• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Can'sınnnn. :16:

Aşk yaşıyoruz :1:

Patron mutlu son istiyor a gittik. Pek beğenmedik.. :31:

eyvah eyvah 3 e gitsenizeeee. :1:

Tospayla bayadır konuşamadım ben ya :26: ne zaman gelcek acaba.

pembede girip yazmadı hiç sonucunu. ben negatif diye düşünüyorum :5:

eyvah eyvah 3 ile patron mutlu son istiyor o ikisi arasında kaldık bizde ama öylemi diyorsun

ozaman biz eyvah eyvaha gidelim

karar verilmiştir :27::27::27:

Kızlaaaar hadi gelinnnn günaydınnnnnn :32::32::32::32:

Evet kuzum bakıyorum kimseler gelmiyo bende boş bırakamıyorum nöbetçi kalıyorum buraya:1:

Geçti valla canım ya günleeer geçiyooooor sen ne dersen deeeee:24:

Canımmmm evet kabul edildi kabul edildi oleeeeyyyyy çooook mutluyum çok sağ ol bebeğim:32::32:

Caniiimm ya cok cok sevindim gelsin dügün tarihi heyyoo:21:

yine görmüyorum yine görrmüyorum

isyeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaannnnnnnnn :):)

olsun biz akşam kırmızım la halay çekeriz sana skyp den ayrı ayrı sen bir say bizi hatta sende bize gönder hep beraber halay çekiyor olalım :21::21::21: :16::16: :36::21::118:
hani bana skype:43::43:
ben hic sesinizi bile duymadim dahaa:19:

Canim neler duyuyorum cok sevindim aldinmi sonucu:emir_bebek:

Pembiş inşallaaah gelirsin bugün. sonucu cooook merak ediyoruuuuuuuuum:52:

Bronzummm yeni goruyorum senin yazdigimi :)
Mujde mujde mujde artik bebisim benimle rabbime sukurler olsun nazarlardan saklasin inş
Sizde dua edin bize
2 hafta sonra kalp atislarini duycaz insallah kalbim pir pir atiyo

:10:
Mujde mujde mujde artik bebisim benimle rabbime sukurler olsun nazarlardan saklasin inş
Sizde dua edin bize

Ay canimm gözünüz aydin cok sevindim, Allah bebisinizi hayirlisiyla sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah:16::emir_bebek::nazar:

Sizde dua edin bize

Geliniiimmm :16: Ayın haberi bu yaaaaaa. :16:

öyle çok sevindim kiii. Gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza versin inşAllah. :16:

Ay eylül bebişimi olcakkkk. Terazi olcaaaakkkk :1:

Canım ya topişimizin ilk bebişiiiiiiiiii , yerim ben onuuuuuuuu :119::119::16::16:

*

bu arada rüyamı anlatayım size. sanırım bana malum oldu pembişin bebişi :1:

bebeğim olmuş , adınıda 'zümra' istiyoruz. ne alakaysa... hiç aklıma gelmeyen bi isim bide.
babam ezan okuyo cocugun kulağına. bambaşka bi isim söylüyo ve ben ağlıyorum ben o ismi istemiyorum diyeeee.

etrafımda bi sürü insan var. herkes bi isim söylüyo o olmaz bu ismi koyun. o isim güzel değil vs vs.

Hemen rüya tabirlerine bakmalıyım :4:

Son düzenleme:
Insallah tatlim benim, hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim gönlünüze göre versin herseyi :16::54:
Aminn canım sağol:54:
hani bana skype:43::43:
ben hic sesinizi bile duymadim dahaa:19:
Canım benimm skype senin köpeğin olsun:9::9:
Sizde dua edin bize
Pembişimmm çok çok çok çoooook sevindim tayin bekleyişin düğünün dün gibi aklımda şimdi bi de anne olacaksın öyle mi:emir_bebek: Bitanem benim ya mükemmel bi anne olacağına eminim Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah:16: Anammmm teyze mi olucaz biz:1:
Cümleten günaydııııııııııııın :64:
Günaydın canımmmm:21::21:

Back
X