- 28 Haziran 2016
- 93
- 39
- 3
- Konu Sahibi Sessizkiz3419
-
Sezeyam doğum üzerine 2 doğum daha yaptı yengem . Hamileliğe etkisini olacağnı pek sanmıyorum . Sprail de etki etmez bence . Ama uzun süre gebelik geçirmeyen korunanlar da biraz geç olması çok normal diye duymuştum . 3 sene sprail kullandıysan yani korunduysan normal endişelenme . Yine de bi Dr gözük derim oda çabuklaştırma amaçlıMerhaba kızlar yaklaşık üç yıl önce spiral taktırmıştım altı ay önce çıkarttım bebek istiyorduk çünkü ama altı aydan bu yana bir türlü gebelik meydana gelmedi Spirali çıkaran dr rahmin tertemiz dedi kistim de yok ama olmadı kimisi sipiralin etkisinden dedi son adetim birkaçgün gecikti tam ümitlenmişken hayallerim suya düştü sizce ne yapmalıyım 3 yıl önce sezeryan oldum bununla bi alakası warmıdır lütfen cevap yazın
dr gitmeyi düşünüyorum da şu sıralar hiç vakit bulamıyorum . Eşim de ise dışında 10 gündür işlerinden dolayı yarın geliyor. BakalımCan'ım bence bi doktora görünmende fayda war aynı dertten muzdaribizZaten warsa bebiş 1 haftalıkken
bile görünüyomuş kan testinde
Merhaba kızlar . Benim Batı'm geçeli 4 gün oldu . 2 gün önce adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm oldu ve adet olmadım . Bugün kahverengi akıntım oldu ama düzensiz az az . Bende test aldım ve negatif çıktı . Sizce testte çıkmamış olabilir mi? Yaşayanlar varda Nasıl oldu Nasıl öğrendiniz ? Yani kesin hamile değilmiyim? Yardım lütfen
Sezeyam doğum üzerine 2 doğum daha yaptı yengem . Hamileliğe etkisini olacağnı pek sanmıyorum . Sprail de etki etmez bence . Ama uzun süre gebelik geçirmeyen korunanlar da biraz geç olması çok normal diye duymuştum . 3 sene sprail kullandıysan yani korunduysan normal endişelenme . Yine de bi Dr gözük derim oda çabuklaştırma amaçlı
İdrar da yarın yapsam çıkmaz mı kuzu ya ? 6 ya da 7 gün oldu Batı'm geçeli . Kan testine gitmek istemiyorum10 gün geçsin kan vermeye git. idrarda çıkmaz. bu aralar dikkat et bence zıplama,koşma. diğer belirtiler var mı? göğüslerde ağrı falan.
Hiç tedirgin olma kuzum git bakalım haber ver hayırlısıRandevu aldım zaten haftaya perşembe dediler sipirali 2,5 sene kullandım Bi sorunda yaşamadım bu süre içinde ama 6 ay boyunca bişey olmayıncada e haliyle insan tedirgin oluyo
canım varsa eğer çıkar 1 hafta geçmiş batı inşallah vardır ilk idrarla yap testiİdrar da yarın yapsam çıkmaz mı kuzu ya ? 6 ya da 7 gün oldu Batı'm geçeli . Kan testine gitmek istemiyorum
Şimdi yaparsam çıkar mı illa sabah ilk idrarla mı yapılmalı peki ?canım varsa eğer çıkar 1 hafta geçmiş batı inşallah vardır ilk idrarla yap testi
canım ben hamile olduğumda saat 5te felan yapmıştım çıkmıştı varsa çıkar yapabilirsin tabiŞimdi yaparsam çıkar mı illa sabah ilk idrarla mı yapılmalı peki ?
Tamam nöbetçi eczane baktım yakınmış çıkıcam birazdan sonucu yazıcam :)canım ben hamile olduğumda saat 5te felan yapmıştım çıkmıştı varsa çıkar yapabilirsin tabi
hayırlı sonuçlar ver canım inşallahTamam nöbetçi eczane baktım yakınmış çıkıcam birazdan sonucu yazıcam :)
ne yaptın canımmTamam nöbetçi eczane baktım yakınmış çıkıcam birazdan sonucu yazıcam :)
Gidemedim ya ayaklarım gitmedi niyeysene yaptın canımm
Çok ama çok haklısın Can'ım . Belirtiler hep psikolojik gerçekten .. Olsun dert etme hayırlısı buymuş de dua et inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerinizi alırızSelam kizlar bende yeni katildim araniza.. Ikinci ayimiz bu cocuk denemede birden karar verdik heveslendim bende acaba yerlesme kanamasimi dedim ama sanirim adet oldum.. Insan herseyi hamilelige yoruyor cocuk düsününce ve bu simdiden yipratti.. Adetimden 3 gün önce pembe lekelenme oldu ilk gunu adet oldum normalinden az ikinci gun normal geldi sonraki 3 gün yine lekelenme seklindeydi bende basta acabami diye düsündüm ama malesef. Stresten kafaya takmaktan oluyor sanirim bircok belirti. Yerlesme kanamasi genelde döllenmeden 6-12 gün sonra görülebiliyormus bazende adet gününde o kadar cok sey okudumki hevesim bile kalmadi.. Icim icimi yiyo sonunda üye olmaya karar verdim belki biraz sizlerle dertlesip rahatlarom diye.. Kismetse bu aya insallah. Rabbim hic bir kadinin kucagini bos birakmasin insallah isteyen herkese nasip etsin.
Ben migde eksimesi, bulantisi olur diye okudum bircok yerde ama migde agrimasini bilemicem. Cevrende cocugu olan birilerine sorsan daha iyi olurHamilelikte olurum bu mide Ağrı'sı kramp gibi bilen biri yok mu ?
İdrar da yarın yapsam çıkmaz mı kuzu ya ? 6 ya da 7 gün oldu Batı'm geçeli . Kan testine gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?