• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bence acele etme belki daha çok hoşuna gidicek bişey çıkar biraz daha bekle derim

bence kendi resminiz derim:34:

bayadır araştırıyorum büyük ihtimal bunu yaparım :21:

nasıl duruyor acaba hiç yapılmışını görmedim canlı olarak :9:

bu arada tanışmadık biz sanırım:23: 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum 2 yıl olacak bir ilişkim var :nazar::16:

Sen pekii :13:

bayadır araştırıyorum büyük ihtimal bunu yaparım :21:

nasıl duruyor acaba hiç yapılmışını görmedim canlı olarak :9:

bu arada tanışmadık biz sanırım:23: 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum 2 yıl olacak bir ilişkim var :nazar::16:

Sen pekii :13:

olsun yine bence biraz bekle derim yinede sen bilirsin canım...
evet tanışmadık bende 33 yaşındayım bekarım çalışıyorum ilişkim yok:9:

olsun yine bence biraz bekle derim yinede sen bilirsin canım...
evet tanışmadık bende 33 yaşındayım bekarım çalışıyorum ilişkim yok:9:
Evet bekliyim biraz daha , hımm memnun oldum canım :9: :13:
Kesinlikle kendi resmini tatlım. Herşeyiyle size ait olduğunu beli etmeli

evet tatlım öyle yapıcam ne yapıyosun sesin çıkmıyoo :55::55:

Evet bekliyim biraz daha , hımm memnun oldum canım :9: :13:

evet tatlım öyle yapıcam ne yapıyosun sesin çıkmıyoo :55::55:

Bende kendi çikolatamı tasarlıyodum eylülde de benimkinin doğum günü var fikrini çaldım çok hoşuma gitti:17:

Son düzenleyen: Moderatör:
fena bak bak bana yavrummmmmmmm:27::27:

:52: :52:

ben hediyem için fikirler bakıyorum :16:

öncelikle şöyle bir resmimizdi koydurup kutu ve şu kağıtlardan alcam

sonra içine daha ne ekleyebilirim diye düşünüyorum sence güzel olur muu :44::44:

Eki Görüntüle 764125 Eki Görüntüle 764126

selamm nörüyonuzzz :52:

selammm

Bende kendi çikolatamı tasarlıyodum eylülde de benimkinin doğum günü var fikrini çaldım çok hoşuma gitti:17:

ama ben kutu falan seçmiycem poşet var onlardan alıcam çünkü zaten ayrı bir kutu alıcam ya bi daha kutusuna ne gerek var ben yaptırdğım kutuya koyucam çikolataları :23:, içine de badem draje koydurucam canım sen nasıl yapıyosun merak ettim tasarladığını amaa bakıyım:32:

ayy aslında kendi kutusu daha güzelmiş kızlar sizce hangisini yaptırsam :24::24:

Bu benim baktığım ayrı bir kutu resimli yaptırıcam Eki Görüntüle 764226

bu da çikolataların konulacağı kendi kutusu $930_800_1.webp

:16:

ama ben kutu falan seçmiycem poşet var onlardan alıcam çünkü zaten ayrı bir kutu alıcam ya bi daha kutusuna ne gerek var ben yaptırdğım kutuya koyucam çikolataları :23:, içine de badem draje koydurucam canım sen nasıl yapıyosun merak ettim tasarladığını amaa bakıyım:32:

çikolata şeyini yapın da güzel olursa ekimde ben de yaparım:27::27:

Ben şimdilik öylesine yaptım kuzum, çıktım zaten siteden üstüne fotoğrafımızı koydum işte. Yaptırırken gösteririm söz :34: Doğru düşünmüşsün cnm zaten kutun var kaç tane kutu vericeksin çocuğa. Sen nasıl yaptın hazır mı göstersene

Ben şimdilik öylesine yaptım kuzum, çıktım zaten siteden üstüne fotoğrafımızı koydum işte. Yaptırırken gösteririm söz :34: Doğru düşünmüşsün cnm zaten kutun var kaç tane kutu vericeksin çocuğa. Sen nasıl yaptın hazır mı göstersene

ama o benim beğendiğim resim baskılı kutu çook küçük müş :9:

şekerlerin kendi kutusu da küçük , büyük kutu bulurum belki ama üstünde resimli daha hoştu yaa tühh :31:

dur mail atayımm :32:

Back
X