Bütün gece okudum neredeyse annemlerin bulunduğu yer küçük zaten ve annem hemşire olduğu için doktor sıkıntımız inşallah olmaz. Zaten 6 ay a kadar lokal anestezi 6 aydan sonra genel anestezi veriliyormus. Ne olursa olsun kaç yaşında da olsa genel anestezi pek iyi birsey değil sonuçta
7. Günden sonra daha uygun karaciğer ve böbrek fonksiyonlarina bakiliyormus. Bende gece baya araştırdım Yenidoğan sunnetini daha çok oneriyorlar. Yara daha çabuk iyileşiyor kanama riski çok az bebek bir sıkıntı çekmiyor.
Canim gece baya araştırdım. 0-2 yaş arasında sünnet tavsiye ediliyor 2 yaştan sonra 6 yaş a kadar onermiyorlar. Çocukta travmaya sebep oluyormuş. Bir de tabi ki bu senin kararın beni yanlış anlama ben ogrendiklerimi aktarmak istiyorum sadece
aşı ya gidince de bebek çok ağlayacak orda da sadece pipisi ne bir iğne yapılıyor. 6 aydan sonra bebek te olsa çocukta olsa genel anestezi veriliyor bu durum daha kötü. Anne sütünün iyileştirici ve yatıştırıcı özelliği varmış yani bebis düşündüğün kadar yipranmayacak ve 2 yada 3 günde iyilesecek ben inşallah Allah nasip ederse yaptırmayı düşünüyorum. Istersen bir oku
http://www.anneoluncaanladim.com/4/cocugum-buyurken/451/sunneti-ne-zaman-yaptirmak-gerek