• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Beeeennn geçmişe bakıyodum ammaaa çenesi düşüksünüz beee :27::27:

İviiit bnde burdaydım kuzuum

:1::1::1::1:
Ayy güldüm incim ya nasılsıınnn :54:

YA CİDDEN CANIMMMMMMMMMM hatırlarsın sanada dediydim senın yazılarını neden dıkey goruyorum dıye ona zor alışmışken şimdi bide piskoyu dıkey görüyorum neden böyle oluyorkiğğğğğğğğğğğ :27::27::27:

iyiyim canım ya nasıl olayımmmm....

sen nasılsın bugun erken gelmedinn :15:

kız noldu sana niye keyfin yok bakım gel tospikin şefkatli kollarına şöyle:29::29:

Sıkıldım artık gerçekten çok sıkıldım..

Onun bunun derdini kendi derdimmiş gibi taşımaktan..

Herşeyden kurtulasım var.
Benimki sevgili değil resmen hayatımı mahveden mahvetmeye yemin etmiş biri.

Her defasında seviyorum seviyorum diyor seviyor anladık.Ama seven insan, sevdiğinin canını acıtmaz. Ağlatmaz.Dokunmaz..

Boşverin ya.Gerçekten çok doluyum.Bıktım..

YA CİDDEN CANIMMMMMMMMMM hatırlarsın sanada dediydim senın yazılarını neden dıkey goruyorum dıye ona zor alışmışken şimdi bide piskoyu dıkey görüyorum neden böyle oluyorkiğğğğğğğğğğğ :27::27::27:

iyiyim canım ya nasıl olayımmmm....

sen nasılsın bugun erken gelmedinn :15:

Aslında erken kalktım ama tv falan izledim o yüzden gelmedim erken kuzuuum :9:

ayy hadi inşallah canım ağzın bal yesin ne güzel konuştunuz hepiniz:16:

nerdesin sen bakimmmm:20::20:

İnşallah canım inşallahhhhh:nazar:

Sıkıldım artık gerçekten çok sıkıldım..

Onun bunun derdini kendi derdimmiş gibi taşımaktan..

Herşeyden kurtulasım var.
Benimki sevgili değil resmen hayatımı mahveden mahvetmeye yemin etmiş biri.

Her defasında seviyorum seviyorum diyor seviyor anladık.Ama seven insan, sevdiğinin canını acıtmaz. Ağlatmaz.Dokunmaz..

Boşverin ya.Gerçekten çok doluyum.Bıktım..

ama boşvermekle olmaz canım belliki bi sorun var ve çözülmeli ilişki dediğinin büyük kısmı mutluluk olmalı küçük bi bölümünde de illaki can sıkıntısı anlaşmazlık ve sorunlar olabiliyo çok doğal.
anlamıyorum şu erkekleri seviyosun madem tavrında onu göstersin sadece dilin söylemesin:ssz::ssz:

ama boşvermekle olmaz canım belliki bi sorun var ve çözülmeli ilişki dediğinin büyük kısmı mutluluk olmalı küçük bi bölümünde de illaki can sıkıntısı anlaşmazlık ve sorunlar olabiliyo çok doğal.
anlamıyorum şu erkekleri seviyosun madem tavrında onu göstersin sadece dilin söylemesin:ssz::ssz:

Ayrılıcam gidicem sonunda o olacak..

Morim , tüttürüyorum valla. Acayip efkarlıyım..
Canım benim aslında çok sıkkın . Birinizin benimle ilgilendiği yok iplediğiniz yok.Çok kırgınım size..:19:

Hoşbulduk piskom , bak sen şuna artık alıntılamıyor bile. :19:

Leydi desen beni kedi yavrularım gibi terkedip gitti.
Hayırsızlar :19:

Of Allah'ım of..
[video=youtube;h40nVfVv5vI]http://www.youtube.com/watch?v=h40nVfVv5vI[/video]

aaaaaaaamaaaaaaaaa gittin sennnnnnn

ne sıkıntın var yavrummm

şuan bende çokkk sıkkınım aslında ama sağolsun lunnamla kırmızım çokkkkkkkkkkkk yüzümü güldürdüler az önce baya gülme krizine girdim :52:
ama whatsaptan :26::33:
yoksa baksana halime neyse hiç başlamıyım bir dokun bin ah işit modundayım aslında. makara yaparak unutmaya çalışıyorum sadece gece aklıma gelecek olanları :14:

senın neyın var kuuzm anlat rahatlaaaa

Back
X