- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
sarışınsınn
sarı şekerimsiiiiiin![]()
Ben saçlarımı iyice sarı yapsam yakışır mı acaba
Gerçi benimki izin vermiyo ama yakışır derseniz ikna ederim. Biliyosun rengi değiştiresim tuttu ta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarışınsınn
sarı şekerimsiiiiiin![]()
otam güzel kızlar :)güldürdünüz sabah sabah sabah
ben yeni üyeyim biraz uzağım konulardan
![]()
durun size bi şey anlatıcam sabah sabah gülme krizine girdim![]()
sabah eşim telefonun alarmını kapatmış beni uyandırıyo aşkım saat kaç diye sordu bende kolumdaki saate bakmışım(ivet saatle uyuyorum) sevın (seven) ney aşkım ney demiş yavrum şaşırarak, sevınnnn demişim uyumuşum
uykumda bile ingilizce konuşuyorum görüyonuz dimi
![]()
Ne yaptın ben niye bilmiyorum:26:süperrrrrrrrrrrr
aklıma bunu kıskanıp yaptığım şey geldi![]()
sarışınsın bebeğim![]()
Hoşgeldin aramıza gel konulara adapte olursun zmnlaotam güzel kızlar :)güldürdünüz sabah sabah sabah
ben yeni üyeyim biraz uzağım konulardan
![]()
Hahahahhh yok artık. Tospiğim sen nasıl bi modelsin ya her anın ayrı bi komedidurun size bi şey anlatıcam sabah sabah gülme krizine girdim![]()
sabah eşim telefonun alarmını kapatmış beni uyandırıyo aşkım saat kaç diye sordu bende kolumdaki saate bakmışım(ivet saatle uyuyorum) sevın (seven) ney aşkım ney demiş yavrum şaşırarak, sevınnnn demişim uyumuşum
![]()
bağaneeeeyyy sarısınsın işteeeSarışın kaldım yaa
Boncuğum Morincim ben sarışınmıyım hep kumral diyorum kendime ama :26:
deneseydin cnm ne olacak prova yapmış olurdun![]()
durun size bi şey anlatıcam sabah sabah gülme krizine girdim![]()
![]()
ahahahahhaa. ay benimddeeeesüperrrrrrrrrrrr
aklıma bunu kıskanıp yaptığım şey geldi![]()
ahahahaha koğptumdurun size bi şey anlatıcam sabah sabah gülme krizine girdim![]()
![]()
Gerçi benimki izin vermiyo ama yakışır derseniz ikna ederim. Biliyosun rengi değiştiresim tuttu ta![]()
bence çogzel olurrr evet onaylıııııııııııyorummmmmmmmBen saçlarımı iyice sarı yapsam yakışır mı acaba
Gerçi benimki izin vermiyo ama yakışır derseniz ikna ederim. Biliyosun rengi değiştiresim tuttu ta![]()
iyidir iyiiyiymiş walla![]()
Ne yaptın ben niye bilmiyorum:26:
Hoşgeldin aramıza gel konulara adapte olursun zmnla
Hahahahhh yok artık. Tospiğim sen nasıl bi modelsin ya her anın ayrı bi komedi![]()
ahahahahhaa. ay benimddeeee
sen sabah sabah ayyyyyyys tiiiiii mi içiyosun be demiştim bende
ahahahaha koğptum
sevııııııığn sevııııııığnnn
bomba gibi olursun, seninki seni pıçaklar :18:
ayyy cidden cok güüüzeel olur bence. ama civciv sarısı değil tbi dimi
ne bileyim kuzum bilinç altımda ingiliz bi hatun yaşıyo sanırsamhahahaha
bu ingilızce aşkı nereden kuzum![]()
ahahahahhaa. ay benimddeeee
sen sabah sabah ayyyyyyys tiiiiii mi içiyosun be demiştim bende
ahahahaha koğptum
sevııııııığn sevııııııığnnn
bomba gibi olursun, seninki seni pıçaklar :18:
ayyy cidden cok güüüzeel olur bence. ama civciv sarısı değil tbi dimi
Yok yok civciv sarısı değil böyle bal köpüğüne yakın bi sarı. Bi kere röfle yaptırmıştm süper olmuştu. Belki öyle yaptırırm. Evetttt nişanlıyı ikna çalışmaları başlasın![]()
pufpuf diye bi ye vrdı kk.da ona da sarı sac cok yakışıyo. ama eşi izin vermediğinden sarıya dönemiyodu.Yok yok civciv sarısı değil böyle bal köpüğüne yakın bi sarı. Bi kere röfle yaptırmıştm süper olmuştu. Belki öyle yaptırırm. Evetttt nişanlıyı ikna çalışmaları başlasın![]()
ne bileyim kuzum bilinç altımda ingiliz bi hatun yaşıyo sanırsam
sabah inanamadım kendime kız ee ben böyle diyince naptın yattın uyudun mu sende diyorum güldüm diyo napıcam![]()
Ne yaptın ben niye bilmiyorum:26:
Hoşgeldin aramıza gel konulara adapte olursun zmnla
Hahahahhh yok artık. Tospiğim sen nasıl bi modelsin ya her anın ayrı bi komedi![]()
bağaneeeeyyy sarısınsın işteee
benim heralde üzerine edesim geldi o testin ondan yok yaa vazgeçtim sabah yine aklıma geldi yapsam mı diye ama sonra vazgeçtim insan bile bile negatif görmek ister mi hiçç![]()