• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bunu her kız sevgilisine ypmalı:52:
ben çokktan yaptım.
gayet mutlu oldu:16:

bende cam kavanozun içine yapmıştım böyle çok güzel olur bence içine minik nazar boncuklarıda koy güzel duruyo

sende böyle mi yapmıştın nazarrr :52: ne bileyim basit olursa bi dee sanki daha çok erkeklerın kızalra yapması gerekn hediye gibi duruyoo :1:

hımm bir de içine başka ne koyablirim onu düşünüyorumm :16:

ben daha önce normal A4 kağıtlara böyle şeyler yazıp vermiştim öylesine ama bu daha farklı tabi , kavanozda herkes yapmıştır diye düşündüm bu resimli kutu daha anlamlı değil mi hemde farklı :44::21:

sende böyle mi yapmıştın nazarrr :52: ne bileyim basit olursa bi dee sanki daha çok erkeklerın kızalra yapması gerekn hediye gibi duruyoo :1:

ben daha önce normal A4 kağıtlara böyle şeyler yazıp vermiştim öylesine ama bu daha farklı tabi , kavanozda herkes yapmıştır diye düşündüm bu resimli kutu daha anlamlı değil mi hemde farklı :44::21:

benimki peluş kırmızı kalp kutuydu.
çikolatasızdı:27:

hangi erkek uğraşır allaasen:27:

evet bencede kutuda yapman daha güzel....başka mesela güzel msjlarınız duruyosa onları yazabilirsin bi tarafına senin yazdığın msj ve tarih bi tarafa onun yazdığı msj ve tarih

benimki peluş kırmızı kalp kutuydu.
çikolatasızdı:27:

hangi erkek uğraşır allaasen:27:

evet bencede kutuda yapman daha güzel....başka mesela güzel msjlarınız duruyosa onları yazabilirsin bi tarafına senin yazdığın msj ve tarih bi tarafa onun yazdığı msj ve tarih

hımmm :27:

şimdi o alacağım kağıtlar yazısız zaten yazılarını ben yazıcam , çikolata yerine ne koyabilirim işte aklıma bir şey gelmiyo
evet mesajlarımız da olabilirrr :23: aslında telefonu için resmimizin baskılı olduğu kapak düşündüm de onun telefon modelinde yapmıyolar glaliba hep iphone kılıfları nasıl fikirdii :1:

$FOTOGRAF-BASKILI-HEDIYELIK-IPHONE-KAPAK__78411359_0.webp meselaaa :9:

şimdi o alacağım kağıtlar yazısız zaten yazılarını ben yazıcam , çikolata yerine ne koyabilirim işte aklıma bir şey gelmiyo
evet mesajlarımız da olabilirrr :23: aslında telefonu için resmimizin baskılı olduğu kapak düşündüm de onun telefon modelinde yapmıyolar glaliba hep iphone kılıfları nasıl fikirdii :1:

Eki Görüntüle 764131 meselaaa :9:

yapamıcaksan fikrin önemi yok:1:
sen yap o dediğini annem,gayet güüzeell,valla bak:12:

Eki Görüntüle 764131 meselaaa :9:

güzel fikir özel msj larınız çok anlamlı oluır ben yapmıştım benimki ağlamıştı:9::9::9::9:

yapamıcaksan fikrin önemi yok:1:
sen yap o dediğini annem,gayet güüzeell,valla bak:12:
onu yapan siteye yazdım telefonun modelini buna da yapıyor musunz diye oluyorsa kötü bir fikir mi kız :18: :9:
yapıcam zatenn canımm şimdi onun içine çikolata bakıyorm bak şöylee İçinde Bir Tutam Aşk Var
çok fikir doluyum yaa :1:

güzel fikir özel msj larınız çok anlamlı oluır ben yapmıştım benimki ağlamıştı:9::9::9::9:

nasıl yani mesela onun bana attığı özel mesajlar telefonumda hala sakldır ama benim yazdıklarım saklı değil :1: o mesajı kağıda mı yazıcam

onu yapan siteye yazdım telefonun modelini buna da yapıyor musunz diye oluyorsa kötü bir fikir mi kız :18: :9:
yapıcam zatenn canımm şimdi onun içine çikolata bakıyorm bak şöylee İçinde Bir Tutam Aşk Var
çok fikir doluyum yaa :1:

nasıl yani mesela onun bana attığı özel mesajlar telefonumda hala sakldır ama benim yazdıklarım saklı değil :1: o mesajı kağıda mı yazıcam

evet onun yazdığı msj lar canım tarihiyle birlikte keşke sende silmeseydin:(

Bu çikolata tasarımlarını çok sevdim bende yapıcaaaam:52::52:

ay çok güzel bir siteymiş hoşuma gitti

evet çok güzel :16: ama tasarlayınca biraz pahalıya geliyor yani çikolatası tasarımı kutusu toplanınca , kutusunu falan o kadar vermedim de çikolatasına mı vericem ne bileyim :31: :2:

evet onun yazdığı msj lar canım tarihiyle birlikte keşke sende silmeseydin:(

tarihleri de yok canımm tüh bak şimdi ama olsun yine de yazarım onun yazdıklarını taa ilk sene yazdığı mesajlar varr :23:

sağol tatlım bu arada :21:

olsun canım olduğu kadar artıkın ...evet biraz pahalıya geliyo ama değiyo aman her zaman sanki böyle hediyemı alınıyo boşverrrrrrr:23:

olsun canım olduğu kadar artıkın ...evet biraz pahalıya geliyo ama değiyo aman her zaman sanki böyle hediyemı alınıyo boşverrrrrrr:23:

dimi sonuçta yıl dönümü buu :1: ama ne bileyim o bana ne alacak baaklımm :15: 1, 5 ay falan kaldı sabredemem de ben şimdiden alsam mıı :9:

Back
X