• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Sıkıldım artık gerçekten çok sıkıldım..

Onun bunun derdini kendi derdimmiş gibi taşımaktan..

Herşeyden kurtulasım var.
Benimki sevgili değil resmen hayatımı mahveden mahvetmeye yemin etmiş biri.

Her defasında seviyorum seviyorum diyor seviyor anladık.Ama seven insan, sevdiğinin canını acıtmaz. Ağlatmaz.Dokunmaz..

Boşverin ya.Gerçekten çok doluyum.Bıktım..

sizin düğün tarihi bellimi kuzum ?

aaaaaaaamaaaaaaaaa gittin sennnnnnn

ne sıkıntın var yavrummm

şuan bende çokkk sıkkınım aslında ama sağolsun lunnamla kırmızım çokkkkkkkkkkkk yüzümü güldürdüler az önce baya gülme krizine girdim :52:
ama whatsaptan :26::33:
yoksa baksana halime neyse hiç başlamıyım bir dokun bin ah işit modundayım aslında. makara yaparak unutmaya çalışıyorum sadece gece aklıma gelecek olanları :14:

senın neyın var kuuzm anlat rahatlaaaa

Anlatcak bir şey yok canım.Sadece canım acıyor o kadar..

sorumsuz , saçma sapan şeyler yüzünden sürekli canımı sıkan biri ile bi ömür geçer mi diye düşüncelere büründüm..

YA CİDDEN CANIMMMMMMMMMM hatırlarsın sanada dediydim senın yazılarını neden dıkey goruyorum dıye ona zor alışmışken şimdi bide piskoyu dıkey görüyorum neden böyle oluyorkiğğğğğğğğğğğ :27::27::27:

iyiyim canım ya nasıl olayımmmm....

sen nasılsın bugun erken gelmedinn :15:
bide ben uzun uzun yazıyorum artkk Allah kolaylık versin canımm:27::27:

yalan diğil kuzum şehirdi sadece :20:
tmm inandım bakalımm:92:

Normalll yavrum ya nerdeyse 1 senedir bekliyosun alıştın beklemeye duyguların karışcak tabi kiii :31:

Naptı da snirlendin :22: döveliiimmm
salak salak konuşuyo ya gerikalı çok bi bok biliyo gibi beni dumur etmeye çalışıyo.:41:

salla kuzum sakinim şimdi

dur parfüm sıkayım :12:

neredesin ebbeğim topik sensiz kaldı bugun :14:

gelemedm kuşum. gergindim. sizide germiyim didim:17:

Ayrılıcam gidicem sonunda o olacak..
tabiki öyle olmasını istemez hiç kimse ama hayırlısı be canım inşallah çözersiniz sakince tüm sorunlarınızı:26:

Bilmiyorum ki.

cidden karışığım.

Bide genel muh. zıplattı sinirimi. gerim gerim gerildim:47:

genel muh. de ben çalışıyo olsaydım hiç sıkmazdım ki seni negzel çalışırdık senle:29:

geçti gibi zaten. demin didişmiştik. barıştık.

full wats.dayız.askerliği bitti gbi bişi:16:

bende istiyorum kız böyle kocam askere gidince rahat rahat telden konusalım :1::1: offf resmen askerlik mevzusunu en diplere ötelemişim ruhum sıkıldı birden:31:

Son düzenleme:
Anlatcak bir şey yok canım.Sadece canım acıyor o kadar..

sorumsuz , saçma sapan şeyler yüzünden sürekli canımı sıkan biri ile bi ömür geçer mi diye düşüncelere büründüm..

ahh ahhh o duyguyu şuan bende yaşıyorum

hoş ben bitirdim ama yinede saçma bi ruh hali işte:26:

salak salak konuşuyo ya gerikalı çok bi bok biliyo gibi beni dumur etmeye çalışıyo.:41:

salla kuzum sakinim şimdi

dur parfüm sıkayım :12:

gelemedm kuşum. gergindim. sizide germiyim didim:17:

Ohh mis gbi koktu ortalık :27::27::27:

tabiki öyle olmasını istemez hiç kimse ama hayırlısı be canım inşallah çözersiniz sakince tüm sorunlarınızı:26:

genel muh. de ben çalışıyo olsaydım hiç sıkmazdım ki seni negzel çalışırdık senle:29:

bende istiyorum kız böyle kocam askere gidince rahat rahat telden konusalım :1::1: offf resmen askerlik mevzusunu en diplere ötelemişim ruhum sıkıldı birden:31:

:52::52::52::52:
Kıııııııııııııııızzzzzzzzzzzz sen asker mi beklicen daha :53:

aaaaaaaaaaa

gitmemişmiydiiiiiiiiiiii :53:

Kocan askere gidince ben size gelicem , kocalık yapıcam sana :27::27::27::27::27:

Back
X