Yerleşme kanaması (implantasyon) yaşayan?

Laagertha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
371
377
53
Merhaba arkadaşlar, aramızda yerleşme kanaması yaşayan var mı?
Varsa birkaç sorum olacak, ne renkti kaç gün sürdü?
Bir de adete kaç gün kala oldu?
Gebeliği lekelenmeden kaç gün sonra öğrendiniz?
Adetim son zamanlarda düzensizleşti, bu yüzden beklenen adet tarihini bilmiyorum, adet başlangıcımdan sayarsam 30. güne girdim şuan, düzenli olsaydım muhtemel adet tarihim olabilirdi ama düzensiz olduğundan belki hala yumurtlamamış bile olabilirim, 2 gündür asla adet olmayan açık kahve pembe arası bir lekelenmem var ama implantasyon mu yoksa yumurtlama kanaması mı o da belli değil? Benzer şeyler yaşayanlar varsa lütfen cevaplarsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Sonra kahverengiye dondu pas leke gibi 4 gun surdu
benimde aynı şekilde sayılır, 26 sında biraz açık kahve leke geldi sonra geçti, dünde yani 28 inde hafif pembemsi kahverengimsi ama bildiğin leke sadece adet değil şuan yok ama yumurtlama kanaması denen şeyden de şüphelendiğimden sevinemiyorum, doktordan randevu aldım öğlen 2 de gidicem bakalım ne dicek buarada tebrikler canım Haziran topiğinde görmüştüm seni

İnsallah gebeliktendir canim yaz bize de. Tesekkur ederim bu arada ❤❤ ben de seni hatirliyorum canim arada aklima da geliyosun insallah bu ay olur

Merhaba doktora gittiniz mi? Adetime 7 gün var ve sabahtan beri bahsettiğiniz gibi açık renk kahve lekelenmem var. Yerleşme kanaması mi diye düşünmeye başladım.
Dün doktora gittim canım üstten baktı, gebelik başlangıcısıysa alttan bakmayalım nolur nolmaz dedi, ultrasonda rahimde kalınlaşma göremedi beta hcg istedi, hocam gebelik değilse yumurtlama mı acaba dedim, net bir yorumda bulunmadı, öğleden sonra aradı testin negatif ama pko görünümlü olduğu için yumurtaların, adet olmazsan gebe de çıkabilirsin birkaç güne dedi bu yüzden (2 haftalık tatile gidicem demiştim) tatil boyunca ilaç içmemeye dikkat et nolur nolmaz dedi pko hastalarında düzensizlikten dolayı gebelik geç ortaya çıkabiliyormuş anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…