• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Aa çok sevindim tatlım hayırlı olsun çooook mutlu olursun inşallah:16::16:
Evet iyi dilekleri ilettiğimize göre hemen döküllll ayrıntı ver:27::27:

Hemen döküleceğim merak etme :27:

Daha çok yeni birşey. Eski sevgilime haksızlık yaptığımı düşünüyordum sürekli kafama takılıyordu.
Kendi takıntılarım yüzünden ilk sevgilimi tamamen kaybedince bu sefer de aynı şey olsun istemedim.
Mesaj attım 2-3 gün önce işte o da ben sana dönücem şu an smsim yok dedi. Çocukluk aşkıydım ben onun.
Sinema çıkışı 20-25 dk falan buluştuk işte. Dedi eğer biraz daha geç kalsaydın tamamen silecektim annem falan senle
barışmamı söylüyordu bende o iş bitti artık diyordum ama tekrar nasip olacakmış dedi. Bende kenarından dönmüşüm
mesaj attım ilerde pişman olmayayım diye dedim. O da eskisi gibi olursa yine yaptığın takıntıları yaparsan
bu sefer dönüş olmaz tamamen kapatırım defteri dedi. Sonra eve geldim ben mesaj geldi özlemişim seni ben tekrardan bu yola çıkıyoruz
ama ayrılalım dersen beni bırakırsan bu sefer yolumu kaybederim. Benim elimi, kalbimi, sevgimi boş bırakma
nefesim, herşeyim ol dedi. Öyle başlamış olduk. Hayırlısıyla ... :10:

Daha çok yeni birşey. Eski sevgilime haksızlık yaptığımı düşünüyordum sürekli kafama takılıyordu.
Kendi takıntılarım yüzünden ilk sevgilimi tamamen kaybedince bu sefer de aynı şey olsun istemedim.
Mesaj attım 2-3 gün önce işte o da ben sana dönücem şu an smsim yok dedi. Çocukluk aşkıydım ben onun.
Sinema çıkışı 20-25 dk falan buluştuk işte. Dedi eğer biraz daha geç kalsaydın tamamen silecektim annem falan senle
barışmamı söylüyordu bende o iş bitti artık diyordum ama tekrar nasip olacakmış dedi. Bende kenarından dönmüşüm
mesaj attım ilerde pişman olmayayım diye dedim. O da eskisi gibi olursa yine yaptığın takıntıları yaparsan
bu sefer dönüş olmaz tamamen kapatırım defteri dedi. Sonra eve geldim ben mesaj geldi özlemişim seni ben tekrardan bu yola çıkıyoruz
ama ayrılalım dersen beni bırakırsan bu sefer yolumu kaybederim. Benim elimi, kalbimi, sevgimi boş bırakma

waooooooowwww :46: :46: :46:

tebrik ederim nico'cum. hayırlı olsun. :16:

valla ben yedim şimdi. bide üstüne su içtim bi lokma yicek yerim yok şuan. az sonra belki :35: :27:

e bide yıllardırda beraber oluncaaa:36:

Kaçırmam az sonra yerim diyosun:9: Ama tospiğinde hep dilinde bigünde içi börek çörek dolu kargo kapımızı çalmıyo yani:19::19:

Yıllardır birlikte olup onun bakışlarından ne düşündüğünü anlayabilmek paha biçilemez:16::16:

Temkinli davranın bu sefer.:1: umarım daim olur:16:

ne iş yapar, kaç yaşında damat bey :1:

Umarım canım. Benden bi 7-8 ay büyük sadece :9: Hem okur hem çalışır :15::15:
Gıkı da çıkmaz valla benden daha çalışkan :17::17:
Bilgisayar bölümü okuyor.

Ohh ellerine sağlık bebeğim başka ne var menüde:56:
yok şekerim bugüne yapmadım onları aslında pazar kahvaltısında kullanmayı düşünüyorum hem ugün evde yokuz gibi henüz kesinleşmedi eşimden haber bekliyorum ama gitmezsek mantar yaparım kesim çok canım istiyor:56::56:
Niye yemek yemeden önce yazmadın bunu tıka basa yedim yer kalmadı:19:
5 çayında keyif yaparız o zaman :27:
valla ben yedim şimdi. bide üstüne su içtim bi lokma yicek yerim yok şuan. az sonra belki :35: :27:

e bide yıllardırda beraber oluncaaa:36:

tam isabet canımcım lunnada tokmuş zaten :1::1::1:

nicoo hayırlı olsun inşallah bu kez daha sıkı sarılırsınız birbirinize :16:

Kaçırmam az sonra yerim diyosun:9: Ama tospiğinde hep dilinde bigünde içi börek çörek dolu kargo kapımızı çalmıyo yani:19::19:

Yıllardır birlikte olup onun bakışlarından ne düşündüğünü anlayabilmek paha biçilemez:16::16:
ahahha evet :52:

hergün ağlayan pastalar, sigara börekleri, tatlılar havada uçuşuyo ama bize koklatmıyo bile dimi bebişim :25:

varsa yoksa kocası :19: :27::27:

Umarım canım. Benden bi 7-8 ay büyük sadece :9: Hem okur hem çalışır :15::15:
Gıkı da çıkmaz valla benden daha çalışkan :17::17:
Bilgisayar bölümü okuyor.

cw güzel :1:

tekrar tekrar hayırlı olsun :21:

nayırrrr nolamazzz:19::19: bu lafın altında kalamam adres ver kargoyla göndercem:27:

Ayyyy çok romantik:16::16:
Mutluluğunuz daim olsun cnm benim. Sende hatanı anlamışsın ne güzel inşallah bundan sonra daha sağlam adımlarla ilerlersinz. Çok sevindim senin adına :29:

Back
X