Yerleşme kanaması devam ederken BetaHCG değeri artar mı?

kkkmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
18
4
Sat 29 ocak Bat 25 Şubat (Bugün)
Tam 4 gündür bi açık bi koyu kahverengi akıntım oluyor. Bugun 4-5 damla kan geldi hastalandım diye dusundum yine koyu kahverengiye döndü.
Pazartesi gunu yani kanama basladiktan bir buçuk gun sonra kan testim 5ten küçük çıktı.
Internette okuduguma göre BETA-HCG yerleşme kanamasından sonra artmaya başlıyormuş.
Sorum şu: Lekelenmem devam ederken HCG artar mı yoksa lekelenmemin bittikten sonra mi artmaya baslar? Lekelenmenin bitmesini mi bekleyeyim test icin, tabi sonu kırmızı olmazsa ?

canim meraba hemsireyim ben sana yardimci olayim istedim gebelik olustuysa beklenen adet gununden sonra kanda betahcg yukselmeye baslar.yerlesme kanamasi olmayabilir bu cunku betahcg hic cikmamis ama genede idrar testi yap bikac gun sonrada tekrar kan testi yaptir.betahcg cikmayip adetlerin boyle devam edersede bi doktora gorun baska bi sikinti cikmasin

Ben gebelik öncesi genel kontrol yaptırdım bütün değerlerime bakıldı. Rahim ağzı kanser taramasi vs. Hiçbir sorun yok kist falan.
Adet günüm dündü. Ozaman dünden itibaren yukselmeye başlamasi lazim yukselirse tabi :) ben adetimden 2 gun önce test yaptırdım ve tıp merkezinin kiti 5ten küçük degerleri gostermiyormus. Yani sonucum 4 de olabilir 1 de. O yüzden muallakta kaldim. Cuma günü randevu aldim gebelik varsa az da olsa kanda çıkar heralde.
Bu arada cvp verdiginzi icin tşk ederim :)

rica ederim:-)gebelik varsa baya yuksek cikmali deger benim ilk baktirdigimda 900 kusurdu mesela adetimi 3 4 gun gecmisti.yani simdilik.cok dusuk bi deger o ama umutsuzluga kapilmayin bi sikintiniz yoksa insallah Allah nasip eder bi gun:-)

MaşaAllah sizin bayağı yüksek çıkmış ama benim varsa da cok yüksek çıkmaz heralde geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum :) Aynen öyle ne zaman nasipse o zaman olur ama böyle muallakta kalmak strese sokuyor beni ister istemez. Yarin belli olacak bakalım hayırlısı :)

mrb benim de adetim düzenlidir fakat 5 gün geçince kan testi yaptırdım beta hcg 8,25 çıktı ama aynı gün ise adet oldum dr bir hafta sonra gel tekrar değerlendirelim dedi. Bir bilginiz var mı?

Canim mesela ben ilk yaptirdigimda beta hcg adetten 1 hafta once 24 cikmisti. Daha sonra adet gunume 4 gun kala yerlesme kanamasi yasadim. Ondan sonrada degerlerim daha hizli artmaya basladi. Seninde olabilir yani insallah..

Sizin daha iyi çıkmış benim adetten 2 gun once 5ten küçük çıktı ama tam değeri bilmiyorum maalesef :KK43: Internette de yerleşme kanamasından sonra beta HCG yukseliyor diyor. Benim pazar gece 3te ağrılı bi şekilde açık kahverengi akıntım geldi ve hâlâ devam ediyor.
Eger pazar gununden itibaren HCG artmaya basladiysa cuma günü cikar mi acaba?

Yerleşme kanamasıyla br ilgisi yok ki bhcg nin kimisinde olmuyor çünkü yerleşme kanaması. Ama yerleşmeye başladığı ilk günden itibaren artıyor yani bitmesini beklemene gerek yok bence senin ki yerleşme kanaması gibi değilde üstüne görme gibi diye düşünüyorum yerleşme kanaması en fazla iki gün sürüyor çünkü. Insallah üstüne görüyorsundur da bebisin seninlwdiR. 1 hafta gecikmeden olduğunda idrarda gebelik yapabilirsin o zman varsa gösterir Silik te olsa

Yerleşme kanamasıyla br ilgisi yok ki bhcg nin kimisinde olmuyor çünkü yerleşme kanaması. Ama yerleşmeye başladığı ilk günden itibaren artıyor yani bitmesini beklemene gerek yok bence senin ki yerleşme kanaması gibi değilde üstüne görme gibi diye düşünüyorum yerleşme kanaması en fazla iki gün sürüyor çünkü. Insallah üstüne görüyorsundur da bebisin seninlwdiR. 1 hafta gecikmeden olduğunda idrarda gebelik yapabilirsin o zman varsa gösterir Silik te olsa

Üstüne görme olsa da o zaman geç döllenme oldu heralde bende. Çünkü adetimden 2 gun once 5ten küçük çıktı. O zaman ilişki üstünden 8 ya da 11 gun geçmişti..

Dün gece kahverengi akıntım oldu sabah kanama oldu biraz ve sonra yine kahverengi akıntı devam ediyor hamile olma ihtimalım varmı

Dün gece kahverengi akıntım oldu sabah kanama oldu biraz ve sonra yine kahverengi akıntı devam ediyor hamile olma ihtimalım varmı
Canım bir gebelik testi alip yapsana. Ya da kan testi .. dedikleine göre bir ihtimal tabiki gebelik. Üstüne görüyo da olabilirsin ya da normal adet sökülmek üzeredir olabilir

Canım bir gebelik testi alip yapsana. Ya da kan testi .. dedikleine göre bir ihtimal tabiki gebelik. Üstüne görüyo da olabilirsin ya da normal adet sökülmek üzeredir olabilir
Teşekkür ederim evet test Yaptım ama negatif çıktı üzgünüm :KK43:

benim bi sorum var beni duyan varsa cvp versin lutfen. normalde hastaligim 5gun suruyo.ama bu ay 3gun oldu ilk gun acayip bi koyu kahve.ikinci gun acayip bi kirmizi.ucuncu gun koyu kahve oldu bitti.kizima hamileykende boyle olmustu.test yapmistim ikinci cizgi silik cikmisti.ve hamile kslmak istemiyorum

X