• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

durun size bi şey anlatıcam sabah sabah gülme krizine girdim:27::27:

sabah eşim telefonun alarmını kapatmış beni uyandırıyo aşkım saat kaç diye sordu bende kolumdaki saate bakmışım(ivet saatle uyuyorum:17:) sevın (seven) ney aşkım ney demiş yavrum şaşırarak, sevınnnn demişim uyumuşum:27::27::27: uykumda bile ingilizce konuşuyorum görüyonuz dimi:27::27:

iyiymiş walla :1::1::1::52:

süperrrrrrrrrrrr

aklıma bunu kıskanıp yaptığım şey geldi :52::52::52::52::52::52:
Ne yaptın ben niye bilmiyorum:26:
sarışınsın bebeğim :16::16:
:21::21::21:
otam güzel kızlar :):1::1: güldürdünüz sabah sabah sabah :1: ben yeni üyeyim biraz uzağım konulardan :38:
Hoşgeldin aramıza gel konulara adapte olursun zmnla:3:

sabah eşim telefonun alarmını kapatmış beni uyandırıyo aşkım saat kaç diye sordu bende kolumdaki saate bakmışım(ivet saatle uyuyorum:17:) sevın (seven) ney aşkım ney demiş yavrum şaşırarak, sevınnnn demişim uyumuşum:27::27::27: uykumda bile ingilizce konuşuyorum görüyonuz dimi:27::27:
Hahahahhh yok artık. Tospiğim sen nasıl bi modelsin ya her anın ayrı bi komedi:1::1::1:

Sarışın kaldım yaa :1:
Boncuğum Morincim ben sarışınmıyım hep kumral diyorum kendime ama :26:
bağaneeeeyyy sarısınsın işteee:52::52:
deneseydin cnm ne olacak prova yapmış olurdun :52::52::52::52::52:

benim heralde üzerine edesim geldi o testin ondan yok yaa vazgeçtim sabah yine aklıma geldi yapsam mı diye ama sonra vazgeçtim insan bile bile negatif görmek ister mi hiçç :19::19:

hahahaha:1::1::1:

bu ingilızce aşkı nereden kuzum :27:

süperrrrrrrrrrrr

aklıma bunu kıskanıp yaptığım şey geldi :52::52::52::52::52::52:
ahahahahhaa. ay benimddeeee :9:

sen sabah sabah ayyyyyyys tiiiiii mi içiyosun be demiştim bende :1:

ahahahaha koğptum :52:

sevııııııığn sevııııııığnnn :27::27::27:

Ben saçlarımı iyice sarı yapsam yakışır mı acaba
Gerçi benimki izin vermiyo ama yakışır derseniz ikna ederim. Biliyosun rengi değiştiresim tuttu ta:ssz:

bomba gibi olursun, seninki seni pıçaklar :18:

ayyy cidden cok güüüzeel olur bence. ama civciv sarısı değil tbi dimi

Ben saçlarımı iyice sarı yapsam yakışır mı acaba
Gerçi benimki izin vermiyo ama yakışır derseniz ikna ederim. Biliyosun rengi değiştiresim tuttu ta:ssz:
bence çogzel olurrr evet onaylıııııııııııyorummmmmmmm:27::27:
iyidir iyi :1: hoşgelmişsin accık anlat kendini bizde yabancı kalamyalım sana:31:

Hahahahhh yok artık. Tospiğim sen nasıl bi modelsin ya her anın ayrı bi komedi:1::1::1:

değişik bi model işte kız adam bi ara üşenmemiş gitmiş ben sayıklarken yazmış kağıda sabah okuyo gül gül ölüyoruz bence evliliğin en tatlı yanlarından biri bu beraber uyumak:16::16:

Yok yok civciv sarısı değil böyle bal köpüğüne yakın bi sarı. Bi kere röfle yaptırmıştm süper olmuştu. Belki öyle yaptırırm. Evetttt nişanlıyı ikna çalışmaları başlasın:21::21:

hahahaha:1::1::1:

bu ingilızce aşkı nereden kuzum :27:
ne bileyim kuzum bilinç altımda ingiliz bi hatun yaşıyo sanırsam:27::27:

sabah inanamadım kendime kız ee ben böyle diyince naptın yattın uyudun mu sende diyorum güldüm diyo napıcam:27::27:

Yok yok civciv sarısı değil böyle bal köpüğüne yakın bi sarı. Bi kere röfle yaptırmıştm süper olmuştu. Belki öyle yaptırırm. Evetttt nişanlıyı ikna çalışmaları başlasın:21::21:

benim de saçlarım sarıydı 4 yıldır falan o kadar sıkıldımki bakır kızılı yaptım beyaz tenliysen bakır kızılıda çok yakışır. hem bu kış günlerinde sonbahar renkleride güzel duruyo sarı banal oldu artık bence

pufpuf diye bi ye vrdı kk.da ona da sarı sac cok yakışıyo. ama eşi izin vermediğinden sarıya dönemiyodu.:1:

seninkide o hesap.

ne bileyim kuzum bilinç altımda ingiliz bi hatun yaşıyo sanırsam:27::27:

sabah inanamadım kendime kız ee ben böyle diyince naptın yattın uyudun mu sende diyorum güldüm diyo napıcam:27::27:

sdhfjkdfh:27::27: komiksiniz ya vallaaaa. :27:

heee kuzum bana bunu vhatsaptan göndermişte bende o sabah yumurta pizzası diyoruma dını bilmiyorum ondan yaptıydım bende onun üstüne E yapıp buna gönderdim aşık atışması gibi oldu :1::1::1::1::1:

bağaneeeeyyy sarısınsın işteee:52::52:

benim heralde üzerine edesim geldi o testin ondan yok yaa vazgeçtim sabah yine aklıma geldi yapsam mı diye ama sonra vazgeçtim insan bile bile negatif görmek ister mi hiçç :19::19:

:9::9::9::9::9::9:

bencede bekle ve pozitif göreceğinden emin olduğunda yap üzerine gönül rahatlığı ile:27:

Back
X