• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bernardo-Butterfly-Serisi-4.jpg

bunu biliyorum ve coooooooook beğenyorum,ama pahalı:25::5:

Edaaa gördün çeyizlikleri damladın hemen dimi:1:
Nasılmış onlar dur bakiiim

tabi yaaa tabakları görüncee gözlerim büyleee ulduu :53::9:
bende öyle dedim de başka bi topicdeki arkadaş indirim yakalamış 175 e almış:30:

bu ara indirimde dedi. eğer 260-270 geçerse almam ki.:19:

canım gecen sene indirimde hep fiyatlar öyle oluyordu ama baksana bu seneki indirime ne kadar pahalılar :31:
I-ııııh hiiiiç beğenmedim hiç güzel değil :20::20:

hadi beee :9:olmuyo olmuyo :9:baska günlük yemek takımı varmı daha uygun fiyatlı ve rengarenk cıvıl cıvıl porselen :44:

tabi yaaa tabakları görüncee gözlerim büyleee ulduu :53::9:

canım gecen sene indirimde hep fiyatlar öyle oluyordu ama baksana bu seneki indirime ne kadar pahalılar :31:

hadi beee :9:olmuyo olmuyo :9:baska günlük yemek takımı varmı daha uygun fiyatlı ve rengarenk cıvıl cıvıl porselen :44:

Yaa benim günlüklerimde rengarenk cıvıl cıvıl değil bende renkli günlük istiyorum:14::14:
Bende bakıcam işte

ama senin günlüğün var kiiii:26:

ama o beyaz renk ya bide ben renkli olsun istiyorum :26: ya kızlar aslına bakarsanız mesela evde tek tabakta herseyi yiyenlerdeniz ekmekle sıyır ve yeni yemegi koy yani :9: sizin evde nasıl bilmiyorum ama..tabiki eşime güzel sofralarla servisler acmak istiyorum ama buda her aksam olmaz peki sizce 2. takım yerine sadece şukur tabakmı alsam 6 lı yada 8 li

ama o beyaz renk ya bide ben renkli olsun istiyorum :26: ya kızlar aslına bakarsanız mesela evde tek tabakta herseyi yiyenlerdeniz ekmekle sıyır ve yeni yemegi koy yani :9: sizin evde nasıl bilmiyorum ama..tabiki eşime güzel sofralarla servisler acmak istiyorum ama buda her aksam olmaz peki sizce 2. takım yerine sadece şukur tabakmı alsam 6 lı yada 8 li

Bence söylediğin çok mantıklı kuzum pazarda fln çok cici tabaklar oluyo annem alıyo hep öyle bişey yapabilirsin

Bak keramikanında 6 lı tabakları oluyo şu kırmızı çubuk adamlı var ya çok hoşuma gidiyo onlar benim

Back
X