İyiki! :KK71:

Hiçbir şey anlayamadım yazıda,tekrar yazmanızı tavsiye ediyorum...

Yeniden sevemeyeceğini düşünmek tam bir saçmalık.6 yıllık ilişkimi bitirdikten 1 yıl sonra tesadüfen biriyle tanıştım çokta seviyorum valla.Eskisi meskisi aklıma bile gelmiyo hiçte işim olmaz.Millet 20 yıllık evliliklerden sonra yenisine aşık oluyoda ilişkilerden sonramı olmicak Allah aşkına.HAYAT DEVAM EDİYOR. İyiki! :KK71:
haklsıın ne kaybetcem ki sans vermeye deger sanırım :)

X