• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidoğan bebeğim durmadan ağlıyor yardım

Hastanede ikinci gün verdim ben vermek zorunda kaldım , açtı , mama yasak dediler gizli gizli biberonla vermek zorunda kaldım şırıngaya vaktim yoktu, doğduğu gece de yanımda mama olmadığı için emzik ile durdurmak zorunda kaldı annem ilk günden beri tutuyor yani , bazen evet memeyi reddediyor ama çok uzun sürmüyor , bende isterdim sadece emsin mamayla uğraşmayayım ama her şeyi denedim , bıraktım artık hepsini sunuyorum hangisini alırsa
Valla sizi dinledim verdim önce emzirip sonra Biberonla mama veriyorum memeyide mamayıda alıyor daha kolay uyumaya başladı rahatladım biraz Allah razı olsun ❤️ inşallah beslenmesi düzelir 3900 doğmuştu hastaneden çıkarken 3645 grama düşmüştü çok endişeleniyordum yeterli gelmiyor diye

Çok haklısınız bebek büyütmek çok zor hele ilk bebekse. Ama doyduğundan emin olun mama destekli ilerleyin mutlaka çünkü 2 günlük bebek açlıktan ağlar başka bir şeyden değil yani özel bir durumu yoksa hastalık vs. 3. Gün kontrolünde kilo kaybına bakarlar gideceksiniz dimi kontrole? Biraz daha sabredin çok zor biliyorum ama geçecek
Evet beslenemiyordu 3900 doğdu hastaneden çıkarken 3645 e düşmüştü bezinde hafif pembelik vardı çocuk doktorumuz beslenemediğinde böyle olabileceğini bol bol mama da alması gerektiğini söyledi çok şükür Biberona başladım şimdi hem meme hem mama daha iyi besleniyor daha rahat uyuyor Biberon alınca inşallah kilosunu da geri toparlar

Valla sizi dinledim verdim önce emzirip sonra Biberonla mama veriyorum memeyide mamayıda alıyor daha kolay uyumaya başladı rahatladım biraz Allah razı olsun ❤️ inşallah beslenmesi düzelir 3900 doğmuştu hastaneden çıkarken 3645 grama düşmüştü çok endişeleniyordum yeterli gelmiyor diye
Şükür sevindim , düşmez merak etme sen ☺️

Back
X