Yerlesme kanamasi

sananesanane

B.K:74 M.K:73.50 hedeh:50
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
2.449
1.783
37
Kizlar yardminiza ihtiyacim var yumurta takibi yaptiriyorum kac aydir gecen en son 5temmuz adet baslangicim doktor 1ay dinlenme dedi yani suanda kullandihim iilac bisi yok 5temmuz adetimin 1.gunuydu ayin 22sinde sanki altima kacirir gibi islaklik hissettim uyurken bi irkildim kanamam olmus 3damla kadar tuvalete gittigimde 2damlada oyle geldi daha sonra gun icinde 2kez daha damla oldu sonra kahve rengi geldi sarimtrak oldu suandada seffaf akintiya dondu bazen cok nadir kucuk kramplar giriyo ama baska bisi yasamadim ayin 1inde adet olmam gerek acaba bu yerlesme kanamasimidir yardim edermisiniz lutfennn

bence yerleşme kanaması aynısını yasadım adette 5 gun once oldu 3 gun surdu benımkı

bence yerleşme kanaması aynısını yasadım adette 5 gun once oldu 3 gun surdu benımkı
Peki testi ne zaman yapmaliyim ben yurt disinda yasiyorum kan tahlili her an yaptiramiyorum idrar testinde ne zaman cikar insallah oyledir yaa yumurtlama olamaz dimi

Peki testi ne zaman yapmaliyim ben yurt disinda yasiyorum kan tahlili her an yaptiramiyorum idrar testinde ne zaman cikar insallah oyledir yaa yumurtlama olamaz dimi
yumurta tarıhını bılıyorsan yumurtlamadan 10 12 gun sonra testı yaptırabılırsın ben 27 ıken ıdrar testınde görmustum cızgıyı hcg kanda 20 nın ustune cıkınca ıdrar testlerınde bellı oluyor adetıne 4 gun kala yapmaya baslayabılırsın amaa soyle bı durum var hcg kandan ıdrar hemen gecmıyor bazen yıne de en garantısı adetın gecmesını beklemektır

ben de yerleşme kanaması yaşadım.adet tarihinden 3-4 gün önce kahverengi akıntı arkasından az miktarda kanama oldu daha sonra kahverengi akıntı bir iki gün devam etti. inşallah hamilesinizdir.

ben de yerleşme kanaması yaşadım.adet tarihinden 3-4 gün önce kahverengi akıntı arkasından az miktarda kanama oldu daha sonra kahverengi akıntı bir iki gün devam etti. inşallah hamilesinizdir.
Unarim benimki adetten 10gub once oldu adet tarihime suan 5gun var tek korkum acaba yumurtalama kanamasi olabilirmi bazen yumurtlama esnasindada kanama olabiliyormus emin olamadim

Unarim benimki adetten 10gub once oldu adet tarihime suan 5gun var tek korkum acaba yumurtalama kanamasi olabilirmi bazen yumurtlama esnasindada kanama olabiliyormus emin olamadim
evet yumurtlama döneminde de oluyor onu da yaşamıştım. onda sadece bir seferlik çok az bir kanama ya da kahverengi akıntı oluyor.

evet yumurtlama döneminde de oluyor onu da yaşamıştım. onda sadece bir seferlik çok az bir kanama ya da kahverengi akıntı oluyor.
Him yumurtlamada tek bir sefer kahve kada normal kanama oluyo dimi ama yerlesmede bi kac gun veya 1gun icinde bi kac defami oluyo benimki 1gun icinde bikac defa oldu cunku ama tek 1gun surdu

Him yumurtlamada tek bir sefer kahve kada normal kanama oluyo dimi ama yerlesmede bi kac gun veya 1gun icinde bi kac defami oluyo benimki 1gun icinde bikac defa oldu cunku ama tek 1gun surdu
evet yumurtlama döneminde sadece bir sefer olmuştu, yerleşme bir iki gün sürdü

Kizlar bisi daha sorucam biz bugun yaramazlik yaptikta:) temizlenirken pembe leke oldu sanirim hasta olucam bilemedim tam kanama baslamadi ama hastaligima 4gun kaldi bu arada

Hayırlı akşamlar arkadaşlar benimde bi sorum var tecrübeliler yazarsa sevinirim yunurtlama günü olan ilişki üzerinden 11 gün gün geçtiği gün iki üç damla pembe kahve gibi bi leke geldi yerleşme kanamasına benziyormu

Hayırlı akşamlar arkadaşlar benimde bi sorum var tecrübeliler yazarsa sevinirim yunurtlama günü olan ilişki üzerinden 11 gün gün geçtiği gün iki üç damla pembe kahve gibi bi leke geldi yerleşme kanamasına benziyormu
Canim valla benimde bi fikrim yok umarim yerlesmedir biran once isteyen herkes bebegine kavusur

X