- 6 Aralık 2023
- 88
- 20
- 18
- 29
- Konu Sahibi nuraslinur
-
Uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor ayaklarını karnına çekerek hep ağlıyor. Canı yanıyor sankiBen de aç diye ağladığını krize girdiğini sanıyorum meğer uyumak istiyormuş.sizinki de öyledir belkidir
Gazı olduğunda böyle yapar tam çıkarmamış olabilir.Uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor ayaklarını karnına çekerek hep ağlıyor. Canı yanıyor sanki
Verdiğiniz gaz damlası da yapmış olabilir benim kızım damla verince daha kötü olurdu. Gaz damlası 10 günlük bebek için çok erken bana göre. Kaka tutuşu deneyin gaz çıkarmasına yardım eder. Kolunuza yüz üstü yatırıp dolaştırın öyle sakinleşebilir. Ellerinizi yağlayıp karnına ayaklarına masaj yapın. Bazı bebek böyledir benim kızım ilk 2.5 ay ağladı gazdan. Bazen ne yaparsan yap geçmiyor.Merhaba arkadaşlar yenidoğan annelerinin yardımına ihtiyacım var . Bebeğim 10 günlük ıkınarak kendini kasarak hep ağlıyor her beslenmeden sonra gazını çıkarıyorum altı temiz karnı tok . İlk üç gün gayet güzel uyuyordu sarılık riskine karşı zorla uyandırıyordum son dört gün kesinlikle huzursuz sürekli ayaklarını karnına çekerek ağlıyor gaz damlası kullanıyoruz ama bir fayda etmedi . Çaresizlikten artık o ağladıkça ben de ağlıyorum. Bana yardım edin çocuk doktoruna hemen götürmeli miyim deneyimlerinize ihtiyacım var
Üstten çıkardığı gaz yetmiyor , alttan da çıkarmaları gerekiyor çıkarıyor gibi geliyon bize ama aslında yetersiz kalıyor , gaz damlasını ben kullandım sonra çıkarıyor diye bıraktım bu seferde kabız oldu , iki aydır kabızlık çekiyoruz ve çözümü yok yani gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı , gaz damlasına dikkat et derim , masajla çıkarmaya çalış gerekirse arabayla gezdirMerhaba arkadaşlar yenidoğan annelerinin yardımına ihtiyacım var . Bebeğim 10 günlük ıkınarak kendini kasarak hep ağlıyor her beslenmeden sonra gazını çıkarıyorum altı temiz karnı tok . İlk üç gün gayet güzel uyuyordu sarılık riskine karşı zorla uyandırıyordum son dört gün kesinlikle huzursuz sürekli ayaklarını karnına çekerek ağlıyor gaz damlası kullanıyoruz ama bir fayda etmedi . Çaresizlikten artık o ağladıkça ben de ağlıyorum. Bana yardım edin çocuk doktoruna hemen götürmeli miyim deneyimlerinize ihtiyacım var
Gaz damlasının dolaşıma girip etki etme süresi bir hafta on günü bulabiliyor. O zamana kadar huysuzluğu devam edebilir maalesef. Erkek bebekse daha bir gazlı oluyorlar. Benim bebeğimin gazdan ağlamaları 2 aylıkken anca bitmişti gaz damlasına 21 günlükken başlamıştık anca etki etmişti. Bir de bigaia probiyotik damla kullandım gaz damlasıyla beraber 5. Aya kadar. Hiç problem yaşamadık sonra.Merhaba arkadaşlar yenidoğan annelerinin yardımına ihtiyacım var . Bebeğim 10 günlük ıkınarak kendini kasarak hep ağlıyor her beslenmeden sonra gazını çıkarıyorum altı temiz karnı tok . İlk üç gün gayet güzel uyuyordu sarılık riskine karşı zorla uyandırıyordum son dört gün kesinlikle huzursuz sürekli ayaklarını karnına çekerek ağlıyor gaz damlası kullanıyoruz ama bir fayda etmedi . Çaresizlikten artık o ağladıkça ben de ağlıyorum. Bana yardım edin çocuk doktoruna hemen götürmeli miyim deneyimlerinize ihtiyacım var
Gaz masajını sadece ağladığında yapmayın. Ben her emzirdiğimde her altını açtığımda her aklıma geldiğinde gaz masajları yapardım. Hiç gazı olmadıMerhaba arkadaşlar yenidoğan annelerinin yardımına ihtiyacım var . Bebeğim 10 günlük ıkınarak kendini kasarak hep ağlıyor her beslenmeden sonra gazını çıkarıyorum altı temiz karnı tok . İlk üç gün gayet güzel uyuyordu sarılık riskine karşı zorla uyandırıyordum son dört gün kesinlikle huzursuz sürekli ayaklarını karnına çekerek ağlıyor gaz damlası kullanıyoruz ama bir fayda etmedi . Çaresizlikten artık o ağladıkça ben de ağlıyorum. Bana yardım edin çocuk doktoruna hemen götürmeli miyim deneyimlerinize ihtiyacım var
Geçmiş olsun Rabbim bebeğini korusun inşallahcanım benim öncelikle bebeğin hayırlı olsun, benim bebeğim de sarılık var 17 günlük. sarılık derecesi de 12 evde tedavi ile ilerliyoruz doktorumuz öyle uygun gördü. sen de temkinli davranıp uyandırıp beslemekle çok iyi yapıyorsun tebrik ederim. Bebeğini gazını alırken omzuna doğru alıuyorsun ya o gaz alma pış pış vuruşları ve sıvazlamaları kendini sallayarak hareket ederek yapmanı önerebilirim, ben çocuk yorulur daha fazla hem de omzunda huzurla dinlenmeye çalışır. umarım faydalı olur canım. çok geçmiş olsun
Odanın derecesi ideal üç saatte bir hatta bazen iki saatte bir doyurmaya çalışıyorum ben de ne yapacağımı bilmiyorumdoktorların bir kısmı ilk 15 gün gaz sorunu olmaz diyor. açlıktan, sıcaktan, uyaranlardan vs. ağlıyordur belki.
ben de 10 günlük bebeğe gaz damlası için erken olduğunu düşünüyorum.
Biz de o damlayı kullanıyoruz elma yağını duydum ama kullanmaya cesaret edemedim epilepsi nöbetine sebep oluyor diye bir yazı okumuştum siz denediniz mi işe yaradı mı günde kaç kez yaptınızAyağının altına elma yağı sürün masaj yapın 10 günlük bebeğe gaz damlası erken demişti doktorum 1 aydan sonra kullanmaya başladım ismi sab simlex gazdan öyle yapıyorlar mama içiyorsa oda gaz yapıyor anne sütü alıyorsa yediklerinize dikkat edin kimyon çayı için
Göbeği henüz düşmedi ben o yüzden yapamıyorum gaz masajınıGaz masajını sadece ağladığında yapmayın. Ben her emzirdiğimde her altını açtığımda her aklıma geldiğinde gaz masajları yapardım. Hiç gazı olmadı
Biz de bu damlayı kullanıyoruz göbeği düşmediği için gaz masajı yapamıyorumgazı var kuzunun. emzirme sonunda değil de emzirme arlarında gazını çıkarın. gaz damlası hangisini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bize doktor sab simplex vermişti. onu da 6 saat aralıklarla gğnde 4 kez veriyorduk ve saatini atlamamanız lazım. duş aldırıp karnına güzelce masaj yapın youtube da gaz masajı var. biz ekstra olarak prebiyotik de kullanmıltık bağırsakları iyi çalışsın diye. yine öyle birden süt liman olmuyor ama ciddi oranda azalıyor bu dediklerimi yaparsanız. siz de rezene çayı içebilirsiniz abartmadan ama. benim oğlum 2.5 aylıkken güzel uyumaya basladı. gaz damlasını da 3. ayında tamamen kestik. probiyotiğe hala devam ediyoruz
İki çeşit gaz damlasın kullandım yine de fayda etmedi hepsini bıraktırdı doktorum. Ve sıcak havlu koyuyoruz her altını açtığımızdaBenim bebeğim de çok gazlı. Ağlaması ıkınması fazlaydı. Doktorumuz emme arasında gaz çıkarın dedi. Beslenmesi bitince yine gazını çıkarıp 10 dakika yatırın sonra omzunuza alıp tekrar gaz çıkarın dedi. Bunu yaptığımızdan beri daha rahatladı. Böylede deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?