• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ailen de haklı tabi canım. ee olsun yaa madem daha o zaman 24 oluyosunuz bi şey değilmiş bnde 24 de evlendim:27::27:

kız ben kreviz, pırasa, brokoli, karnabahar bayılırım hepsine:52::52:

hatta 25-26 yaş ideal bi yaş bence ama. artık o kadarda beklersek bizi topa tutarlar . yeter artık ne bekliyosunuz diye :9::9:

o saydıklarından hiç birini yemiyoruuummm hele karnbahar :104:

hatta 25-26 yaş ideal bi yaş bence ama. artık o kadarda beklersek bizi topa tutarlar . yeter artık ne bekliyosunuz diye :9::9:

o saydıklarından hiç birini yemiyoruuummm hele karnbahar :104:

kız yok 24 iyidir candır:27::27: daha beklerseniz topun ardında bende dururum:27::27:
kız neyle besleniyosun kışın:53: kış sebzesi hep bunlar işte:27:

ne alıyosun markafoniden ?

bu kızlar nerde yahu:22:

kaç zamandır kendime bi şeyler almak istiyorum canım ama bi türlü hoşuma giden şeyler bulamadım aslında çok da oldu gitmeyeli yarın kardeşimle bi çarşı yapalım diyorum gömlek istiyorum çok güzel kazaklarım var var ama önü açık diye pek kullanamıyorum altına uygun gömleklerim olsa süper kombin olurlar öyle bi iki gömlek alasım var bi de şimdi markafonide bi kaban beğendim uygunda aslında ihtiyacım yok ama değişiklik olur diye düşünüyorum bi yandan da tospik müsfirlik yapma öteki tarafta hesabı sorulur diyorum bilemiyorum tam karar veremedim alsam mı almasam mı diye:44::44:

morincim olurdu aslında full time:27::27: pisko zaten okuldadır lady kayıplarda kaç gündür lunnamda bi görünüp bi gidiyo eskisi gibi gelmiyo artık:31: e pembegelin yavrum okuldadır daha öğrencilerine abc öğretiyodur:21::21:

kaç zamandır kendime bi şeyler almak istiyorum canım ama bi türlü hoşuma giden şeyler bulamadım aslında çok da oldu gitmeyeli yarın kardeşimle bi çarşı yapalım diyorum gömlek istiyorum çok güzel kazaklarım var var ama önü açık diye pek kullanamıyorum altına uygun gömleklerim olsa süper kombin olurlar öyle bi iki gömlek alasım var bi de şimdi markafonide bi kaban beğendim uygunda aslında ihtiyacım yok ama değişiklik olur diye düşünüyorum bi yandan da tospik müsfirlik yapma öteki tarafta hesabı sorulur diyorum bilemiyorum tam karar veremedim alsam mı almasam mı diye:44::44:

morincim olurdu aslında full time:27::27: pisko zaten okuldadır lady kayıplarda kaç gündür lunnamda bi görünüp bi gidiyo eskisi gibi gelmiyo artık:31: e pembegelin yavrum okuldadır daha öğrencilerine abc öğretiyodur:21::21:

kabanın varsa hiç bakma bile.onun yerine başka şeyler bak.ihtiyacın olan bişeyler bak.
benmde av.cıkmam lazım artık kasım sonu aşkitle çıkarız:21:

kızlar bugünlerde çok yoğun:25:

yeni evliler ne yapar:23::23: tv izler dimi bizde kaç gündür yayın yoktu rtük tarafından kapalıydım dün yasağı kaldırdım ve tv izledik güzelcene :27::27: öyle işte :1::1:

kapatmak için hilelere başvurdum kız zati öyle açık giyip gidemezdim dur bakıyım kaç kadındık sayıcam .....saydım 12 kişiydik ve bunların hepsinin başı kapalı benimki açık:26:

ivet bebeğim o da kapalı. kuran okunmaya başlayınca ondan bi şal istedim valla çok beğendim iki renk olanlar var ya bi tarafı bordo bi tarafı mora çalıyo tam senlik aklıma geldin:27::27:

hani nerdeee nerdeeeeee:52::52:

artık bildim kiiiii:27::27:

:52::52::52: rtük tarafından kapalıydın heee

evlilik senin benzetme huyunu geliştirdi bayaaaaağı :52::52::52::52:

ne gibi hileler :1:

maşallah bayada kalablıkmışsınız

sen düşünüyor musun peki kapanmayı falan ?
ayyyy mor mu dedinnnnnnnnnnn evet tam benlikmişşşş :16::16::16:

ama bende morun neredeyse her tonu var daaa çift renkli olanlarından yok henüz onlardan almadım :27::27::27:

bilme bilme artık bilem yok öyle bi topik şaka yaptımki ben cidden şaka şaka :36::36::36::36::36::33:

Kereviz mi , sen ciddi miydin o kereviz olayında :27::27:

bebişim, asker yarim gelsin 1-2 hafta dinlenecek. sonra işe girecek. babasıın arkadaşları vrmış. fabrika işi olacak sanırsam. onun maddi açıdan hiiiiiç sıkıntısı yok. benim borcum olcak sadece. o hemen evlenmek istiyo zatende. benim annem müsade etmiyo. yoksa ben tv izlemek istemez miyim :14:

bu nasıl bir muhabbet şeklidir arkadaş :52::52::52:

ihtiyacın yoksa alma kuzum

yemekteydim ki ben :56::56::56::27::27::27:

Back
X