Yerinde bir cevap bulamiyorum

inceldigiyer

"Estoy enamorada de ti"
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
134
54
Artik kayinvalidemin kacinci laf carpmasi oldu bu konuda ama ben salak gibi susuyorum biri bana bir fikir versin
Sorun kilom. Aslinda coook kiloluda degilim, 1.70boyunda 65 kiloyum iri gorunmem gobegim var sadece, neyse

Bana gordugunde, kilo almissin, bilmem kim ne zayif manken gibi, Ali(nisanlim) laftan acildida Ali diyor ki ben kilolu es istemem, dogum yapinca bile zayif olacak, oglum inceldigiyer'de kilo alacak diyorum zaten var onun diyorum bende diyor yuzsuz kadin .. bu tarz yorumlari beni cileden cikariyor Allahtan bas basayken diyor insan arasinda demiyor

Ya ben ona verecek cevap bulamiyorum, ne diyebilirim, isterse saygisizca olsun ama cevabini vereyim artik su kadinin

Artik kayinvalidemin kacinci laf carpmasi oldu bu konuda ama ben salak gibi susuyorum biri bana bir fikir versin
Sorun kilom. Aslinda coook kiloluda degilim, 1.70boyunda 65 kiloyum iri gorunmem gobegim var sadece, neyse

Bana gordugunde, kilo almissin, bilmem kim ne zayif manken gibi, Ali(nisanlim) laftan acildida Ali diyor ki ben kilolu es istemem, dogum yapinca bile zayif olacak, oglum inceldigiyer'de kilo alacak diyorum zaten var onun diyorum bende diyor yuzsuz kadin .. bu tarz yorumlari beni cileden cikariyor Allahtan bas basayken diyor insan arasinda demiyor

Ya ben ona verecek cevap bulamiyorum, ne diyebilirim, isterse saygisizca olsun ama cevabini vereyim artik su kadinin

Şurayı anlayamadım biraz daha açık yazabilir misiniz?

saygısız seviyesiz kadın
ben olsam ben kilolu değilim ama beni begenen böyle begensin ben halimden menmunum zira alinin gözüde kör değil begenmese bana söylerdi diyip şakayla karışk laf sokmalısın

Şurayı anlayamadım biraz daha açık yazabilir misiniz?

yani kaynanamin bana anlattigi sekil diyalog halinde yazayim sizin icin
Nisanlim: ben kilolu es istemem
Kaynana: Ama inceldigiyer'de kilo alacak dogumdan sonra kilolu olucak zaten simdide var kilosu
Nisanlim: zayiflar vs

sozde bu tarz konusmuslarmis, nisanlim asla kilomla ilgili birsey demez ama kaynanam hep kiloma takiliyor

Bir daha ilk karsilasmada anne sen kilomu aldin de gul :) yok desede yok yok gercekten almissin bi sismissin de :)
Ben soyleyemezdim malesef icimde dert kalir

Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbulmüş kayınvalidecim. Erkekler böyle seviyor de geç. :KK70: Gerçekten çoğu erkek zayıf kadın sevmiyor.

Nisanlina ispiyonlar gibi degilde ali sen boyle boyle mi diyorsun kiriliyorum diye sor biraz nazlan zarf at bakalim. Eger gercekten o dediyse kafasini kirman lazim, yok eger demediyse de annesinin agzinin payini vermesini bekle. Bu sayede onunda adamligini test etmis olursun:KK69:

Canim agzinin payini ver utandir onu.kocam boyle seviyo de boyle begeniyo de onu utandircak laflar et.mesela kadin dedigin kucagimi oldurcak diyo de :)benim k v bana koca popolu demisti gorumcein yaninda bende kocam boyle begeniyo en cokta popomu begeniyo demistim bidaha oymus.

X