Adetine ne kadar vardı canımPembe krmzı arası gün sürmedi lavaboya gttm peçateye slnce 3 4 damla brşy geldi
Adetine ne kadar vardı canım
Çok teşekkürler canım son bir soru daha sorsam, lekelenmeden kaç gün sonra öğrendin gebeliğiniSanrm 1 hafta vardı canm
Rica ederim canım.. Adetmn geckmesinin 3. Günü canım yani 10. Gün..Çok teşekkürler canım son bir soru daha sorsam, lekelenmeden kaç gün sonra öğrendin gebeliğini
Anladım canım çok teşekkürlerRica ederim canım.. Adetmn geckmesinin 3. Günü canım yani 10. Gün..
Rica ederim canım .. inşaALLAH hamilesindirAnladım canım çok teşekkürler ☺ insan biraz beklese her şeyi yaşayarak öğrenecek ama işte sabırsızlık heyecan neyse tekrar teşekkür ederim
Ay inş canım inşRica ederim canım .. inşaALLAH hamilesindir
Sonra kahverengiye dondu pas leke gibi 4 gun surduAy inş canım inş
benimde aynı şekilde sayılır, 26 sında biraz açık kahve leke geldi sonra geçti, dünde yani 28 inde hafif pembemsi kahverengimsi ama bildiğin leke sadece adet değil şuan yok ama yumurtlama kanaması denen şeyden de şüphelendiğimden sevinemiyorum, doktordan randevu aldım öğlen 2 de gidicem bakalım ne dicek buarada tebrikler canım Haziran topiğinde görmüştüm seniSonra kahverengiye dondu pas leke gibi 4 gun surdu
İnsallah gebeliktendir canim yaz bize de. Tesekkur ederim bu arada ❤❤ ben de seni hatirliyorum canim arada aklima da geliyosun insallah bu ay olurbenimde aynı şekilde sayılır, 26 sında biraz açık kahve leke geldi sonra geçti, dünde yani 28 inde hafif pembemsi kahverengimsi ama bildiğin leke sadece adet değil şuan yok ama yumurtlama kanaması denen şeyden de şüphelendiğimden sevinemiyorum, doktordan randevu aldım öğlen 2 de gidicem bakalım ne dicek buarada tebrikler canım Haziran topiğinde görmüştüm seni
İnş canım ya çok istiyorum ama hayırlısı artık haber edicemİnsallah gebeliktendir canim yaz bize de. Tesekkur ederim bu arada ❤❤ ben de seni hatirliyorum canim arada aklima da geliyosun insallah bu ay olur❤
Merhaba doktora gittiniz mi? Adetime 7 gün var ve sabahtan beri bahsettiğiniz gibi açık renk kahve lekelenmem var. Yerleşme kanaması mi diye düşünmeye başladım.İnş canım ya çok istiyorum ama hayırlısı artık haber edicem
Dün doktora gittim canım üstten baktı, gebelik başlangıcısıysa alttan bakmayalım nolur nolmaz dedi, ultrasonda rahimde kalınlaşma göremedi beta hcg istedi, hocam gebelik değilse yumurtlama mı acaba dedim, net bir yorumda bulunmadı, öğleden sonra aradı testin negatif ama pko görünümlü olduğu için yumurtaların, adet olmazsan gebe de çıkabilirsin birkaç güne dedi bu yüzden (2 haftalık tatile gidicem demiştim) tatil boyunca ilaç içmemeye dikkat et nolur nolmaz dedi pko hastalarında düzensizlikten dolayı gebelik geç ortaya çıkabiliyormuş anladığım kadarıylaMerhaba doktora gittiniz mi? Adetime 7 gün var ve sabahtan beri bahsettiğiniz gibi açık renk kahve lekelenmem var. Yerleşme kanaması mi diye düşünmeye başladım.
Gebeliğini ne kadar sonra öğrendin canım?Adetime 1 gün kala oldu ve 2 gün sürdü. Kahverengi 5-6 damla kadardı.
Ben erken öğrendim adetime 4 gün kala öğrendim. 3 gün sonra da kanamam olduGebeliğini ne kadar sonra öğrendin canım?
Anladım canım teşekkür ederim, çok çok tebrik ederimBen erken öğrendim adetime 4 gün kala öğrendim. 3 gün sonra da kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?