Kilo verdikten sonra nasıl tekrar kilo aldınız? Ona dikkat edin belli bir beslenme alışkanlığı kazanın.
ben neden kilo aldiginiza takildim , saglik sorununuz mu var?
Henüz evliliğe, yaşantınızın değişmesine alışamamışsınızdır, geçici bir durum olduğunu düşünüyorum. Zamanla oturacak ve yetersizlik duygusu geçecek.
Lisansüstü için de kendi mezun olduğunuz üniversiteye ve bölüme başvurursanız kabul edilme olasılığınız çok yüksek olur. Şu anda içinde bulunduğunuz ruh halinden dolayı zormuş gibi geliyordur. Aklınızda farklı bir bölüm varsa da öncelikle özel öğrenci olarak ders alabilirsiniz, bu da hem bir yerden başlamanızı sağlar, hem de bir sonraki başvuru döneminde kabul edilme olasılığınızı artırır.
Kilo için de özelde diyetisyene gitmenizi öneririm. İyi motivasyon oluyor. Zamanım olsa tekrar gideceğim. :)
Yakınlarda spor salonu varsa yazılın bence hem havanız değişir iyi gelir.Bir rahatsizlik geçirdim. Ilac tedavisinden sonra aldim. Ilac tedavisi bitti iyilestim. Daha sonra doğum kontrol hapi 5 6 kilo daha aldirdi. Hareketsizim bi suredir bir de, univ boyunca zayiftim.
Ailede var biraz da. Herkes iri herkes kilolu. Hayat boyu dikkat etmek gerekiyor.
Yakınlarda spor salonu varsa yazılın bence hem havanız değişir iyi gelir.
Evet uzak bir sehre geldim bir de. Gerci cok seviyorum memnunum su an ama. Hızlı bir surec oldu benim icin haklisiniz.
Onerileriniz icin cok tesekkur ederim degerlendirecegim, dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?