Yerleşme kanaması olanlar acil bakarmısınız

Sezeyam doğum üzerine 2 doğum daha yaptı yengem . Hamileliğe etkisini olacağnı pek sanmıyorum . Sprail de etki etmez bence . Ama uzun süre gebelik geçirmeyen korunanlar da biraz geç olması çok normal diye duymuştum . 3 sene sprail kullandıysan yani korunduysan normal endişelenme . Yine de bi Dr gözük derim oda çabuklaştırma amaçlı

D
Can'ım bence bi doktora görünmende fayda war aynı dertten muzdaribiz Zaten warsa bebiş 1 haftalıkken
bile görünüyomuş kan testinde
dr gitmeyi düşünüyorum da şu sıralar hiç vakit bulamıyorum . Eşim de ise dışında 10 gündür işlerinden dolayı yarın geliyor. Bakalım

10 gün geçsin kan vermeye git. idrarda çıkmaz. bu aralar dikkat et bence zıplama,koşma. diğer belirtiler var mı? göğüslerde ağrı falan.

Randevu aldım zaten haftaya perşembe dediler sipirali 2,5 sene kullandım Bi sorunda yaşamadım bu süre içinde ama 6 ay boyunca bişey olmayıncada e haliyle insan tedirgin oluyo

Randevu aldım zaten haftaya perşembe dediler sipirali 2,5 sene kullandım Bi sorunda yaşamadım bu süre içinde ama 6 ay boyunca bişey olmayıncada e haliyle insan tedirgin oluyo
Hiç tedirgin olma kuzum git bakalım haber ver hayırlısı

Selam kizlar bende yeni katildim araniza.. Ikinci ayimiz bu cocuk denemede birden karar verdik heveslendim bende acaba yerlesme kanamasimi dedim ama sanirim adet oldum.. Insan herseyi hamilelige yoruyor cocuk düsününce ve bu simdiden yipratti.. Adetimden 3 gün önce pembe lekelenme oldu ilk gunu adet oldum normalinden az ikinci gun normal geldi sonraki 3 gün yine lekelenme seklindeydi bende basta acabami diye düsündüm ama malesef. Stresten kafaya takmaktan oluyor sanirim bircok belirti. Yerlesme kanamasi genelde döllenmeden 6-12 gün sonra görülebiliyormus bazende adet gününde o kadar cok sey okudumki hevesim bile kalmadi.. Icim icimi yiyo sonunda üye olmaya karar verdim belki biraz sizlerle dertlesip rahatlarom diye.. Kismetse bu aya insallah. Rabbim hic bir kadinin kucagini bos birakmasin insallah isteyen herkese nasip etsin.

Çok ama çok haklısın Can'ım . Belirtiler hep psikolojik gerçekten .. Olsun dert etme hayırlısı buymuş de dua et inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…