• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ahahahahhaa. ay benimddeeee :9:

sen sabah sabah ayyyyyyys tiiiiii mi içiyosun be demiştim bende :1:

ahahahaha koğptum :52:

sevııııııığn sevııııııığnnn :27::27::27:

bomba gibi olursun, seninki seni pıçaklar :18:

ayyy cidden cok güüüzeel olur bence. ama civciv sarısı değil tbi dimi

ayyyyyyyyyyyy ben o ayyyyyyyyyyyyyyyys tiiiiiiiiii ye fena bağlandım gece gunduz onu içiyorum bağımlı yapıcı bişimi var acaba içinde :37:

Yok yok civciv sarısı değil böyle bal köpüğüne yakın bi sarı. Bi kere röfle yaptırmıştm süper olmuştu. Belki öyle yaptırırm. Evetttt nişanlıyı ikna çalışmaları başlasın:21::21:

herkesten onay alındığına göre çalışmalar başlasın :1:

benim de saçlarım sarıydı 4 yıldır falan o kadar sıkıldımki bakır kızılı yaptım beyaz tenliysen bakır kızılıda çok yakışır. hem bu kış günlerinde sonbahar renkleride güzel duruyo sarı banal oldu artık bence
Bana yakışmayan tek renk kızıl olur sanırım tatlım. Her rengi yaptım siyah kahve karamel sarı ama kızıla pek cesaret edemiyorum yakışmaz gibi geliyo
pufpuf diye bi ye vrdı kk.da ona da sarı sac cok yakışıyo. ama eşi izin vermediğinden sarıya dönemiyodu.:1:

seninkide o hesap.

sdhfjkdfh:27::27: komiksiniz ya vallaaaa. :27:
Çok dikkat çekermiş olmazmış öyle deyip duruyo ama benden kaçar mııı uygun bi zmnını bulup ikna ederim sert erkekimi:1:
benceeeeeeee tabikideeeeeeeeeeeeeeeeeeee yakışırrrrrrrrrrr :79:

heee kuzum bana bunu vhatsaptan göndermişte bende o sabah yumurta pizzası diyoruma dını bilmiyorum ondan yaptıydım bende onun üstüne E yapıp buna gönderdim aşık atışması gibi oldu :1::1::1::1::1:
Nasıl kaçırırım ben bunu:50:
herkesten onay alındığına göre çalışmalar başlasın :1:
Aynen kuzum renk seçmeye başlıyorum :1:

Bana yakışmayan tek renk kızıl olur sanırım tatlım. Her rengi yaptım siyah kahve karamel sarı ama kızıla pek cesaret edemiyorum yakışmaz gibi geliyo

Çok dikkat çekermiş olmazmış öyle deyip duruyo ama benden kaçar mııı uygun bi zmnını bulup ikna ederim sert erkekimi:1:

senin için birdaha yaparım kii
hemde üstüne ç yaparım :16::16::16::16::16:

:9:
Umarım gönülünü yaparsın. sarı sarııı-kiminnn yarıııııııı :27:

arkadaşlar arçelik çamaşır makinası kurutmalı 19 kilo muş nasıldır net bilgisi olan kullanan var mı hiç aranızda :26:

Cıks. hiç bi bilgim yuk. :44:

:9::9::9::9::9::9:

bencede bekle ve pozitif göreceğinden emin olduğunda yap üzerine gönül rahatlığı ile:27:
evet çok mantıklı:1:

afiyet olsun canımm ye sen ye hamile kalacaksın sağlıklı besenmeye başla şimdiden :16:
kız bi an hamilesin dicen sandım:27::27: ayy hadi inşallah:16:
Didi, dimedi demeyin kana kana için :27::27:

Naciye teyze nin tipi aklıma geliyo ya :27:

afiyet olsun kzumç:21:
oldu bile kuzum tişikirlerr allah kimseyi aç bırakmasın inşallah:31:

arkadaşlar arçelik çamaşır makinası kurutmalı 19 kilo muş nasıldır net bilgisi olan kullanan var mı hiç aranızda :26:
19 mu:53::53: ben 8 kilo aldım büyük geliyo bana :27::27: ayrıca kilosuna göre hacmide vardır onun nere koycan o kadar makineyi kız:27::27:

senin için birdaha yaparım kii
hemde üstüne ç yaparım :16::16::16::16::16:
Yaa gerçekten miiii:16::16::16: Biz ne zmn skype yapıcaz yaaaa:ssz:
:9:
Umarım gönülünü yaparsın. sarı sarııı-kiminnn yarıııııııı :27:

Cıks. hiç bi bilgim yuk. :44:
Ayyy o şarkıyı söyleyince aklıma ne geldi. Benimkiyle kızımıza isim düşünüyoruz diyorum hayal olsun olmaz hayalim derler dalga geçerler, masal olsun olmaz masalım derler minel aşk olsun hayatta olmaz askım derler katil olurum:52: En sonunda diyorum inşallah erkek yavrum olur:ssz:

evet çok mantıklı:1:

kız bi an hamilesin dicen sandım:27::27: ayy hadi inşallah:16:

oldu bile kuzum tişikirlerr allah kimseyi aç bırakmasın inşallah:31:

19 mu:53::53: ben 8 kilo aldım büyük geliyo bana :27::27: ayrıca kilosuna göre hacmide vardır onun nere koycan o kadar makineyi kız:27::27:

kız ne 19u 19 değil yanlış yaazmışım oraya
9 :1::1::1::1::1:

canım o zaman doğal bi sarı yap madem erkek arkadaşında kıskanıyo haa çok alışır falan platine doğru gidersin :34::34:

Yaa gerçekten miiii:16::16::16: Biz ne zmn skype yapıcaz yaaaa:ssz:

Ayyy o şarkıyı söyleyince aklıma ne geldi. Benimkiyle kızımıza isim düşünüyoruz diyorum hayal olsun olmaz hayalim derler dalga geçerler, masal olsun olmaz masalım derler minel aşk olsun hayatta olmaz askım derler katil olurum:52: En sonunda diyorum inşallah erkek yavrum olur:ssz:
bende aynı şeyi şimdiden doğmamış yavrum için düşüüyorum kız adamın bana olan kıskançlığı yetmiyo bi de kızımız olursa onun kıskançlığı başlayacak hayır bu yük ona da ağır yanee:27::27:
kız ne 19u 19 değil yanlış yaazmışım oraya
9 :1::1::1::1::1:

kız ne 19 u diyo bi de yavrum bu tepkiyi vermek bana düşüyo 19 u yazan sensin tatlııı kızzzzzz:27::27:

Back
X