çikolata olur başka nolcaktıııı
yaaa basit mi olur sizcee ne bileyim hoş bir hediye olur muu :26::26:
ben hediyem için fikirler bakıyorum
öncelikle şöyle bir resmimizdi koydurup kutu ve şu kağıtlardan alcam
sonra içine daha ne ekleyebilirim diye düşünüyorum sence güzel olur muu :44::44:
Eki Görüntüle 764125 Eki Görüntüle 764126
bunu her kız sevgilisine ypmalı
ben çokktan yaptım.
gayet mutlu oldu
bende cam kavanozun içine yapmıştım böyle çok güzel olur bence içine minik nazar boncuklarıda koy güzel duruyo
sende böyle mi yapmıştın nazarrrne bileyim basit olursa bi dee sanki daha çok erkeklerın kızalra yapması gerekn hediye gibi duruyoo
hımm bir de içine başka ne koyablirim onu düşünüyorumm
ben daha önce normal A4 kağıtlara böyle şeyler yazıp vermiştim öylesine ama bu daha farklı tabi , kavanozda herkes yapmıştır diye düşündüm bu resimli kutu daha anlamlı değil mi hemde farklı :44:
sende böyle mi yapmıştın nazarrrne bileyim basit olursa bi dee sanki daha çok erkeklerın kızalra yapması gerekn hediye gibi duruyoo
hımm bir de içine başka ne koyablirim onu düşünüyorumm
ben daha önce normal A4 kağıtlara böyle şeyler yazıp vermiştim öylesine ama bu daha farklı tabi , kavanozda herkes yapmıştır diye düşündüm bu resimli kutu daha anlamlı değil mi hemde farklı :44:
benimki peluş kırmızı kalp kutuydu.
çikolatasızdı
hangi erkek uğraşır allaasen
evet bencede kutuda yapman daha güzel....başka mesela güzel msjlarınız duruyosa onları yazabilirsin bi tarafına senin yazdığın msj ve tarih bi tarafa onun yazdığı msj ve tarih
hımmm
şimdi o alacağım kağıtlar yazısız zaten yazılarını ben yazıcam , çikolata yerine ne koyabilirim işte aklıma bir şey gelmiyo
evet mesajlarımız da olabilirrraslında telefonu için resmimizin baskılı olduğu kapak düşündüm de onun telefon modelinde yapmıyolar glaliba hep iphone kılıfları nasıl fikirdii
Eki Görüntüle 764131 meselaaa
hımmm
şimdi o alacağım kağıtlar yazısız zaten yazılarını ben yazıcam , çikolata yerine ne koyabilirim işte aklıma bir şey gelmiyo
evet mesajlarımız da olabilirrraslında telefonu için resmimizin baskılı olduğu kapak düşündüm de onun telefon modelinde yapmıyolar glaliba hep iphone kılıfları nasıl fikirdii
Eki Görüntüle 764131 meselaaa
onu yapan siteye yazdım telefonun modelini buna da yapıyor musunz diye oluyorsa kötü bir fikir mi kız :18:yapamıcaksan fikrin önemi yok
sen yap o dediğini annem,gayet güüzeell,valla bak
güzel fikir özel msj larınız çok anlamlı oluır ben yapmıştım benimki ağlamıştı
onu yapan siteye yazdım telefonun modelini buna da yapıyor musunz diye oluyorsa kötü bir fikir mi kız :18:
yapıcam zatenn canımm şimdi onun içine çikolata bakıyorm bak şöylee İçinde Bir Tutam Aşk Var
çok fikir doluyum yaa
onu yapan siteye yazdım telefonun modelini buna da yapıyor musunz diye oluyorsa kötü bir fikir mi kız :18:
yapıcam zatenn canımm şimdi onun içine çikolata bakıyorm bak şöylee İçinde Bir Tutam Aşk Var
çok fikir doluyum yaa
nasıl yani mesela onun bana attığı özel mesajlar telefonumda hala sakldır ama benim yazdıklarım saklı değilo mesajı kağıda mı yazıcam
Bu çikolata tasarımlarını çok sevdim bende yapıcaaaam
ay çok güzel bir siteymiş hoşuma gitti
evet onun yazdığı msj lar canım tarihiyle birlikte keşke sende silmeseydin
olsun canım olduğu kadar artıkın ...evet biraz pahalıya geliyo ama değiyo aman her zaman sanki böyle hediyemı alınıyo boşverrrrrrr
ay çok güzel bir siteymiş hoşuma gitti
dimi sonuçta yıl dönümü buuama ne bileyim o bana ne alacak baaklımm 1, 5 ay falan kaldı sabredemem de ben şimdiden alsam mıı
yok az kalmış sabret canım anlamlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?