• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayy en sevmediğim davranış
benimkide kavga büyüyünce sen ayrılmak istiyorsun iyi öyle olsun diyor
sizinkisi kolaya kaçmak valla:20::20:
bir iki kez böyle yaptı dedim bidaha dersen hakkaten ayrılırız:41:
çok gıcık oluyorum bu şekil sözlere
bak şimdi bile kendi söylemiş gibi sinir oldum:22::27::27:

yapmayın böyle bizi yıpratıyosunuz amaaaa:52::52:

afferim sana ya ne güzel
ben çok kızıyorum kendime. hemen iyi bitsin ozaman diye kestirip atıyorum. yada bak olmuyor biz yapamıyoruz - neden -çünkü kavga ediyoruz
sanki kavga etmek çok anormal bişi
tebrik ettim seni bende hep söz veriyorum kendime ama olmuyorki

kızlar nasılsınız ?
neden ozelden yazmıyosunuz bana topıge takılmayı cok ozledım :5:
herkes ıyı mı evlılık hazırlıkları nasıl gıdıyor
ben dun mıgren ıcın tedavı olmaya gıttım anlıma sakaklarıma boynuma ıgne yaptı doktor cok acı cektım ıns faydasını gorurum
zelocan geçmiş olsun kuzum. ben bu sıra pek giremez oldum kk ya anca akşamları biraz bakıyorum onda da kimse olmuyor. düğün telaşındayım canım az kaldı biliyosun:31::31:

2-3 hafta önce gitmiştim ya ben eve hani kınayada gittim arkadaşımın
denize geldi o denizeee:52: dibimde deniz var ya köfte olmaya geldi:1:
benimkiylede kavga ettim bu deniz yüzünden ooo gör bak neler neler havada uçuştu
bi kaşık suda boğacam valla:22: ama kıyamıyom işteee:69:

hmmm anladım canım aynen yani kına diyince hep akla allı pullu örtüler kırmızı elbiseler mumlar geliyor:16:
kınaya zaten pek öyle siyahtı maviydi mordu fln gitmez bence
boşveeeerr kimse demez aa nişandada kırmızı giydi şimdide...adeti böyle biz ne yapak:27::27:
anammmm ben orları kaçırmışım hiç haberim yok gitmişsin gelmişsin:27::27: kına alışverişimi sona sakladım elbise giymeye karar verdim. çok şükür çeyiz alışverişim bitti ama günlerdir hep çarşıdayım şimdi evde oturasım gelmiyo ablama diyorum ki gel gidelim bana ciciler alalım :27::27: bi sürü çamaşır aldım ama şimdi alacak bi şeyim kalmadı ya kıyafet ve çamaşıra sardım:27::27: ayhh bi de bi iki çanta daha alayım diyorum:23::23: yeni gelinim salınayım şöyle kocamla güzel güzel:27::27:

günaydınnn:3:
bugün büyük gün tayin sonucları acıklanacak :18:
görenler desin inşallah kavuşursun sevdicegine :18:
korkuyorummmmm:31:
hakkımda hayırlısı olur inşallah hayırlısıyla cıkar tayinim :10:
pembemmmm yaa dedim belki girmiş yazmışsındır sonucu ama daha yazmamışsın meraktan çatladım inşallah güzel haberi verirsin kocama kavuştummmmmmmmmm diyee :16::16:

Niye kavga ettiğimizi bile hatırlamıyorum şuan ama olay çok büyüdü.
Olmuyo, yapamıyoruz, bitiyoruz falan dedik birbirimizi hatta:31:
Alışığım bu laflara ama, kavga edincede ben hemen ayrılmaya kalkışıyorum :31:
Niye böyleyim ki ben.

Allah bozmasın canım, çok sevindim :16:

yavrum bizde bugün yedik birbirimizi :27::27: karı koca ilk tartışmamızı yaptık çok eğlendim nan:27::27: tabi sinirim yatışınca eğlendim tartışma esnasında çok hararetlendik baktım susmuyo çat suratına kapattım çıldırdı:47::47: tabi başta kapattığımı anlamamış vır vır konuşuyo daha:27::27: ben tekrar aradım şöyle bi 30 sn sonra. açtı telefonu bitirdin mi dedim, sen tel.i mi kapattın suratıma dedi. evet dedim köpürdü :37: en son tatlıya bağlandı şükür ki :21::21: ama o ayrılık lafı bizde de geçiyo ben diyordum hep. kabul etmiceğini bildiğim için rahatım. şimdi boşarım seni bak diyorum:27::27:

zelocan geçmiş olsun kuzum. ben bu sıra pek giremez oldum kk ya anca akşamları biraz bakıyorum onda da kimse olmuyor. düğün telaşındayım canım az kaldı biliyosun:31::31:

canım benım sagolll , aksam kac gbı gırıyorsun bna ozelden msj at gun ıcınde aksamları bnde gırebılıyorum dha rahat gunduz ıs yogun oluyor dugun ne zmn canım :))

Back
X