• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

niye zorunluluk ki canıımmmm

ayrıca biz şimdi teyzoşlar mı olucaaazzzz:emir_bebek::emir_bebek:
kız dur daha bi şey yok bu ay geçti yumurtlma dönemim adetimi bekliyorum artık önümüzdeki aydan itibaren bakıcaz allah nasip eder bize de inşallah özel bi durum gelişti o yüzden şekerim zorunluluk gibi oldu dedim:26:

Zorunluluğu anlamadım amaaaa :31:

Olsunn bebek çok güzel Allah herkese nasip etsin bizleredeeee
:17:
piskoma dediğim gibi caanım özel bi durum gelişti o yüzden. ama tabiki çok isteriz bebeğimiz olsun biz sadece biraz daha bekleyecektik. hayırlısı rabbim her şeyin hayırlısını versin:16:
iyim canım Allaha şükür

okuldan geldim işte gelim bakim napıyosunuz dedim
naparız biz anca kynatırız:27::27:
amaninnn 4. kalbim gelmiiişşşşşş
nihayeetttt yaaaaaa
darısı 5. ye inşallah :1::1:

kız dur daha bi şey yok bu ay geçti yumurtlma dönemim adetimi bekliyorum artık önümüzdeki aydan itibaren bakıcaz allah nasip eder bize de inşallah özel bi durum gelişti o yüzden şekerim zorunluluk gibi oldu dedim:26:

piskoma dediğim gibi caanım özel bi durum gelişti o yüzden. ama tabiki çok isteriz bebeğimiz olsun biz sadece biraz daha bekleyecektik. hayırlısı rabbim her şeyin hayırlısını versin:16:

Tatlım herşey yerine gelir sağlık ve huzurun olsun da.. :nazar:

Evlilik nasıl gidiyoo sorumluluklar nasıl bekarlık gibi olmuyor diyolar doğrumu :52:

tmm bebeğim bekliyorum seni allah kabul etsin inşallah bana da bebiş duası yapar mısın:17::17: biz çalışmalara başlıcaz da:31:
ayyy ne güzel teyze olucaz çok sevindim canım ya:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Dualarımız seninle:29:
öyle canım tek şansım eşim diyorum her zaman için:31: sende mi kapanıcaksın kuzum? dua et bana o zaman fıstığım kolaylıkla olsun sonra sana taktik vereyim ben de:1:
Evet tatlım evlendiğimde bende kapanıcam ve etrafımdaki herkessss karşı. En başta annemler:ssz: Seninle bire bir aynı durumdayım
lady de burdaaaaaaa:3::3:

naber kızlaaarrr:54::54:

amaninnn 4. kalbim gelmiiişşşşşş
nihayeetttt yaaaaaa
Piskommm hoşgeldin bebeğim. Hadi gözün aydın benimde 5. gelsin artık:21:

anladım canımmmm Allah nasip eder tez zamanda inşAllah

sen doktora gitçem diyodun gidebildin mi:26:

ayyy ne güzel teyze olucaz çok sevindim canım ya:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Dualarımız seninle:29:

Evet tatlım evlendiğimde bende kapanıcam ve etrafımdaki herkessss karşı. En başta annemler:ssz: Seninle bire bir aynı durumdayım

hoşbulduk canımmm hadi bakalım gelir o da:21:

nasılsın bakalım napıyosun

tmm bebeğim bekliyorum seni allah kabul etsin inşallah bana da bebiş duası yapar mısın:17::17: biz çalışmalara başlıcaz da:31:

ah bebeğimmmmmmmmm gittim geldim bile yeni gördüm bu yazdığınıııııııııııı :17:

ama akşam namazında ederim İNŞALLAH canım benim:16:

ayyyyyyyyyyyyyy sahimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

senin o konu vardı dimiiiiiiiiiiiiiiii demekki kocan tamam başlayalım bebek çalışmalarına dedi heeee :46::21::21::21:

zorunluluğu sormuştum ama bakıyorum herrrrkes sormuş zaaati :1::1::1:

daha önce ladynin yazdıklarını dikey görüyordum şimdi senin yazdıkalrını dikey görüyorum :53::53::26::26::26::26:

benim kk hesabımın pro üyelere gıcığı var heralde :26::26::26::53::52:

Tatlım herşey yerine gelir sağlık ve huzurun olsun da.. :nazar:

Evlilik nasıl gidiyoo sorumluluklar nasıl bekarlık gibi olmuyor diyolar doğrumu :52:
aynen öyle canım. evlilik güzel gidiyo maşallah:nazar::nazar: valla ben evliliği bekarlıkta cok sevim şuan için bunu söylemekte beis görmüyorum:31: belki biliyossundur ben evlenmeden önce çalışıyodum şimdi bıraktım hiç özlemiyorum o günleri desem yeridir:1::1:
evime öyle alıştım ki yıllardır burada yaşıyo gibiyim e akşam sevdiğim adamın eve geleceğini bilmek en güzeli daha ne isteyebilirim ki. allah isteyen herkese gönlündekiyle evlenmeyi nasip etsin:16:

inşallah canım bakalım kısmet. çok zor bi durum benim ailemde hiç istemiyo ama dua ediyorum ailem yumuşasın bu fikre alışsınlar :26:

yok gitmedim kuzum gerek kalmadı çok şükür:34:
aslında ben sinoplu olduğumu çoooooooooooookk defa yazmıştım ammmaa :27::27::27::27::27:

yok yok kızmazlar anlarlar bizi anlarlar :18::18::27::27::27::27::27:
okumamışlar ki bile suss sesiz ol çaktırmayalım:27::27:

ah bebeğimmmmmmmmm gittim geldim bile yeni gördüm bu yazdığınıııııııııııı :17:

ama akşam namazında ederim İNŞALLAH canım benim:16:

ayyyyyyyyyyyyyy sahimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

senin o konu vardı dimiiiiiiiiiiiiiiii demekki kocan tamam başlayalım bebek çalışmalarına dedi heeee :46::21::21::21:
ayy saol canım benim inşallah güzel müjdelerle gelirim bi an önce bende sana dua edicem akşam söz :16:
evet kuzucum bizde artık başlıcaz hayırlısıyla rabbim bize de nasip eder inşallah:emir_bebek::emir_bebek::16:

iyilik canım nolsunn sen nasılsın

bu arada kim neye kızacakmış

tospile yazıştığımız şeyleri silmiştikte konular dağılmış falan ona kızar kızlar demiş tospik ama silmek zorundaydıkkk :37:

bende iyiyim canım bugun cuma haftasonuna giriyoruz iyiim işteee :15::16:

aynen öyle canım. evlilik güzel gidiyo maşallah:nazar::nazar: valla ben evliliği bekarlıkta cok sevim şuan için bunu söylemekte beis görmüyorum:31: belki biliyossundur ben evlenmeden önce çalışıyodum şimdi bıraktım hiç özlemiyorum o günleri desem yeridir:1::1:
evime öyle alıştım ki yıllardır burada yaşıyo gibiyim e akşam sevdiğim adamın eve geleceğini bilmek en güzeli daha ne isteyebilirim ki. allah isteyen herkese gönlündekiyle evlenmeyi nasip etsin:16:

inşallah canım bakalım kısmet. çok zor bi durum benim ailemde hiç istemiyo ama dua ediyorum ailem yumuşasın bu fikre alışsınlar :26:

yok gitmedim kuzum gerek kalmadı çok şükür:34:

okumamışlar ki bile suss sesiz ol çaktırmayalım:27::27:

ayy saol canım benim inşallah güzel müjdelerle gelirim bi an önce bende sana dua edicem akşam söz :16:
evet kuzucum bizde artık başlıcaz hayırlısıyla rabbim bize de nasip eder inşallah:emir_bebek::emir_bebek::16:

İNŞALLAH bekliyoruz güzel müjdelerini canımmm :16:
et canım ya valla mümini mümine duası daha kolay kabul olurmuşşşşşşşşşş

tospile yazıştığımız şeyleri silmiştikte konular dağılmış falan ona kızar kızlar demiş tospik ama silmek zorundaydıkkk :37:

bende iyiyim canım bugun cuma haftasonuna giriyoruz iyiim işteee :15::16:
aaaaa bak baaakkk birde dün gözdağı veriyordun sır mır olmaz diyeee
küstüm ben size hıhhh:19:

Back
X